Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
Mιχαλακη,χωρις παρεξηγηση,ποιανου...συνεχεια εισαι?
Συναδελφοι Καλημερα.
Τα φωτα σας, απο αγγελια σε φρεελιστ ελληνιδα 34 γυμνασμενη, δεν δινει τιλ απλα απαντα σε ε μαιλ
σθστηνεται σαν Αφροδιτη, 90 ευρο , γνωριζει καποιος κατι?
Mιχαλακη,χωρις παρεξηγηση,ποιανου...συνεχεια εισαι?
Ρε παιδιά μια βοήθεια..;;;
σπάνια ζητάω...
Να κάνουμε ενα δωράκι στον εαυτό μας
Ξέρει κανενας συναγωνιστής αν αξίζει;
Δέχομαι και αντιπροτάσεις
Οχι και τωρα στο ξεκινημα.....εγω την ειχα παρει πριν εναμιση χρονο περιπου που τοτε το ειχε 120 αλλα κομοδινο με τα ολα της δεν συμμετεχει καθολου στο παιχνιδι ,ασε που ακομα και τωρα μου στελνει μηνυματα και αν και δεν της απαντω συνεχιζει να στελνει ,ειναι αυτο που λεμε πας μια και δεν ξαναπας.Το κορμι οντως ειναι αυτο που βλεπετε στην φωτοεπι του παροντος φαινεται να κυνηγαει την δουλεια..προχθες μιλησα και της ειπα για πιθανο ραντεβου...ισως...εαν...κ.λ.π...στις 17.30...αλλα εμπλεξα και δεν μπορουσα...
με πηρε 2-3 φορες και εστειλε και μηνυμα..
να εχει αναδουλειες;; τωρα στο ξεκινημα;;; υποπτο!!!!!!
τι σημαινει;; οποιος παιρνει...δεν ξαναπαιρνει!!!! υποθεση...κανω..
Γνωριζει καποιος για αυτο?
Είναι η ίδια?
Το tineye μου την έβγαλε καθαρή. Δε γκουγκλαρα τηλ και τα σχετικά....Αν κάποιος γνωρίζει ας πει. Αν ισχύει μετά τα μιλφ που έχω βάλει στο μάτι παίζει πολύ να κάνω και κανένα κασκαντερικό
δεν δουλευει το λινκ
Παιδια πριν απο καποιες μέρες ειχα συνάντηση με τη Γκαμπριέλα τη Λετονή. Για να μην τα πολυλογώ επχω δεί καποια περίεργα συμπτώματα σήμερα και φοβάμαι για ΣΜΝ (χλαμύδια βασικά). Οποτε προσοχή μέχρι να σας πώ νεότερα! Είχε πάρει κανένας παράσημο από αυτή;;
Παιδιά μόλις γύρισα γιατί πήγα να κάνω εξετάσεις!(να σημειώσω οτι βρίσκομαι στο εξωτερικό τώρα και το ραντεβού είχε γίνει μια βδομάδα πρίν). Τελικά έχω μόλυνση( μου έδωσε αντιβίωση) και όπως μου είπαν το πιο πιθανό είναι να έχω χλαμύδια. Τουλάχιστον απαράδεκτη αν έχει όντως και αυτή μόλυνση και συνέχιζε να κάνει ραντεβού. Το μόνο που είχα κάνει μαζί της χωρίς προφύλαξη ήταν το στοματικό... Αυτά... Προσοχή παιδιά!!!
[/quote
Αν ειναι οπως τα λες να την ενημερωσεις άμεσσα.
Απο στοματικο αν ειναι πρεπει να εισαι ο γκαντεμης.
Φίλε δεν υπάρχει περίπτωση να την ενημερώσω! Εγω ενημερώνω εσάς. Αυτή με την δουλειά που επέλεξε να κάνει θα έπρεπε να ενημερώνεται ιατρικά τακτικά!Παιδιά μόλις γύρισα γιατί πήγα να κάνω εξετάσεις!(να σημειώσω οτι βρίσκομαι στο εξωτερικό τώρα και το ραντεβού είχε γίνει μια βδομάδα πρίν). Τελικά έχω μόλυνση( μου έδωσε αντιβίωση) και όπως μου είπαν το πιο πιθανό είναι να έχω χλαμύδια. Τουλάχιστον απαράδεκτη αν έχει όντως και αυτή μόλυνση και συνέχιζε να κάνει ραντεβού. Το μόνο που είχα κάνει μαζί της χωρίς προφύλαξη ήταν το στοματικό... Αυτά... Προσοχή παιδιά!!!
[/quote
Το tineye μου την έβγαλε καθαρή. Δε γκουγκλαρα τηλ και τα σχετικά....Αν κάποιος γνωρίζει ας πει. Αν ισχύει μετά τα μιλφ που έχω βάλει στο μάτι παίζει πολύ να κάνω και κανένα κασκαντερικό
Παιδιά μόλις γύρισα γιατί πήγα να κάνω εξετάσεις!(να σημειώσω οτι βρίσκομαι στο εξωτερικό τώρα και το ραντεβού είχε γίνει μια βδομάδα πρίν). Τελικά έχω μόλυνση( μου έδωσε αντιβίωση) και όπως μου είπαν το πιο πιθανό είναι να έχω χλαμύδια. Τουλάχιστον απαράδεκτη αν έχει όντως και αυτή μόλυνση και συνέχιζε να κάνει ραντεβού. Το μόνο που είχα κάνει μαζί της χωρίς προφύλαξη ήταν το στοματικό... Αυτά... Προσοχή παιδιά!!!
[/quote
Απο στοματικο ,σπανιο εως αδυνατο ,μην την κατηγορησουμε πριν βεβαιωθουμε .Παντως της εστειλα ενα μυνημα στο fb της να κανει εξετασεις ,οποιος ειναι πελατης της και εχει το τηλ της ας την ενημερωσει και μετα αν υπαρχει παρεξηγηση ας ενημερωσει και το forum
Παιδιά έχω χάσει το τηλέφωνο της. Το έχει κανένας? Είχε φύγει από τη Δανάη και ήταν ανεξάρτητη με άλλο τηλέφωνο από αυτό της αγγελίας. Μήπως το έχει κάποιος?Η Άνια από το γραφείο της Δανάης. 30αρα Ρωσσίδα. Ότι βλέπεις στις φωτό. Κάνει full πρόγραμμα, αλλά στην τακτική όλων των γραφείων. 100 euro/hr, +20 η ακάποτη πίπα, +20 η 2η φορά μέσα στην ώρα, +30 το κουλούρι. Πιθανόν να ζητήσει και +10 για CIF/CIM αλλά δεν είναι σίγουρο. Δεν έχω δοκιμάσει προσωπικά αν και ήταν στα σχέδια και "ψωνίζω" από το συγκεκριμένο γραφείο. Από φίλους έχω ακούσει πάντως πολύ καλά λόγια και γι'αυτή και για τη Βικτόρια.
Νομιζω το fb να αρκει.Απο στοματικο ,σπανιο εως αδυνατο ,μην την κατηγορησουμε πριν βεβαιωθουμε .Παντως της εστειλα ενα μυνημα στο fb της να κανει εξετασεις ,οποιος ειναι πελατης της και εχει το τηλ της ας την ενημερωσει και μετα αν υπαρχει παρεξηγηση ας ενημερωσει και το forum