Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 30.901
- Πόντοι
- 11.146
45 χρόνια κωλογαμιάς είμαι, γνωρίζω φίλε... αλλά αυτό που περιγράφετε δεν είναι τόσο παχύρευστο ούτε τοσο γαλακτώδες όπως στην φωτό... εδώ έχουμε ακα πρωκτικό κρεμπιέ στο μεγαλείο του και μερικούς κινέζους...
Οι "δικαιολογίες" που διαβάζουμε, σχετικά με τον πρωκτικο κρεμπιε που βλέπουμε στη φωτο, μου θυμίζουν τη γνωστή φραση .... δεν είναι αυτό που νομίζεις...
Δεν προσπαθώ να την δικαιολογήσω. Αλλά αν είναι αυτό από μένα είναι μαύρο. Πάντως και κάποια σεξουαλικώς μεταδιδόμενα κάνουν περίεργα υγρά που μοιάζουν με χύσια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
.....μαλιστααααααα!!!!!ρε παλι για την αρρωστιαρα την ιωαννα λετε με τα κλωνοπροφιλ του παστελιου;;;
παλι τα ιδια ρε μλκς;
βρωμαει μουνι εξω κ ασχολειστε με τις θειτσες επειδη καποιοι καθυστερημενοι εχουν φαει κολλημα;;
για τις αρρωστιες δε λετε,για τη βρωμα δεν ειπε καποιος ουτε για κατι μυκητες που πρεπει να περνεις αντιβιωσεις μετα για μερες...
για το θεμα μπαζο δε το θιγω γουστα ειναι αυτα δε περιμενω να ειστε ολοι καλογουστοι αλλα οχι να πληρωνω καποια που ναι πιο μπαζο απο τη γυναικα που ηδη εχω!
ειστε για λυπηση μερικοι γαμησατε τη σελιδα γενικοτερα με τα παιδιαρισματα σας ηλιθιοι μπετοστοκοι