Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.661
- Πόντοι
- 11.146
Άνοιξα odinαρε αλλά μόλις διάβασα : ethnicity - Latin
...ξανανοιξε, η βιασυνη ειναι κακος συμβουλος!!! Για να ρωταω ο χαροκαμμενος απο λατινες εχω λογο, Χιλιανη η κυριαΆνοιξα odinαρε αλλά μόλις διάβασα : ethnicity - Latin
Ξαναέκλεισα ταχέως
![]()
![]()
Δεν με έχει πάει καλά μαν μου η λατινική Αμερική ....ξανανοιξε, η βιασυνη ειναι κακος συμβουλος!!! Για να ρωταω ο χαροκαμμενος απο λατινες εχω λογο, Χιλιανη η κυρια![]()
....ομοιως! Αλλα την Χιλη δεν την λες ακριβως "λατινο" (ανθρωπολογικως, οχι γεωγραφικως)Δεν με έχει πάει καλά μαν μου η λατινική Αμερική .
Τείνω προς ανατολικό μπλοκ![]()
αφου εισαι αναρχοκουμουνιΔεν με έχει πάει καλά μαν μου η λατινική Αμερική .
Τείνω προς ανατολικό μπλοκ![]()
σορυ αδερφε που πεταγομαι σα τη πουτσα μες στα λαχανα αλλα με τις λατινες το θεμα ειναι συνηθως επικοινωνιακο,οι περισσοτερες δεν ξερουν καλα αγγλικα η το παιζουν ετσι κ οταν κανονιζεις υπηρεσιες τιμες κτλ στο δια ταυτα σου λενε αλλα με προφαση οτι δεν καταλαβες η δεν καταλαβαν......ομοιως! Αλλα την Χιλη δεν την λες ακριβως "λατινο" (ανθρωπολογικως, οχι γεωγραφικως)![]()
Να συμφωνήσω πάντως ότι πρόκειται για γαμήσιμο μουνάκι , μαλλάκι Μαριγκόνας κτλ....ομοιως! Αλλα την Χιλη δεν την λες ακριβως "λατινο" (ανθρωπολογικως, οχι γεωγραφικως)![]()
....μαγκα μου σωστο και αυτο αλλα σε ΄μενα οι 8 στις 10 μου βγηκαν κομοδινα κ τεμπελεςσορυ αδερφε που πεταγομαι σα τη πουτσα μες στα λαχανα αλλα με τις λατινες το θεμα ειναι συνηθως επικοινωνιακο,οι περισσοτερες δεν ξερουν καλα αγγλικα η το παιζουν ετσι κ οταν κανονιζεις υπηρεσιες τιμες κτλ στο δια ταυτα σου λενε αλλα με προφαση οτι δεν καταλαβες η δεν καταλαβαν..
9 στις 10 περιπτωσεις τρως ξενερωμα οσο θεομουνο κ αν ειναι η κορασιδα
αυτο ειπα κ εγω,παλι καλα που οι 2 σου βγηκαν σωστες.......μαγκα μου σωστο και αυτο αλλα σε ΄μενα οι 8 στις 10 μου βγηκαν κομοδινα κ τεμπελες![]()
αν ειναι αυτη οντος που ηταν Τριγγετα θα ηθελα να το μαθω.... η κοπελα ειναι αστερι! σε ολα!![]()
Zenia
15:00-24:00 Καλησπέρα μωράκι.. σε περιμένω στο χώρο της επιλογής σου Πάρε με να περάσουμε τέλεια.. 6970146672kanesex.com
Καλησπέρα μάγκες. Είμαι σίγουρος ότι κάπου είχε αναφερθεί, αλλά δεν έβρισκα τα μηνύματα. Έχει κάποιος εμπειρία με την συγκεκριμένη πρώην τριγγετα3?
Ευχαριστώ
μοιάζει πολύ πάντωςαν ειναι αυτη οντος που ηταν Τριγγετα θα ηθελα να το μαθω.... η κοπελα ειναι αστερι! σε ολα!
Giota παίδες ξέρουμε κάτι για αυτό το φρούτο;;
μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο?![]()
Μέχρι εδώ μπορώ να βοηθήσω...αλλά όταν ακούω συν συν κατά 99% δεν πάει καλά....το ραντεβού...οπότε....
Δεν έχω τηλ. Μέσω σαιτ μίλησαμπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο?
Όταν την είχα πάρει αργά το βράδυ, μου είπε ότι της έκλεισε και άλλο ραντεβού ενώ δεν ήθελε. Οπότε το ανεξάρτητη, όχι και τόσο.. 30++ η ηλικία, φτιαγμένα χείλια, για γλύψιμο το απόφυγε και καλά ότι είχε πάει με πολλούς. Σαν χαρακτήρας, καλό κορίτσι, μοναχικό.. που τα είπαμε λιγάκι. Για τον λόγο που βρεθήκαμε δεν ήταν κάτι αξιόλογο.Giota παίδες ξέρουμε κάτι για αυτό το φρούτο;;
Εγώ αυτές τις φωτό τις έχω ξανά δει πριν πολλά χρόνια 3 4 σίγουρα βάζει αγγελίες μια στις τόσες όταν ξεμένει λογικά από γκόμενο=χορηγοΌταν την είχα πάρει αργά το βράδυ, μου είπε ότι της έκλεισε και άλλο ραντεβού ενώ δεν ήθελε. Οπότε το ανεξάρτητη, όχι και τόσο.. 30++ η ηλικία, φτιαγμένα χείλια, για γλύψιμο το απόφυγε και καλά ότι είχε πάει με πολλούς. Σαν χαρακτήρας, καλό κορίτσι, μοναχικό.. που τα είπαμε λιγάκι. Για τον λόγο που βρεθήκαμε δεν ήταν κάτι αξιόλογο.
Giota παίδες ξέρουμε κάτι για αυτό το φρούτο;;