docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
δεν ξερω..απλα μια σκεψη εκανα...εστω και απο τη πλατη φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινοΑπο που την βαφτησες τραβελο ??? Μονο πλατη διχνει.
δεν ξερω..απλα μια σκεψη εκανα...εστω και απο τη πλατη φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινοΑπο που την βαφτησες τραβελο ??? Μονο πλατη διχνει.
Δεν ξερω φιλαρακι.Δεν την δοκιμαζεις να μας πεις ???δεν ξερω..απλα μια σκεψη εκανα...εστω και απο τη πλατη φαινεται πολυ καλο για να ειναι αληθινο
φιλε 5 αγγελιες εχει αυτη βαλει. γραφειο ;Δεν ξερω φιλαρακι.Δεν την δοκιμαζεις να μας πεις ???
εσυ ρε μεγαλε που ερχεσαι στην αθηνα των 5.000.000 μονο για να γαμησεις σου ειναι ευκολο να μας πεις απο ποια στανη κατεβαινεις?
εσυ ρε μεγαλε που ερχεσαι στην αθηνα των 5.000.000 μονο για να γαμησεις σου ειναι ευκολο να μας πεις απο ποια στανη κατεβαινεις?
εμενα ομως που με αποκαλεις μαλακα που μενω αθηνα σε 15 λεπτα απο τωρα γαμαω σχεδον οποια θελω και παω σε οποιο μπουζουκι θελω και τρωω οτι ωρα θελω οτι θελω.Με ζήτησε κανείς;
Φίλε σοβαρά μιλώντας προσπαθώ να συνδυασώ business with pleasure όταν είμαι Αθήνα. Και, όχι, η μόνιμη κατοικία μου δεν είναι σε στάνη, σε κανονικό σπίτι μένω.
εμενα ομως που με αποκαλεις μαλακα που μενω αθηνα σε 15 λεπτα απο τωρα γαμαω σχεδον οποια θελω και παω σε οποιο μπουζουκι θελω και τρωω οτι ωρα θελω οτι θελω.
εσυ που αμα κανει κανα 2 ωρες χιονι ακομα δε θα εχεις τσιγαρα να καπνισεις για 10 μερες.μεσα θα εισαι και ολη μερα χλαπατις χλουπατις μεχρι να ερθει το γκρεηντερ
να προσεχεις τα λογια σου χωριατακιχαχαχαχαχα πόσο είσαι ???
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα φίλε μου !!!
όσο για το ποιός κατέστρεψε την Ελλάδα..άστο...!!! 5 εκατομμύρια μαλάκες και ένα εκτομμύριο ξένοι σ αυτό το μπουρδέλο που το λένε Αθήνα έχετε μαζευτεί !!! γι αυτό κ εμείς μόνο για να γαμάμε ερχόμαστε
η αθηνα μπορει να εγινε μπουρδελο αλλα δεν δεχομαι να λεμε οτι ο κοσμος που ζει εδω ειναι μαλακες και ειναι πονηροι οι τυρογαλαδεςαν και οff topic
αν και απο την πρωτευουσα
ΝΑΙ η Αθηνα ειναι ενα μεγαλο Μπουρδελο!!
η αθηνα μπορει να εγινε μπουρδελο αλλα δεν δεχομαι να λεμε οτι ο κοσμος που ζει εδω ειναι μαλακες και ειναι πονηροι οι τυρογαλαδες
βρε βρε....σαν τα χιονια...σωστο,συμφωνω και επαυξανω.
thanos γράψε καλύτερα την κριτική σου στο σχετικό link:καλησπερα ,συναντηση με τζεννη πριν λιγεσ μερεσ.κωλοσ αχρωμοσ,λιγο πλακε,σωμα σχετικα αδιαφορο.υπηρεσιεσοχι ασχημεσ,αλλα μολισ εβρισκε τα σκουρα αρχιζε με χαμογελο,παντα,οχι ετσι δεν μπορω .δευτερη φορα δεν ηθελε κωλο ταχα οτι ποναει.μολισ ομωσ ειδε οτι δεν την παιρνει δεχτηκε.οκ λοιπον δεν ειναι για τα μπαζα,αλλα για 100 ευρω και με ολα τα καλα που εχω ακουσει εδω περιμενα πιο καλη οψη και υπηρεσιεσ.ασ πουμε οτι προσωπικα η νανσυ με τα 80 ευρω ηταν καλυτερη.την καλησπερα μου και παλι
εσυ ολο αυξανεις!!!!!!!!!!!σωστο,συμφωνω και επαυξανω.
Σωστο..δε μπορει,αυτοι που καταγονται απο τυρογαλαδες να ναι και μαλακες...η αθηνα μπορει να εγινε μπουρδελο αλλα δεν δεχομαι να λεμε οτι ο κοσμος που ζει εδω ειναι μαλακες και ειναι πονηροι οι τυρογαλαδες
Αυτο ηταν πριν 10 χρονια.Τωρα ΟΛΗ η Ελλαδα ειναι ενα μπουρδελο.αν και οff topic
αν και απο την πρωτευουσα
ΝΑΙ η Αθηνα ειναι ενα μεγαλο Μπουρδελο!!
Με ζήτησε κανείς;
Φίλε σοβαρά μιλώντας προσπαθώ να συνδυασώ business with pleasure όταν είμαι Αθήνα. Και, όχι, η μόνιμη κατοικία μου δεν είναι σε στάνη, σε κανονικό σπίτι μένω.
ΣεμνααααααΟΚ, Μόνο που βρωμάς τυρίλα ζωέμπορα
Φτιαχνεσαι?ΟΚ, Μόνο που βρωμάς τυρίλα ζωέμπορα
λέω ότι λέτε μαλακίες για την τιμή...
η γκόμενα είναι μουνάρα, γαμιέται καλά (απ όσο λένε εδω μεσα), ήταν playmate, έχει κάνει playboy...και όλα αυτά μόνο με 300 ευρουλάκια !!! άντε βρες παρόμοια κ άμα σου πεί κάτω απο 1.000 κερνάω ;)