Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.752
- Πόντοι
- 9.846
Επιτέλους κι ένας που δε συμφωνεί με τα λεγόμενα μου! Σε ευχαριστούμε πολύ κύριε που είσαι από το 2008 στο Bou και δεν έχεις δώσει πουθενά και σε κανέναν καμία πληροφορία. Είτε αρνητικη, είτε θετικη για μια κοπέλα!! Μόνο για να καβατζωνεσαι είσαι εδώ μέσα μικρέ γατόπαρδε του ελέους!! Ούτε έγραψα ότι είμαι γαμαουας ούτε ότι έχω μεγάλο πουλί ρε βλαξ! ΚΥΡΙΕ ΑΝΎΠΑΡΚΤΕ ΤΩΝ 82 ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 206 LIKE ΣΕ 17 ΧΡΌΝΙΑ !!! Άρα θα αναλογικά θα ξαναγράψεις στο Bou σε 3-4 μήνες. Με τον Διανοούμενο δεν θα ξανά ασχοληθείς! Άντε μπρος τώρα, χειμερία νάρκη σαν τα φίδια και τις αρκούδες μικρέ κλωνε! Τα λέμε πάλι το Πάσχα που θα σου έρθει η Θεία Φώτιση!Ενώ εσύ ρε φίλε σέβεσαι πολύ το γυναικείο φύλο που μας το παίζεις ο σούπερ γαμάουα με τη μεγάλη ψωλή και σε όσες έχεις πάει και δε σου έχουν αρέσει, έχεις πάρει το φτυάρι και τις έχεις καταθάψει, δήθεν για να προστατέψεις τους συμφορουμίτες σου. Άσε μας ρε Ρομπέν των δασών!
Κοντά 50 άτομα έκαναν like στο σχόλιο μου και απάντησαν θετικά. Αλλά ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΜΜΈΝΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΆ ΤΟΥ! ΑΧΑΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ!