giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
ύστερα από την έντονη εκδήλωση ενδιαφέροντος η τιμή αναπροσαρμόστηκες αίφνης
ύστερα από την έντονη εκδήλωση ενδιαφέροντος η τιμή αναπροσαρμόστηκες αίφνης
μηπως θυμασαι φιλε μου στο badoo πως την βρισκουμε να δουμε και καμια φωτο τηςΤις ειχα μιλησει και εγω στο badoo.. εχει σπιτι μου ειχε πει στον Αλιμο.. πολυ περιεργη φαση ομως.. πρωκτικο δεν κανει.. επισης μου ειχε πει οτι αμα καπνιζεις δεν παει μαζι σου.. βεβαια δεν μου ειχε διευκρινισει αν εννοουσε τσιγαρο ή μπαφο...
Τι κοπελια ρεεεεε!!!Χοντρη και ασχημη γριετζω ειναι
Καλημερα, ξερουμε τιποτα για την κοπελα????
Πολύς ντόρος γίνεται με το γυφτάκι.
Ναι αλλά το δύωρο είναι ΜΟΝΟ 500
γαμάτε εσείς playmate με λιγότερα...300 την ωρα ε?Ε ρε γελια...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μας λες ότι είμαστε μαλάκες που δεν δίνουμε 300 η 500 ευρώ για να γαμήσουμε μια ωραία κοπέλα?γαμάτε εσείς playmate με λιγότερα...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μας λες ότι είμαστε μαλάκες που δεν δίνουμε 300 η 500 ευρώ για να γαμήσουμε μια ωραία κοπέλα?
αυτη η Ραμόνα2 που μπήκε στα κολ γκέρλια.. που τη βρήσκουμε ? ? ?
thanks MAN..
λέω ότι λέτε μαλακίες για την τιμή...Δηλαδή αν κατάλαβα καλά μας λες ότι είμαστε μαλάκες που δεν δίνουμε 300 η 500 ευρώ για να γαμήσουμε μια ωραία κοπέλα?
για μενα ειναι η απαντηση φιλε μου?thanks MAN..
έχει πάρει κανείς ? ξέρουμε ? ωραίο μωρό φαίνεται..
Και εσύ μαλάκες μας λες φίλε μου?
Δεν διαφωνώ με αυτά που λες για την κοπέλα αλλά δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι το μπορεί να ήτανε για το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για πολλούς από εδώ να δώσουν τόσα χρήματα για μία ή δύο ώρες?λέω ότι λέτε μαλακίες για την τιμή...
η γκόμενα είναι μουνάρα, γαμιέται καλά (απ όσο λένε εδω μεσα), ήταν playmate, έχει κάνει playboy...και όλα αυτά μόνο με 300 ευρουλάκια !!! άντε βρες παρόμοια κ άμα σου πεί κάτω απο 1.000 κερνάω ;)
..και σε 3-4 μηνες απο σημερα , παρα πολλοι φιλοι εδω μεσα δεν θα εχουν την δυνατοτητα ,ουτε 100 ευρω να δινουν!!!! τα δυσκολα τωρα ερχονται μαγκες!!!Δεν διαφωνώ με αυτά που λες για την κοπέλα αλλά δεν πέρασε από το μυαλό σου ότι το μπορεί να ήτανε για το ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα για πολλούς από εδώ να δώσουν τόσα χρήματα για μία ή δύο ώρες?
φίλε μου αν κάποιος έχει άποψη θα σου απαντήσει.Για να μην απαντάει κανένας μάλλον δεν την γνωρίζουν την κοπέλα.παλικαρια εχει κανενας αποψη για την κυρια?
Πολύ καλή τόσο εμφανισιακά όσο και στο service. Αξιόλογη παρουσία και εμπειρία ακόμη και για μένα που είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθώ με κάποια πάνω από 22-23.