AchilleAngelo1@
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 23
- Πόντοι
- 0
Πολλά υποσχόμενο βλέμμα μέσα στην καύλα! Είσαι γισ πολύ χύσιμο κούκλα!Hi guys!!
Afroditara!! 693 659 5156
690 9119933
Πολλά υποσχόμενο βλέμμα μέσα στην καύλα! Είσαι γισ πολύ χύσιμο κούκλα!Hi guys!!
Afroditara!! 693 659 5156
690 9119933
Μου 'μείνε από το δυμπαλο που μου έριξες χθες!!!Τραβάτε κάποιο ζόρι με ... τα ζυγά φίλτατε?
Κάνεις λες και ξέρεις ποιά ήταν, που αμφιβάλλω…Εργαλειάαααρααα, για άγρια γούστα. Λογικά θα έχει σταματήσει τώρα..
Κρίμα!!
Τώρα εξηγούνται όλα!!Μου 'μείνε από το δυμπαλο που μου έριξες χθες!!!
Για λούσιμο είναι @AfroditaraΠολλά υποσχόμενο βλέμμα μέσα στην καύλα! Είσαι γισ πολύ χύσιμο κούκλα!
οπως εχουμε πει 1000000000000000000000000000000000 φορες εδω μεσα εαν ζηταει καρτες οπως βλεπω κ στις φωτο ειναι 1000000000% ψευτικηΈχω σταμπαρει αυτό το τουμπανακι από τελεγκραμ.
100€ η ώρα λέει για συνάντηση. Κ έχω αρρωστήσει με την κωλαρα της. Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι? Δεν είναι καιροί να καίμε έτσι τα 100![]()
Οι κάρτες είναι για βιντεάκια κ ιστορίες που δε πρόκειται να δώσω. Τώρα αν θέλει ξ τα λεφτά της συνάντησης σε κάρτα τον πουλο, συμφωνώοπως εχουμε πει 1000000000000000000000000000000000 φορες εδω μεσα εαν ζηταει καρτες οπως βλεπω κ στις φωτο ειναι 1000000000% ψευτικη
κανε αναζητηση με lens στις φωτο,τσεκαρε κ το τηλ που σου δινει μηπως εχει σχολια..Οι κάρτες είναι για βιντεάκια κ ιστορίες που δε πρόκειται να δώσω. Τώρα αν θέλει ξ τα λεφτά της συνάντησης σε κάρτα τον πουλο, συμφωνώ
Στείλε της την paysafe τύπε μου να δώ κάτιΈχω σταμπαρει αυτό το τουμπανακι από τελεγκραμ.
100€ η ώρα λέει για συνάντηση. Κ έχω αρρωστήσει με την κωλαρα της. Γνωρίζει κάποιος συναγωνιστής κάτι? Δεν είναι καιροί να καίμε έτσι τα 100![]()
Νταξει είσαι μέγιστος. Έψαξα τις φωτό με λενς και ήταν από διάφορες ονλιφατζουδες...κανε αναζητηση με lens στις φωτο,τσεκαρε κ το τηλ που σου δινει μηπως εχει σχολια..
την καρτα ακομα κ οταν λεει απο κοντα ειναι δεδομενο οτι ειναι ψευτικη δεν αξιζει το ρισκο
μιλησες μαζι της για ραντεβου σου ειπε οκ;τα 100 για ποση ωρα κ τι περιλαμβανουν;
Δεν το έχω κάνει ποτέ κ δε το έχω και στα προβλεπόμενα τύπε μου. Θα κρατήσω τα ζεστά μου ημερομίσθια να τα δώσω στην μαλβιναΣτείλε της την paysafe τύπε μου να δώ κάτι![]()
τι μεγιστος ρε φιλε,ειναι κλασσικα πραγματα αυτα θα πρεπε να το κανεις πια εντελως μηχανικα κ απο συνηθεια ετσι οπως εχουν γινει με αυτα τα προφιλΝταξει είσαι μέγιστος. Έψαξα τις φωτό με λενς και ήταν από διάφορες ονλιφατζουδες...
Το μπουλο στις απάτες
Γενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, γι'αυτό δεν το είχα στα υπόψιν. Προς το παρόν ανεξάρτητες τσεκαρα μόνο εδω ότι γραφόταντι μεγιστος ρε φιλε,ειναι κλασσικα πραγματα αυτα θα πρεπε να το κανεις πια εντελως μηχανικα κ απο συνηθεια ετσι οπως εχουν γινει με αυτα τα προφιλ
αν προκειται να χαλας τον χρονο σου στα ονλαιν προφιλ καλυτερα ψαχνε κανεσεξ στα προφιλ μηπως κ πετυχεις καποια ανεξαρτητη εκτος γραφειων παρα στο ινστα κ στο fb που εχει γεμησει απατεςΓενικά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, γι'αυτό δεν το είχα στα υπόψιν. Προς το παρόν ανεξάρτητες τσεκαρα μόνο εδω ότι γραφόταν
αν προκειται να χαλας τον χρονο σου στα ονλαιν προφιλ καλυτερα ψαχνε κανεσεξ στα προφιλ μηπως κ πετυχεις καποια ανεξαρτητη εκτος γραφειων παρα στο ινστα κ στο fb που εχει γεμησει απατες
τι την θελεις ??? παλι αφραγκος εισαιΣτείλε της την paysafe τύπε μου να δώ κάτι![]()
Παίδες πληροφορίες για την κυρία έχουμε....;
Ρωτάω για πιο φρέσκιες πληροφορίες γιατί είδα ότι είναι πριν 2 χρόνια όσα γράφονταιΆρτεμις από Sirina - bourdela.com forum
www.bourdela.com