professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 41
- Like
- 28.780
- Πόντοι
- 11.096
Ωραία φωτάκια, τί είναι ;
Ωραία φωτάκια, τί είναι ;
Άστο γράψε άκυρο αλο εννοώ αλο καταλάβατε καμία σχέση όμωςΜπορεί κάποιος να με βοηθήσει να χακάρω έναν λογαριασμό?
Τουλάχιστον εμετικό, για να μην την παίρνεις τηλέφωνο μάλλον δεν σε θέλει, ή θες να την εκβιάσεις επειδή την ξέρεις και θες να μην της αφήσεις επιλογή. Όπως και να έχει
Την αγγελία της δεν την έχω βρει ότι έχω το κινιτο της δε σημαίνει ότι στην αγγελία της έχει δηλώσει το κανονικό της κινητό , αφήστε το παιδιά αλιως τ εννοούσα αλιως το καταλάβατεΔεν στέκει αυτο που λες όπως είπαν και αλλοι. Πέρα από το ότι είπες ότι έχεις τον αριθμό της, αν ψάχνεις την αγγελία της ρωτάς εδώ να στην δώσει κάποιος.
H επιχειρηματολογία σου με τρελαίνει πάντως... Ερώτηση κρίσεως: έχεις πάει ποτέ με μη εκδιδόμενη γυναίκα; Αν κρίνω από τα μηνύματά σου μάλλον όχι και μόνο με εκδιδόμενες τη βγάζεις... Επίσης, οποιοσδήποτε εδώ μέσα μπορεί ελεύθερα να ανατρέξει στο ιστορικό σου που εκθειάζεις το πουλί σου και να δει πόσες κοπέλες εδώ μέσα έχεις καταθάψει επειδή δε σου άρεσαν... Αλλά βέβαια, το έκανες για να προστατέψεις τους άλλους. Συλλογικό ενδιαφέρον πάνω από όλα... Διανοούμενε των οπισθίων, τρομάρα σου....Επιτέλους κι ένας που δε συμφωνεί με τα λεγόμενα μου! Σε ευχαριστούμε πολύ κύριε που είσαι από το 2008 στο Bou και δεν έχεις δώσει πουθενά και σε κανέναν καμία πληροφορία. Είτε αρνητικη, είτε θετικη για μια κοπέλα!! Μόνο για να καβατζωνεσαι είσαι εδώ μέσα μικρέ γατόπαρδε του ελέους!! Ούτε έγραψα ότι είμαι γαμαουας ούτε ότι έχω μεγάλο πουλί ρε βλαξ! ΚΥΡΙΕ ΑΝΎΠΑΡΚΤΕ ΤΩΝ 82 ΜΥΝΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 206 LIKE ΣΕ 17 ΧΡΌΝΙΑ !!! Άρα θα αναλογικά θα ξαναγράψεις στο Bou σε 3-4 μήνες. Με τον Διανοούμενο δεν θα ξανά ασχοληθείς! Άντε μπρος τώρα, χειμερία νάρκη σαν τα φίδια και τις αρκούδες μικρέ κλωνε! Τα λέμε πάλι το Πάσχα που θα σου έρθει η Θεία Φώτιση!
Κοντά 50 άτομα έκαναν like στο σχόλιο μου και απάντησαν θετικά. Αλλά ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΒΛΑΜΜΈΝΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗ ΠΑΠΑΡΙΆ ΤΟΥ! ΑΧΑΣΤΟΣ ΝΟΜΟΣ!
δεν απαντάειΚαλησπέρα συναγωνιστές. Παραθέτω ρωσσακι το οποίο ξέρω εκ των έσω ότι είναι ανεξάρτητη, δεν την έχω βρει κάπου. Παλιά λεγότανε diana omnivaga στο insta.
Κάνει ακόμα συναντήσεις;Φιλε ενα απλο μιλφ που καποτε ηταν μοντελο. Εχει βαλει 20+ κιλα απο οποια φωτο της θα δεις online και γενικα απεχει πολυ απο εκεινες τις μερες. Εκανε προσπαθεια να με ευχαριστησει θυμαμαι αλλα πριν 4+ χρονια που την ειχα δει.
Τοτε μεσω γραφειου αν θυμαμαι καλα επερνε 250 αλλα δεν τα αξιζε σε καμια περιπτωση κυριως λογω εμφανισης
ναι αυτο σκεφτομουν και εγω..Αδελφέ έχω επικοινωνήσει. Ευγενική γενικά και διαθέσιμη. Αλλά κάτι με κρατάει… no reviews και ίσως too good to be true… αν κάποιος φίλος έχει εικόνα θα βοηθούσν
Μακρυά
την συνάντησες ?? πες Μ αν θες λεπτομέρειεςΜακρυά
Ναι... είναι θεομουρλη.... μακρυά.......αν θες ακουσε μετην συνάντησες ?? πες Μ αν θες λεπτομέρειες
Oλοι λενε οτι εχει αδυνατησει η Αξια, φιλε. Στα σοσιαλ ανεβαζει κιολας συνεχεια νεες φωτος. Κορμαρα εχειΦιλε ενα απλο μιλφ που καποτε ηταν μοντελο. Εχει βαλει 20+ κιλα απο οποια φωτο της θα δεις online και γενικα απεχει πολυ απο εκεινες τις μερες. Εκανε προσπαθεια να με ευχαριστησει θυμαμαι αλλα πριν 4+ χρονια που την ειχα δει.
Τοτε μεσω γραφειου αν θυμαμαι καλα επερνε 250 αλλα δεν τα αξιζε σε καμια περιπτωση κυριως λογω εμφανισης
Δείτε Αξια το 2007..... Απαπαπαπα...Oλοι λενε οτι εχει αδυνατησει η Αξια, φιλε. Στα σοσιαλ ανεβαζει κιολας συνεχεια νεες φωτος. Κορμαρα εχει
με 280 την ωρα με την καμια ομως.ναι αυτο σκεφτομουν και εγω..
hotel Μαρουσι με 30 ευρω για 3 ωρες ενα απλ δωματιο...τσεκαρε τοΚαλησπέρα.
Θα ήθελα τα φώτα σας καθώς αυτό που ψάχνω δεν το βρήκα προς το παρόν και δεν είμαι από Αθήνα.
Θα είμαι στην περιοχή Μαρούσι χωρίς την δυνατότητα να φύγω μακριά. Με ενδιαφέρει συνοδός είτε με χώρο εκεί, είτε αν υπάρχει κάποιο ξενοδοχείο ημιδιαμονής εκεί κοντά.
Αν έχετε κάποια πρόταση θα το εκτιμούσα.
τι να σου πω.. παντως οταν την ειχα δει εγω ηταν νταρντανα. Περασμενα μεγαλεια σε καθε περιπτωση καθως ειναι κοντα στα 50 και εφοσον δεν ειμαι και τρελος φαν το μιλφ, σε μενα περασε και δεν ακουμπησε.Oλοι λενε οτι εχει αδυνατησει η Αξια, φιλε. Στα σοσιαλ ανεβαζει κιολας συνεχεια νεες φωτος. Κορμαρα εχει
και ουτε cim-cif κανει που αναφερεται στο προγραμμαμε 280 την ωρα με την καμια ομως.
Το πα και σε προηγούμενο μήνυμα δε ξερω γιατι δεν γίνεται κατανοητό. Της είπα δεν παίζει να σου στειλω τίποτα. Με τα πολλα δέχτηκε και μου πε οκ τοτε από κοντά, απλά θέλω και πάλι paysafe. Απλά το ξανασκεφτηκα ολο αυτό και λεω να δεις θα περιμένω στο ξενοδοχείο με το Π στο χέρι ή μάλλον με paysafe στο χέρι. Ε και της είπα άκυρο.πραγματικα ελπιζω να κανεις πλακα οτι το σκεφτηκες κι ολας...
Θα κερναγες 50αρι η οτι πληρωνες καρτα τελος παντων σε εναν χοντρο σαπιοκοιλια που καθεται πισω απο μια οθονη και ψαχνει για υπερ-χαζους.
Το χαζος δεν κανει πρεπει να εισαι ΥΠΕΡ-χαζος για να δωσεις λεφτα πριν το ραντεβου σε κοπελα που δεν ξερεις.
Πρωτον γιατι δεν την ξερεις και 2ον γιατι δεν ειναι κοπελα