lemourios505
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2022
- Like
- 17
- Πόντοι
- 0
καλα αυτο ειναι προφανες,δεν χρειαζετε και πτυχιο για να το καλαβει καποιοςΧαχαχαχχα θα ήθελα πολύ αλλά είναι της κοπέλας παίδες
καλα αυτο ειναι προφανες,δεν χρειαζετε και πτυχιο για να το καλαβει καποιοςΧαχαχαχχα θα ήθελα πολύ αλλά είναι της κοπέλας παίδες
Στην ξαδέρφη και στη θεία πάει ευθεία χαχα.....μαγκα μου ψαχτειτε και λιγο!!!! Δεν ξερω αν θα επιλεξεις την Ευα πετιτ, αλλα σιγουρο ειναι οτι θα σου ερθει η θεια'μ η Γιωργενα (ναι, αυτη με το μουστακι)
Το τηλεφωνο αυτο βγαζει καμμια 50αρια διαφορετικα "ονοματα"-κοριτσια.
Δεν το λες καλά το παραμυθακι. Έπρεπε να γράψεις είναι φωτογραφία από προσωπική στιγμή της κοπέλας με το αγόρι της που την ανεβάζω με την άδεια της.Χαχαχαχχα θα ήθελα πολύ αλλά είναι της κοπέλας παίδες
Δεν το λες καλά το παραμυθακι. Έπρεπε να γράψεις είναι φωτογραφία από προσωπική στιγμή της κοπέλας με το αγόρι της που την ανεβάζω με την άδεια της.
Για να σου απαντήσουμε εμείς πάει η κοπέλα με το αγόρι της στο bill να γαμηθουν, που τα πουλάτε αυτά?
Όλα εμείς θα τα λέμε πχοια?
Υποκειμενικά μπορεί να είναι, αλλά συμφωνώ και γω 100% και πιστεύω η πλειοψηφία εδώ!Ισχύει αυτό, πάντως υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια, που καθορίζουν κάθε κοπέλα και τα ραντεβού που κάνει (πχ ηλικία, προσφερομενες υπηρεσίες, εμπειρία στον χώρο, κτλ).
Μαρία και εγώ λέω όχι, γιατί ΔΕΝ δίνει γλωσσοφιλα, ούτε η συμμετοχή είναι πραγματικά καλή - δυνατή, σου βγάζει δλδ κάτι το μηχανικό, προσποιητο.
Σάντρα ναι με χίλια, μιλάμε δε η τελευταία φωτογραφία στο νήμα της, κολάζει και καραγκεη Ηγούμενο, στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής...
Για Αννα24 έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά με χαλάνε τα υπερβολικά πολλά τατουάζ (ΟΚ γούστα αυτά, υποκειμενικό σχόλιο καθαρά).
Ανακοίνωσε ότι σταματάει οριστικά.Μια Melina love γνωστή του χώρου λέει κάτι ;
Η μερεντα λείπει......Πολύ πρωινό με Ιωάννα34
Προτείνεις αδερφέ? Υπηρεσίες? Extra?
Χύσια κατό τα κατό, που έλεγε ο μακαρίτης Αλέφαντοςεμένα πάντως για χύσια μου φαίνονται και είμαι μια χαρά με αυτό...
δηλαδή δεν βλέπω την κακογουστιά στην οποία αναφέρονται κάποιοι...
Δεν καταλαβαινει τπτ...οσο μεγαλο και να τον εχεις!!!Πολύ πρωινό με Ιωάννα34
Μπράβο!!!Η μερεντα λείπει......
ευτυχώς!Η μερεντα λείπει......
Πότε δεν έχει μερεντα...ευτυχώς!
αν έχει γίνει κλύσμα πριν... πολλές που δίνουν κώλο προετοιμάζονται καταλλήλωςΠότε δεν έχει μερεντα...
Με ξενέρωσες τώρα. Σε κώλο που έχει χύσει μέσα άλλος θες να μπεις;ευτυχώς!
...προφανως δεν εννοουν "τα χυσια" γενικως αλλα τα "χυσια" που τρεχουν απο το γκροβερακι της κυριας (υπονοωντας ακαποτο).εμένα πάντως για χύσια μου φαίνονται και είμαι μια χαρά με αυτό...
δηλαδή δεν βλέπω την κακογουστιά στην οποία αναφέρονται κάποιοι...
Και σε εμένα γιατί είχε κάποτε????Πότε δεν έχει μερεντα...