Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.846
- Πόντοι
- 2.836
Δεν έχω τηλ. Μέσω σαιτ μίλησαμπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο?
Δεν έχω τηλ. Μέσω σαιτ μίλησαμπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο?
Όταν την είχα πάρει αργά το βράδυ, μου είπε ότι της έκλεισε και άλλο ραντεβού ενώ δεν ήθελε. Οπότε το ανεξάρτητη, όχι και τόσο.. 30++ η ηλικία, φτιαγμένα χείλια, για γλύψιμο το απόφυγε και καλά ότι είχε πάει με πολλούς. Σαν χαρακτήρας, καλό κορίτσι, μοναχικό.. που τα είπαμε λιγάκι. Για τον λόγο που βρεθήκαμε δεν ήταν κάτι αξιόλογο.Giota παίδες ξέρουμε κάτι για αυτό το φρούτο;;
Εγώ αυτές τις φωτό τις έχω ξανά δει πριν πολλά χρόνια 3 4 σίγουρα βάζει αγγελίες μια στις τόσες όταν ξεμένει λογικά από γκόμενο=χορηγοΌταν την είχα πάρει αργά το βράδυ, μου είπε ότι της έκλεισε και άλλο ραντεβού ενώ δεν ήθελε. Οπότε το ανεξάρτητη, όχι και τόσο.. 30++ η ηλικία, φτιαγμένα χείλια, για γλύψιμο το απόφυγε και καλά ότι είχε πάει με πολλούς. Σαν χαρακτήρας, καλό κορίτσι, μοναχικό.. που τα είπαμε λιγάκι. Για τον λόγο που βρεθήκαμε δεν ήταν κάτι αξιόλογο.
Giota παίδες ξέρουμε κάτι για αυτό το φρούτο;;
Έχω βρεθεί μαζί της.... Λίγο σαικο τυπακι αλλά καλή σε αυτό που προσφέρει. Βγάζει και κάποια γούστα αν μιλήσεις από πριν το τι θες. Δεν είναι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο αλλά είναι πάνω από το μέσο όροΚαλημερα παιδια, για την συγκεκριμενη εχουμε καποια εμπειρία;
Tην είχα πάρει πριν κανα 1,5 χρόνο. όπως βλέπεις πολλά tattoο , εμφάνιση όπως βλέπεις στις φωτό (ποιο χαλαρό σώμα) πρόσωπο ψιλοαδιάφορο. Στο κρεβάτι όμως την ίδρωνε τη φανέλα και με το παραπάνω, πολύ καλό στοματικό, και δυνατή στο καβάλημα. Για όποιον ενδιαφέρεται της άρεσε πολύ το αυταρχικό (δε με αποσχολει προσωπικα). Από όσο γνωρίζω δουλευει απογευματα και μέχρι αργα τη νυχτα (3- 3:30 το βράδυ) πράμα σπάνιο για ανεξάρτητη.Καλημερα παιδια, για την συγκεκριμενη εχουμε καποια εμπειρία;
Η πίπα της ήταν τοπ. Και δεν της φαινόταν…Tην είχα πάρει πριν κανα 1,5 χρόνο. όπως βλέπεις πολλά tattoο , εμφάνιση όπως βλέπεις στις φωτό (ποιο χαλαρό σώμα) πρόσωπο ψιλοαδιάφορο. Στο κρεβάτι όμως την ίδρωνε τη φανέλα και με το παραπάνω, πολύ καλό στοματικό, και δυνατή στο καβάλημα. Για όποιον ενδιαφέρεται της άρεσε πολύ το αυταρχικό (δε με αποσχολει προσωπικα). Από όσο γνωρίζω δουλευει απογευματα και μέχρι αργα τη νυχτα (3- 3:30 το βράδυ) πράμα σπάνιο για ανεξάρτητη.
Eχει και insta που μπορεις να δεις περισσοτερες φωτογραφιες και προσωπο.
Κοστος;Tην είχα πάρει πριν κανα 1,5 χρόνο. όπως βλέπεις πολλά tattoο , εμφάνιση όπως βλέπεις στις φωτό (ποιο χαλαρό σώμα) πρόσωπο ψιλοαδιάφορο. Στο κρεβάτι όμως την ίδρωνε τη φανέλα και με το παραπάνω, πολύ καλό στοματικό, και δυνατή στο καβάλημα. Για όποιον ενδιαφέρεται της άρεσε πολύ το αυταρχικό (δε με αποσχολει προσωπικα). Από όσο γνωρίζω δουλευει απογευματα και μέχρι αργα τη νυχτα (3- 3:30 το βράδυ) πράμα σπάνιο για ανεξάρτητη.
Eχει και insta που μπορεις να δεις περισσοτερες φωτογραφιες και προσωπο.
Αν δεν το έχει αλλάξει 120 την ωρα.Κοστος;
Το insta ειναι ευκολο;
ΧαλιαGiota παίδες ξέρουμε κάτι για αυτό το φρούτο;;
εχουμε αλο τηλ γιατι αυτο δεν λειτουργει?Έχω βρεθεί μαζί της.... Λίγο σαικο τυπακι αλλά καλή σε αυτό που προσφέρει. Βγάζει και κάποια γούστα αν μιλήσεις από πριν το τι θες. Δεν είναι κάτι που θα σου μείνει αξέχαστο αλλά είναι πάνω από το μέσο όρο
Καλημέρα την έχω πάρει εγώ ωραίο σώμα γύρω στα 30 φουλ πρόγραμμα στα 130 και 100 χωρίς πρωκτικοKvitko Emilia (@anaanula123456789) • Instagram photos and videos
1,518 Followers, 2,179 Following, 29 Posts - See Instagram photos and videos from Kvitko Emilia (@anaanula123456789)www.instagram.com
Γνωρίζει κανένας ;
Αν έχεις το κινητό της στειλτο μια πμ ευχαριστώΙωαννα 34 να της τα πιεις ολα!!!
Ιωαννα 34 να της τα πιεις ολα!!!
Αδερφέ θα ήθελα την βοήθεια σου και οτι ζητήσεις θέλω να κάνω ένα ραντεβού με αυτό το πατομουνο αν γίνετε αν μου δώσεις το τηλέφωνο τηςΙωαννα 34 να της τα πιεις ολα!!!
Αυτή η σουφρα με έχει αρρωστήσει εμένα . Απίστευτη αίσθηση.Ιωαννα 34 να της τα πιεις ολα!!!