ρε παλι για την αρρωστιαρα την ιωαννα λετε με τα κλωνοπροφιλ του παστελιου;;;
παλι τα ιδια ρε μλκς;
βρωμαει μουνι εξω κ ασχολειστε με τις θειτσες επειδη καποιοι καθυστερημενοι εχουν φαει κολλημα;;
για τις αρρωστιες δε λετε,για τη βρωμα δεν ειπε καποιος ουτε για κατι μυκητες που πρεπει να περνεις αντιβιωσεις μετα για μερες...
για το θεμα μπαζο δε το θιγω γουστα ειναι αυτα δε περιμενω να ειστε ολοι καλογουστοι αλλα οχι να πληρωνω καποια που ναι πιο μπαζο απο τη γυναικα που ηδη εχω!
ειστε για λυπηση μερικοι γαμησατε τη σελιδα γενικοτερα με τα παιδιαρισματα σας ηλιθιοι μπετοστοκοι
Πολύ σωστή η τοποθέτηση σου τυπε!!
Εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί προμοτορες που αποθεωνουν κάποιες μέτριες γυναίκες δυστυχώς που θέλουν να κατευθύνουν τη μάζα προς την γυναίκα που διαφημίζουν.
Όσο αφορά για την συγκεκριμένη που αναφερεις δεν την έχω συναντήσει κ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχει τόσο αναμονή...... κ αν αξίζει αναμονή !!
Δεν έγιναν όλες πριγκίπισσες αλλά έχουν αυξηθεί οι μπαζογαμιαδες σε αυτή τη χώρα!!!! Γουστα ειναι αυτα βέβαια.......αλλά στον αγοραιο ειδικά πληρώνονται ακριβά κάποιες φορές.......
Θα γράψω επιγράμματα τι μου είπε πολύ πρόσφατα ένας γνωστός που την πήρε μετά από αναμονή κανένα 2 μηνό...... αν είναι δυνατόν!!!
Η κοπέλα από εμφάνιση Αλβανοδειχνει οποίος κατάλαβε κατάλαβε με πρόσωπο 7/10 κ σώμα 6/10 κοντουλα 36-40 ετων στο νερο. Όποιος την δει κ στο instagram θα καταλάβει αν αξίζει ή αναμονή για ένα πήδημα με τη συγκεκριμένη Αλβανιδα ιερόδουλη.
Το τελευταίο σχόλιο δεν είναι ρατσιστικό αλλά προσωπικό γιατί εγώ μόνο με το 5% των αλβανιδων ιεροδουλων σε όλες τις κατηγορίες του αγοραίου έρωτα ΔΕΝ έχω φάει φόλα κ τις αποφεύγω όσο μπορώ.
Όσοι πιστοί προελθεται με δικη σας ευθύνη να συναντήσετε την Ιωάννα σας.....που για σας μπορει είναι η Μόνικα Μπελουτσι......