gpikasso
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.806
- Πόντοι
- 4.027
Όχι κι ούτε πρόκειται. Το ματζαφλαρι που φοράει σε μια φώτο, το είδες?Νικόλ Ελληνίδα 693 140 7788 για άνω των 35.
Εχει δοκιμασει καποιος εδω?
Όχι κι ούτε πρόκειται. Το ματζαφλαρι που φοράει σε μια φώτο, το είδες?Νικόλ Ελληνίδα 693 140 7788 για άνω των 35.
Εχει δοκιμασει καποιος εδω?
Μακρυά!Κάνω συναντήσεις επιλεκτικά και γενικά προτιμώ να έχω σταθερά άτομα τον μήνα για λόγους υγιεινής.
Δυστυχώς πλέον δεν έχω χώρο αλλά μπορώ να έρθω σε οποίο ξενοδοχειο σε βολεύει ή να σου προτείνω εγώ κάποιο.
Το κόστος είναι 120€ για μια συνάντηση και λόγω του ότι ο κόσμος γενικά είναι ντελουλου και αναξιόπιστος προτιμώ όταν κλείνουμε το ραντεβού όπως για παράδειγμα 12:00 τάδε μέρος, να γίνει κατάθεση του 50% με Iris και το υπόλοιπο 50% μετρητά από κοντά για να εξασφαλίσω ότι θα βρεθούμε σίγουρα και ότι δε θα πάω κάπου τζάμπα.
Η εχεμύθεια όπως και η καθαριότητα από μεριάς μου είναι εγγυημένη.
*** και τα 60 ευρω ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ θα πάνε περίπατο.
καταντάει μαλακία πλεον.
Το γράφει μέσα και φαίνεται από τίς φωτογραφίες. Είναι σε άλλη κατηγορία,φετίχ bdsm, υποτακτικά αγόρια κλπ, μπορείς να ρωτήσεις στο αντίστοιχο νήμα.Γνώμη κανείς;Υποταγη & απόλαυση
6951136057.θελεις να ζήσεις μια καταπλητκτική αυταρχική εμπειρία…? Η εμπειρία κ η καυλα μου με κάνουν να ξεχωρίζω. Μπορω να σου προσφέρω οτι ζητήσεις… Για ταπεινά,άτακτα, σαδομαζοχιστικά αγόρια…κ οχι μόνο.kanesex.com
Γνώμη;Γνώμη κανείς;Υποταγη & απόλαυση
6951136057.θελεις να ζήσεις μια καταπλητκτική αυταρχική εμπειρία…? Η εμπειρία κ η καυλα μου με κάνουν να ξεχωρίζω. Μπορω να σου προσφέρω οτι ζητήσεις… Για ταπεινά,άτακτα, σαδομαζοχιστικά αγόρια…κ οχι μόνο.kanesex.com
μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες; στο βιντεάκι που στέλνει φαίνεται ενδιαφέρουσα chubby περίπτωση
Ωραίος για την ενημέρωση,αν μπορείς δώσε και λίγο παραπάνω περιγραφή,τιμή,υπηρεσίες.
Εμφάνιση, τι λέει; Αυτοί οι μώλωπες στο στήθος στη φωτό, τί φάση;
Ωχ! Δηλαδή πο-ολύ χονδρή; και καθόλου ωραία;Είναι πανχοντρη και κομοδίνο στο κρεβάτι. Μηδέν συμμετοχή.
Κανονικά έπρεπε να μας πληρώνει να την πηδάμε όχι το αντίστροφο.
Τιμή €80 μια φορά και σου κάνει ένα ψευτοnuru στην αρχή όπου απλά τρίβει τα βυζιά της πάνω σου.
Αν δεν ήμουν στα κόκκινα από θέμα χρόνου θα την είχα στείλει με το που την είδα.
στους μωλωπες κολλησες οτι σου λεει οτι ειναι σα τον σουγκλακο δλδ δε σε καλυπτει;Ωχ! Δηλαδή πο-ολύ χονδρή; και καθόλου ωραία;
Κι οι μώλωπες στη φωτό; ισχύουν ;
Μου φάνηκε εξαιρετικά παράξενο το να βάζει πρόμο φωτογραφία που να φαίνεται έτσι,γι αυτό ρώτησα.στους μωλωπες κολλησες οτι σου λεει οτι ειναι σα τον σουγκλακο δλδ δε σε καλυπτει;
ναι οκ..Μου φάνηκε εξαιρετικά παράξενο το να βάζει πρόμο φωτογραφία που να φαίνεται έτσι,γι αυτό ρώτησα.
Στη φωτό δε φαίνεται Σουγκλάκος, και προφανώς όταν δε γνωρίζουμε ρωτάμε,συζητάμε,
σχολιάζουμε κλπ.
Που να τρέχουμε στην Ρόδο!Καλησπέρα. Έχουμε τίποτα για εδω
Εδώ είμαι ρε τυπε. Μπορεί να την είχατε πάρει σε προηγούμενο τουρΠου να τρέχουμε στην Ρόδο!
αυτή δεν είναι η Ζένια από Κασσάνδρας 4Β;Έχει δοκιμάσει κανείς;Zenia
Καλησπέρα μωράκι.. Από 20:00-03:00 σε περιμένω στο ξενοδοχείο της επιλογής σου Πάρε με να περάσουμε τέλεια.. 6987174356 699 8901614kanesex.com
Και πως είναι την έχεις πάρει;αυτή δεν είναι η Ζένια από Κασσάνδρας 4Β;
Ιωαννα34 Μαλβίνα αννα24Ποιο ειναι το top 3 που παιζει τωρα? Αθηνα
Καλησπέρα, αν αναφέρεσαι σε ανεξάρτητες η Ιόλη είναι αρκετά εως πολύ τίμια επιλογή.Καλησπερα συναγωνιστες εχουμε καμια προταση για petite ανεξαρτητου ηλικιας?