Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.453
- Πόντοι
- 4.496
Τι μωρο ειναι αυτο.απιστευτο μουνι!ξέρει κανείς κάτι για marina_maratou
;;;
Τι μωρο ειναι αυτο.απιστευτο μουνι!ξέρει κανείς κάτι για marina_maratou
;;;
Ξέρουμε κάτι για ραντεβού?Τι μωρο ειναι αυτο.απιστευτο μουνι!
Οχι δε ξερω κατι απλα την εψαξα στο ινσταΞέρουμε κάτι για ραντεβού?
Ρώτησα την ίδια την Τζουλιάνα (αυτό είναι το όνομα της στην αγγελία) και μου είπε ότι μπορεί κάποιος να πάρει μόνο την φίλη στις ίδιες τιμές και υπηρεσίες με εκείνης.Παιζει μονη της η φιλη της?
Δεν με χαλαει,εχουμε τροπο επικοινωνιας χωρις να μεσολαβει η Τζουλιανα?Σου εδωσε καποιο τηλ της φιλης της?Ρώτησα την ίδια την Τζουλιάνα (αυτό είναι το όνομα της στην αγγελία) και μου είπε ότι μπορεί κάποιος να πάρει μόνο την φίλη στις ίδιες τιμές και υπηρεσίες με εκείνης.
Δε ζήτησα από ευγένεια. Ίσως το δίνει κι αυτό, δεν ξέρω.Δεν με χαλαει,εχουμε τροπο επικοινωνιας χωρις να μεσολαβει η Τζουλιανα?Σου εδωσε καποιο τηλ της φιλης της?
Και σε εξαιρετικη ηλικια!Αν ειναι μονιμη κατοικος θα τη δοκιμασω,καλα κ αν ερχεται που κ που παλι θα τη δοκιμασω αν βρω τροπο επαφηςΔε ζήτησα από ευγένεια. Ίσως το δίνει κι αυτό, δεν ξέρω.
Ελπίζω μόνο οι φωτο που έβαλε ο φίλος να είναι έγκυρες. Μιλάμε για φοβερό μουνακι η φίλη της κοπελας
Για ποια λες φίλε; Χαθήκαμε λίγο.Παντως η φώτο στο viber είναι σαν ζομπι
Ποια είναι αυτηδεν είναι η Κλειώ! είναι μια άλλη επίσης γεματούλα που πηγαινοέρχεται Πάτρα! παλιά ήταν ξανθιά τώρα μελαχρινή, κάνει και παρτούζα
με 200€ μαζί τη φίλη της… απλά
να ξέρεις έχει τρίχα αρκετή γύρω απ την κωλοτρυπίδα. εδώ και οι φωτό της φίλης της :
αν ειναι αληθινη, ειναι απιστευτη
Έχει περάσει με το ίδιο όνομα από τα Αλκαμένους 113/Αγκύρας 9/12 τον Σεπτέμβρη και από τα Ιωαννίνων 5 και 3 στις αρχές του '24. Ψηλή, ωραίο πρόσωπο και στήθος. Στοματικό πολύ μέτριο και στο σεξ ξεπέτα, δυνατά ψεύτικα βογγητά και ζούληγμα στις μπάλες για γρήγορο τελείωμα. Τον Σεπτέμβρη που την πήρα, αρχή της βάρδιας της 11 το πρωί ήταν λιάρδα, τραύλιζε. Σε καμία περίπτωση για 80€.ΚαλησπέραΛευκορωσίδα Έρικα
sexorama.eu
Απ' την κόκαΈχει περάσει με το ίδιο όνομα από τα Αλκαμένους 113/Αγκύρας 9/12 τον Σεπτέμβρη και από τα Ιωαννίνων 5 και 3 στις αρχές του '24. Ψηλή, ωραίο πρόσωπο και στήθος. Στοματικό πολύ μέτριο και στο σεξ ξεπέτα, δυνατά ψεύτικα βογγητά και ζούληγμα στις μπάλες για γρήγορο τελείωμα. Τον Σεπτέμβρη που την πήρα, αρχή της βάρδιας της 11 το πρωί ήταν λιάρδα, τραύλιζε. Σε καμία περίπτωση για 80€.
μια από τις φώτο είναι σε κρεβάτι μπουρδέλου στην Αθήνα στάνταρ.ΚαλησπέραΛευκορωσίδα Έρικα
sexorama.eu
Και τον Φλεβάρη που την είχα πρωτοδεί και τώρα τον Σεπτέμβρη ήταν μαυρομάλλα όπως στις τελευταίες φωτογραφίες.μια από τις φώτο είναι σε κρεβάτι μπουρδέλου στην Αθήνα στάνταρ.
Επίσης οι φωτό μπερδεύουν γιατί δείχνουν μια μελαχρινή πιό λεπτή και μια ξανθιά πιο γεμάτη.