ενα προσωπο μου εστειλε καμια σχεση με την αγγελια και αυτη φεικΑυτες που εστειλε καλυτερες η χειροτερες;
Τελευταία τροποποίηση:
ενα προσωπο μου εστειλε καμια σχεση με την αγγελια και αυτη φεικΑυτες που εστειλε καλυτερες η χειροτερες;
Χρηστάρα μου αν θέλεις δώρο για την ονομαστική σου εορτή (25 Δεκεμβρίου) ξεκινά ΤΏΡΑ τα μυνήματα στην Ιωάννα , κάπου εκεί στα Χριστούγεννα πιστεύω θα σε βολέψει .Καλησπέρα ομάδα θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου τι μου προτείνετε;;;
Ιωάννα 34 ή Paola UK??
Εγκρίνω και επαυξάνω!Καλά ρε Τυπάκι , πλάκα μας κάνεις ?
Πήρες Ιωάννα και δεν δοκίμασες κώλο ??
Είναι πως θα κάτσει με αυτήν.Αν έχεις τώρα κοντά γενέθλια και θέλεις το δωράκι σου , κάνε μία κρούση στην Παολάρα , και αυτή όμως να ξέρεις είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία .
Σόλο κώλο τύπε .Εγκρίνω και επαυξάνω!
Όσες φορές της τον έχω δώσει (ΠΆΝΤΑ κώλο), τον παίρνει κούτσουρο, τον βγάζει πριονίδι..!
Στείλε και σε μενακαλησπέρα σας είμαι η NinaKinky είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 21 ετών είμαι 1,77 και 90 κιλά φοιτήτρια στην Αθήνα από Αγρίνιο λυσσασμένη για σεχ γουστάρω να τα καταπίνω στείλε μου μηνύματακι
Με αυτό το ανώμαλο έχει πάει κανείς;
Δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια σχετική αναφορά
Σ ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή μάλλον έτσι θα το κάνω γιατί με την Ιωάννα δεν βλέπω φως έχω στείλει μήνυμα στο Instagram αλλά μόνο ένα δεν μπορώ να στείλω άλλο μέχρι να δεχτεί την πρόσκληση αφού δεν έχω τηλέφωνο για επικοινωνία μέσω viber.Χρηστάρα μου αν θέλεις δώρο για την ονομαστική σου εορτή (25 Δεκεμβρίου) ξεκινά ΤΏΡΑ τα μυνήματα στην Ιωάννα , κάπου εκεί στα Χριστούγεννα πιστεύω θα σε βολέψει .
Αν έχεις τώρα κοντά γενέθλια και θέλεις το δωράκι σου , κάνε μία κρούση στην Παολάρα , και αυτή όμως να ξέρεις είναι λίγο δύσκολη στην επικοινωνία .
Φιλαράκι επειδή μιλάς ντόμπρα θα στο στείλω εγώ τώρα το τηλέφωνο της Ιωάννας .Σ ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή μάλλον έτσι θα το κάνω γιατί με την Ιωάννα δεν βλέπω φως έχω στείλει μήνυμα στο Instagram αλλά μόνο ένα δεν μπορώ να στείλω άλλο μέχρι να δεχτεί την πρόσκληση αφού δεν έχω τηλέφωνο για επικοινωνία μέσω viber.
Κ σιγά από ΤΟΣΑ. μηνύματα στο insta ξεχωρίσει το ένα κ μοναδικό το δικό μου οποίος συναγωνιστής έχει την καλοσύνη κ έχει τηλεφ.ας μου στείλει μέσω pm
Σας ευχαριστώ
Θέλω καί εγώ τηλέφωνοΦιλαράκι επειδή μιλάς ντόμπρα θα στο στείλω εγώ τώρα το τηλέφωνο της Ιωάννας .
( Γενικά δεν στέλνω σε αγνώστους που ΜΌΝΟ ζητάνε )
Έχεις πμ φίλε μου
Ευχαρίστως αγαπητέ μου αλλά γνωρίζω ότι δεν σας αρέσει η αναμονήΘέλω καί εγώ τηλέφωνο
Είναι μία αλήθεια αυτό, εξάλλου από εσένα αγαπητέ παράπονο κανένα δεν έχω.Ευχαρίστως αγαπητέ μου αλλά γνωρίζω ότι δεν σας αρέσει η αναμονή
Για μένα έχει τηλεφωνάκι που είμαι σε αναμονή από τον Απρίλιο κι ακόμα ούτε ένα γεια δεν πήρα?Ευχαρίστως αγαπητέ μου αλλά γνωρίζω ότι δεν σας αρέσει η αναμονή
Φαίνεται πολύ δυνατοΚαλημερα κυριοι. Ξερουμε κατι για αυτην εδω? Εχει παρει κανεις?
ΡΟΥΜΑΝΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ με χορταστικό κορμί 6907343445 - Love List
Μιρέλα 25 ΧΡΟΝΗ ΡΟΥΜΑΝΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ με χορταστικό κορμί 6907343445 Έχω κολάρα τούμπανο, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!! Πάρε με στο 6907343445 και έρχομαι εκεί που […]www.lovelist.com.gr
...μηπως εχεις κ της Αννουλας απο Φαληρο?!??!?!Φιλαράκι επειδή μιλάς ντόμπρα θα στο στείλω εγώ τώρα το τηλέφωνο της Ιωάννας .
( Γενικά δεν στέλνω σε αγνώστους που ΜΌΝΟ ζητάνε )
Έχεις πμ φίλε μου
βρεθηκε η Αννουλα απο φαληρο.....μηπως εχεις κ της Αννουλας απο Φαληρο?!??!?!