extreemplatinum
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20
- Πόντοι
- 231
thanks φιλοςφίλε μου αν κάποιος έχει άποψη θα σου απαντήσει.Για να μην απαντάει κανένας μάλλον δεν την γνωρίζουν την κοπέλα.
thanks φιλοςφίλε μου αν κάποιος έχει άποψη θα σου απαντήσει.Για να μην απαντάει κανένας μάλλον δεν την γνωρίζουν την κοπέλα.
παλικαρια εχει κανενας αποψη για την κυρια?
όχι φίλε.. για τον dimit31 !!!για μενα ειναι η απαντηση φιλε μου?
όπως και να έχει.. εδώ δεν λέμε για τα οικονομικά του Κράτους (αν και αυτά μπουρδέλο είναι)Δεν διαφωνώ με αυτά που λες για την κοπέλα αλλά δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι το μπορεί να ήτανε για το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για πολλούς από εδώ να δώσουν τόσα χρήματα για μία ή δύο ώρες?
Και επιπλεον τα 300 σου βαζω στοιχημα οτι σε 2-3 μηνες θα χουν γινει 200 το μαξιμουμ λογω ελλειψης πελατειας.Ο καταναλωτισμος πεθανε παιδες!Η τυπισσα ζητα τοσο γιατι τωρα ειναι φιρμα.Απο τη στιμγη ομως που δεν εχει αλλο οπλο να ζησει παρα το μουνι της (το οποιο σε καμια δεκαρια χρονια δεν θα κοστιζει και τοσο)το κοστολογει οσο περισσοτερο μπορει.Αμα δει πως δεν υπαρχουν αρκετα κοροιδα για να τσιμπησουν θα αναγκαστει να ριξει τιμες.Τεσπα το κοβω εδω γιατι μπαινω σε παλια τερτιπια και θα κουρασωΔεν διαφωνώ με αυτά που λες για την κοπέλα αλλά δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι το μπορεί να ήτανε για το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για πολλούς από εδώ να δώσουν τόσα χρήματα για μία ή δύο ώρες?
Αξιόλογη παρουσία και εμπειρία ακόμη και για μένα που είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθώ με κάποια πάνω από 22-23.
Αν τα οικονομικά του κράτους φίλε μου ήταν μπουρδέλο τότε θα ήταν μια χαρά.Έχεις δει ποτέ κανένα μπουρδέλο να πτωχεύει?όχι φίλε.. για τον dimit31 !!!
όπως και να έχει.. εδώ δεν λέμε για τα οικονομικά του Κράτους (αν και αυτά μπουρδέλο είναι)
σε ευχαριστω πολυ....η γνωστή Μαίρη.. υπα΄ρχει ολόκληρη συζήτηση γιαυτήν εδώ
σε 10 χρόνια μπορεί και να μας δίνει 300 να μην τη γαμάμε τώρα που γυρίζει είναι το θέμα !! και αν έμενα Αθήνα θα την είχα ήδη !!!Και επιπλεον τα 300 σου βαζω στοιχημα οτι σε 2-3 μηνες θα χουν γινει 200 το μαξιμουμ λογω ελλειψης πελατειας.Ο καταναλωτισμος πεθανε παιδες!Η τυπισσα ζητα τοσο γιατι τωρα ειναι φιρμα.Απο τη στιμγη ομως που δεν εχει αλλο οπλο να ζησει παρα το μουνι της (το οποιο σε καμια δεκαρια χρονια δεν θα κοστιζει και τοσο)το κοστολογει οσο περισσοτερο μπορει.Αμα δει πως δεν υπαρχουν αρκετα κοροιδα για να τσιμπησουν θα αναγκαστει να ριξει τιμες.Τεσπα το κοβω εδω γιατι μπαινω σε παλια τερτιπια και θα κουρασω
σωστά..στο μπουρδέλο πληρώνεις να γαμήσεις..εδώ μας γαμάνε και τους πληρώνουμε !!!!Αν τα οικονομικά του κράτους φίλε μου ήταν μπουρδέλο τότε θα ήταν μια χαρά.Έχεις δει ποτέ κανένα μπουρδέλο να πτωχεύει?
μιλφάκιας ???εγω δυσκολευιομαι αν δεν ειναι πανω απο 30....
Αν τα οικονομικά του κράτους φίλε μου ήταν μπουρδέλο τότε θα ήταν μια χαρά.Έχεις δει ποτέ κανένα μπουρδέλο να πτωχεύει?
τώρα που γυρίζει είναι το θέμα !! και αν έμενα Αθήνα θα την είχα ήδη !!!
χαχαχαχαχα πόσο είσαι ???.....και μετά θα γύριζες στο χωριό γεμάτος υπερηφάνεια και θα κέρναγες ούζα στο καφενείο.
Θα τούς μάζευες όλους να τούς πείς πώς γάμησες......όλοι θα σε ζηλεύανε......κάτι τέτοιοι λεβεντομαλάκες σαν εσένα κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Απο εμφανιση ειναι τωρα απο διαθεση και σημετοχη δεν ξερωΥπάρχει κάποια πληροφορία για αυτό
Κάποια κριτική που δεν έχει πάρει το μάτι μου;
Ευχαριστώ συναγωνιστές!
Μάλλον είναι καινούργια, και δεν έχει δοκιμάσει κανείς... Για να δούμε ποιός θα κάνει τον κασκαντέρ να μας πει...Απο εμφανιση ειναι τωρα απο διαθεση και σημετοχη δεν ξερω
εσυ ρε μεγαλε που ερχεσαι στην αθηνα των 5.000.000 μονο για να γαμησεις σου ειναι ευκολο να μας πεις απο ποια στανη κατεβαινεις?χαχαχαχαχα πόσο είσαι ???
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα φίλε μου !!!
όσο για το ποιός κατέστρεψε την Ελλάδα..άστο...!!! 5 εκατομμύρια μαλάκες και ένα εκτομμύριο ξένοι σ αυτό το μπουρδέλο που το λένε Αθήνα έχετε μαζευτεί !!! γι αυτό κ εμείς μόνο για να γαμάμε ερχόμαστε
Ολοι αυτο λενε.Ποιος θα την σκισει πρωτος να πει εντυπωσεις.Μάλλον είναι καινούργια, και δεν έχει δοκιμάσει κανείς... Για να δούμε ποιός θα κάνει τον κασκαντέρ να μας πει...
Απο που την βαφτησες τραβελο ??? Μονο πλατη διχνει.για αυτη γνωριζουμε τ.π.τ ???/ παντως μου δινει και την εντυπωση για τραβελι