z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Ναι!!γι αυτη την αφροδιτη λες παιχτη?
Ναι!!γι αυτη την αφροδιτη λες παιχτη?
επειδη με κοβω να τρωω κανα μονιμακι ban σημερα εχω μια λιστα με καμια 100αρια πουτανες τηλεφωνα κτλπ ανεξαρτητες κυριως ελληνιδες και μη οποιος την θελει μπορω να του την στειλω μεχρι το βραδυ πριν φαω το banarisma
μαπα το καρπουζι αφου δεν φιλαει,δεν cim,δεν κουλουρι.
σωπα μωρε.επειδη με κοβω να τρωω κανα μονιμακι ban σημερα εχω μια λιστα με καμια 100αρια πουτανες τηλεφωνα κτλπ ανεξαρτητες κυριως ελληνιδες και μη οποιος την θελει μπορω να του την στειλω μεχρι το βραδυ πριν φαω το banarisma
σωπα μωρε.
Θα φας πρασινακι για καμια βδομαδα.
Παντου γαμωμανες πεφτουν.
Η λιστα εχει κ επεξηγησεις περι προγραμματων,τιμων κλπ ή ειναι σκετα ονοματα κ τηλ?
μαπα το καρπουζι αφου δεν φιλαει,δεν cim,δεν κουλουρι.
Παραειναι αποστειρωμενο το εργο για εμενα.
Κριμα κ μ αρεσαν τα βυζια της.
Παμε παρακατω λοιπον.
ε αμα ποτε βρεις χρονο κ εχεις κ ορεξη,φτιαχτην κ βγαλτην σε δημοπρασια παιχτουραη λιστα θελει να προσθεσω και τα ονοματα για την συσταση....γιατι με σκετο το τηλεφωνο δεν κανεις τιποτα...αλλα θελει δουλεια....
αγνη αγανακτιση τυπε.
αγνη αγανακτιση τυπε.
η λιστα θελει να προσθεσω και τα ονοματα για την συσταση....γιατι με σκετο το τηλεφωνο δεν κανεις τιποτα...αλλα θελει δουλεια....
έχω και εγώ δυο αγγελίες για ερώτηση: οι φωτό τους φαίνονται αληθινές. ευχαριστώ
η πρωτη καηκες μηδενέχω και εγώ δυο αγγελίες για ερώτηση: οι φωτό τους φαίνονται αληθινές. ευχαριστώ