zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
ειδες ποσο δικιο ειχε ο ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ που το ειπε , φιλε μου ζ4?
ειδες ποσο δικιο ειχε ο ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ που το ειπε , φιλε μου ζ4?
Αν ειχε λεει............ !! Κριμα το κορμι.....!!!!ειδες ποσο δικιο ειχε ο ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ που το ειπε , φιλε μου ζ4?
ξεκλειδωθηκε
πιστευε και μη ερευνα.Γιατι κλειδωθηκε??
δεν την βρισκω τυπε.γραψε το ακριβες προφιλ τηςΕχει κι αλλο προφιλ στο facebook:Ελενα Ελενι
διαβασε στο χρονολογιο που επιασε δουλεια,εχει φαντασια η τυπισα,μιλαει με το παλιο της προφιλ!
πιστευε και μη ερευνα.
www.facebook.com/evaksif?fref=ts]https://www.facebook.com/evaksif?fref=ts[/url[/video]]δεν την βρισκω τυπε.γραψε το ακριβες προφιλ της
δεν την βρισκω τυπε.γραψε το ακριβες προφιλ της
σωστος!Απλά να θυμούνται οι παίχτες, ότι ενώ η κυρία έχει καλές (σχετικά) υπηρεσίες, το σώμα της είναι ΑΠΑΤΗ και στις φωτος φαίνεται μιλφάρα, ενώ όταν βγάλει τα ρούχα είναι σαν χυμένος λουκουμάς και οι βύζοι έχουν της θηλές να κοιτάνε φάτσα πάτωμα!!! (και δεν είναι καθόλου υπερβολή το κοίταγμα...)
χα,χα,χα.Απλά να θυμούνται οι παίχτες, ότι ενώ η κυρία έχει καλές (σχετικά) υπηρεσίες, το σώμα της είναι ΑΠΑΤΗ και στις φωτος φαίνεται μιλφάρα, ενώ όταν βγάλει τα ρούχα είναι σαν χυμένος λουκουμάς και οι βύζοι έχουν της θηλές να κοιτάνε φάτσα πάτωμα!!! (και δεν είναι καθόλου υπερβολή το κοίταγμα...)
εχεις συνδεθει στο φεις?με πεταει στην αρχικη σελιδα
ναιεχεις συνδεθει στο φεις?
περιεργο.ανοιγει κανονικα σε μενα.
ορμα τυπε.δηλαδη ρε φιλε george αν βγαλει το μπικινι τι αλλαζει? Θες να πεις οτι οι φωτο ειναι φακε? Δεν ειναι αυτη ?