whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 473
- Πόντοι
- 36
διαβασε τι γραφουν κ ελα να μου πεις αν ειναι τραβελιρε who, αφου το ξερεις οτι θα καταδρομιασω...
διαβασε τι γραφουν κ ελα να μου πεις αν ειναι τραβελιρε who, αφου το ξερεις οτι θα καταδρομιασω...
ελα ρε ποιος πιστευει τους παπαροζουμηδες? ακου τραβελι...διαβασε τι γραφουν κ ελα να μου πεις αν ειναι τραβελι
ελα ρε ποιος πιστευει τους παπαροζουμηδες? ακου τραβελι...
ετσι λενε και για μια αλλη ψυχη, αλλα εμενα με στραγγιξε χτες...ουτε το ασανσερ δε θυμομουν που ειναι...γαμα τους!
η τυπισα ρε ειναι μονο για γαμησι με τα ρουχα...τι να βγαλεις? δεν την βλεπω νομιζεις?
διαβασε τι γραφουν κ ελα να μου πεις αν ειναι τραβελι
Ασε να λενε φιλαρακι!!! Εχουν πηδηξει τραβελια ολοι αυτοι που χλευαζουν και δεν το εχουν παρει χαμπαρι....ουκ ολιγα!ελα ρε ποιος πιστευει τους παπαροζουμηδες? ακου τραβελι...
ετσι λενε και για μια αλλη ψυχη, αλλα εμενα με στραγγιξε χτες...ουτε το ασανσερ δε θυμομουν που ειναι...γαμα τους!
η τυπισα ρε ειναι μονο για γαμησι με τα ρουχα...τι να βγαλεις? δεν την βλεπω νομιζεις?
Ασε τυπε μια φορα την πατησα...Ασε να λενε φιλαρακι!!! Εχουν πηδηξει τραβελια ολοι αυτοι που χλευαζουν και δεν το εχουν παρει χαμπαρι....ουκ ολιγα!
Ασε να λενε φιλαρακι!!! Εχουν πηδηξει τραβελια ολοι αυτοι που χλευαζουν και δεν το εχουν παρει χαμπαρι....ουκ ολιγα!
καλημερα Αντρεα+Τζιμηκ γω εχω γραψει κ γω
Εγω να δεις....... Δεν πειραζει ομως οταν το καταλαβαινεις αργοτερα μικρο το κακο.....το θεμα ειναι μην το παρεις πρεφα επι το εργο....Ασε τυπε μια φορα την πατησα...
τα σπας συνεχεια ρε φιλε!!!!! κατι ξερεις κατι ξερεις..... ;) ;)Ασε να λενε φιλαρακι!!! Εχουν πηδηξει τραβελια ολοι αυτοι που χλευαζουν και δεν το εχουν παρει χαμπαρι....ουκ ολιγα!
δηλαδη ρε φιλε george αν βγαλει το μπικινι τι αλλαζει? Θες να πεις οτι οι φωτο ειναι φακε? Δεν ειναι αυτη ?
τι capital controls ρε αντρεα...το πεναλντακι ηταν γεματο...Ατιμούτσικο, έκανε κατάθεση χθες εν μέσω capital contols????
Αυτό που θα σου'ρθει έχει σώμα τσιμεντόλιθο, κοιλούμπα πλατσαριστή, και θα σου πάιρνει ωραία πίπα μεν, αλλά το βλέμα που θα σε κοιτάει θάναι αλλοίθωρο και θα νομίζεις ότι βλέπει κάποιον πίσω απ' τη πλάτη σου....
Φυσικά και μπορεί να'μαι περίεργος, αλλά μιά δοκιμή θα σε πείσει για το πόσο στραβά μπορεί να τα γράφω...
τι capital controls ρε αντρεα...το πεναλντακι ηταν γεματο...
δεν ειπα οτι γραφεις στραβα φιλε...απλως απορησα με το ποσο φακε μπορει να ειναι στις φωτο...Αυτό που θα σου'ρθει έχει σώμα τσιμεντόλιθο, κοιλούμπα πλατσαριστή, και θα σου πάιρνει ωραία πίπα μεν, αλλά το βλέμα που θα σε κοιτάει θάναι αλλοίθωρο και θα νομίζεις ότι βλέπει κάποιον πίσω απ' τη πλάτη σου....
Φυσικά και μπορεί να'μαι περίεργος, αλλά μιά δοκιμή θα σε πείσει για το πόσο στραβά μπορεί να τα γράφω...
καλα, αυτο το εχω στην μυαλοαποθηκη μου απο προχτες....δεν βγαινει εξω απο δαυτην ευκολα.... ;)Ζαντ τώρα μόνο μένει το κασκαντεριλίκι...
καλα, αυτο το εχω στην μυαλοαποθηκη μου απο προχτες....δεν βγαινει εξω απο δαυτην ευκολα.... ;)
εγω φιλε μου αντρεα δεν ακουω και δεν διαβαζω κριτικες...και αν κανω, εστιαζω σε αλλα κομματια...ειμαι παραξενη περιπτωση με τις πουτσοπνιχτρες... κατι που με εξιταρει δεν μπορει να εξιταρει και τον διπλα...σεβομαι ολες τις γνωμες (προσοχη-οχι ακραιες περιπτωσεις) αλλα κραταω πισινες και προπαντος ξερω τι μου αρεσει στο φαγκοτο...