ANALgitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2024
- Like
- 338
- Πόντοι
- 21
Νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκες φίλος , σορρυ...μαγκα μου εγω τι να εξηγησω ακριβως?!?!!?
Ουτε την ξερω, ουτε την εχω προτεινει σε κανεναν, ουτε με ενδιαφερει να την συναντησω!
Νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκες φίλος , σορρυ...μαγκα μου εγω τι να εξηγησω ακριβως?!?!!?
Ουτε την ξερω, ουτε την εχω προτεινει σε κανεναν, ουτε με ενδιαφερει να την συναντησω!
Νόμιζα ότι με ειρωνεύτηκες φίλος , σορρυ
αρα??Δεν εξηγείτε όμως.
Μαύρο
συμφωνω μαζι σου φιλε 100% με την υγεια δεν πρεπει να παιζουμε!!!!!!!!! απλα βαλε το μυαλο σου να δουλεψει(αν εχεις).....Γέλα όσο θες προμοτοράκο, μπορείς να γαμάς όποια θες αλλά με υγεία δεν παίζουμε. Σε έχουν πάρει χαμπάρι και οι πέτρες γυμνοσαλιαγκα.
ασε τους ρε φιλε να κοψουν,μπας και βρουμε κανα ραντεβου κι εμειςσυμφωνω μαζι σου φιλε 100% με την υγεια δεν πρεπει να παιζουμε!!!!!!!!! απλα βαλε το μυαλο σου να δουλεψει(αν εχεις)....
ανεξαρτητη δεν νομιζω να βρεις. δυσκολο το βλεπω.Μάγκες καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρονιαρες μέρες. Ξέρετε κανένα κορίτσι που να κάνει ραντεβού αργά; Τύπου έως και 02.00 το βράδυ; Έως 150€ .
Επειδή οι περισσότερες τελειώνουν το πρόγραμμα τους στις 10.00 με 12.00 το βράδυ ξέρω γω.
Ευχαριστώ!
Βγάζει νόημα. Ευχαριστώ φίλε μου για την πληροφορία.ανεξαρτητη δεν νομιζω να βρεις. δυσκολο το βλεπω.
μονο απο γραφεια τετοια ωρα.
Γειά σου μαγκα χρόνια πολλά.Μάγκες καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρονιαρες μέρες. Ξέρετε κανένα κορίτσι που να κάνει ραντεβού αργά; Τύπου έως και 02.00 το βράδυ; Έως 150€ .
Επειδή οι περισσότερες τελειώνουν το πρόγραμμα τους στις 10.00 με 12.00 το βράδυ ξέρω γω.
Ευχαριστώ!
Ευχαριστώ μάγκα μου, οι πρώτες δύο φαίνονται τίμιες επιλογές.Γειά σου μαγκα χρόνια πολλά.
![]()
Θα αφεθείς στα χέρια μου και δεν θα με ξεχάσεις. - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Πρώην στριπερ. Ωραίο σωματάκι και ωραίο σεξακι. Παίζει μέχρι τις 03:30.νομιζω στα 120.
![]()
24ώρες Ελευθερία σε περιμένω στο χώρο μου.50ευρώ 6970395667
Είμαι η Ελευθερία Ελληνίδα, Το πρόγραμμα μου είναι για 1 ωρα με 2 εκτονώσεις Sex σε διάφορες στάσεις 50 ευρώ και με συν 20 ευρω ελεύθερο στοματικο και 69 οχι πρωκτικό. Είμαι 36 χρονων οι φωτογραφίες είναι δικές μου και δουλεύω ανεξάρτητη, απαντάω η ίδια στο τηλέφωνο. Δευτέρα εως Κυριακή ολο το...kanesex.com
Την επισκέπτεται στο χώρο της κέντρο. Το σώμα της είναι πιο χαλαρό από τις φώτο, αλλά τον πάει μερούλι τον πότσο η κοπελα.
Υπάρχουν και κάτι λατίνες στο κέντρο οι οποίες έχουν αστεία deal
"70 half an hour 100 an hour 150 anal I use protection I have my place I don't send photos I don't kiss on the mouth I don't swallow sperm and I don't give anal kisses"
Δεν έχω επισκευτει
...καλησπερα μαγκα μου! Κοιτα να δεις ειναι παραξενη η ωρα κ μπορει η ανεξαρτητη που θα κλεισεις (αν βρεις) να ειναι ασυνεπης τελικα ή να εχει κουραστει απο τα ραντεβου ή να της εχει τυχει κατι αλλο και να σε κανονιασει! Και ειναι πικρα τετοια ωρα να ψαχνεσαι κ να βαρας τηλεφωνα για να βρεις αλλη!Μάγκες καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρονιαρες μέρες. Ξέρετε κανένα κορίτσι που να κάνει ραντεβού αργά; Τύπου έως και 02.00 το βράδυ; Έως 150€ .
Ευχαριστώ!
Αριάδνη και Μαλβίνα.Μάγκες καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρονιαρες μέρες. Ξέρετε κανένα κορίτσι που να κάνει ραντεβού αργά; Τύπου έως και 02.00 το βράδυ; Έως 150€ .
Ευχαριστώ!
H Μαλβίνα κάνει διάλλειμα από τις 19 του μηνός μέχρι τον Ιανουάριο. Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.Αριάδνη και Μαλβίνα.
...και η Αριαδνη ειναι εξαφανισμενη το τελευταιο διαστημα (τηλεφωνα, viber, νημα κτλ).H Μαλβίνα κάνει διάλλειμα από τις 19 του μηνός μέχρι τον Ιανουάριο. Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.
Αν και σου είπαν για τις συγκεκριμένες κοπέλες, θα συμφωνήσω με τον @Odin_ . Δες και αντριαννα έχω την εντύπωση, αλλά νομίζω κάνε και μία προσπάθεια αν σου αρέσει κάποια από τα γραφεία και είναι διαθέσιμη.Μάγκες καλησπέρα και χρόνια πολλά, χρονιαρες μέρες. Ξέρετε κανένα κορίτσι που να κάνει ραντεβού αργά; Τύπου έως και 02.00 το βράδυ; Έως 150€ .
Ευχαριστώ!
...καλησπερα μαγκα μου! Κοιτα να δεις ειναι παραξενη η ωρα κ μπορει η ανεξαρτητη που θα κλεισεις (αν βρεις) να ειναι ασυνεπης τελικα ή να εχει κουραστει απο τα ραντεβου ή να της εχει τυχει κατι αλλο και να σε κανονιασει! Και ειναι πικρα τετοια ωρα να ψαχνεσαι κ να βαρας τηλεφωνα για να βρεις αλλη!
Θα σου προτεινα την σιγουρια του γραφειου κ αν θελεις να εχεις περισσοτερες επιλογες, παρε νωριτερα για το κλεισεις ωστε να πετυχεις διαθεσιμες κ τις κοπελες που γουσταρεις!
![]()
Αν λέτε τη πιτσιρικα τη ξανθούλα που έχει παίξει σειρήνα, να σου πω ότι είναι περίεργος χαρακτήρας. Εμένα μου ριξε μπιφτέκα στο χοτελ 1μιση ώρα,ήρθε με 2 σακούλες ρούχα(casual ρουχα),άβαφη και μισοκοιμησμενη.Για Αριάδνη δεν το σκέφτηκα. Ευχαριστώ.