Nikos96skg
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2023
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
καλησπερα στην παρεα αυριο κ μεθαυριο θα βρισκομαι αθηνα με εναν φιλο εχετε καμια καλη προταση για καποια κοπελα που να ερχεται στο airbnb για φαση με 2.. ευχαριστωω
Πες μας περιοχή του airbnb γισ να σου στειλουμε την Αννούλα της περιοχης.καλησπερα στην παρεα αυριο κ μεθαυριο θα βρισκομαι αθηνα με εναν φιλο εχετε καμια καλη προταση για καποια κοπελα που να ερχεται στο airbnb για φαση με 2.. ευχαριστωω
στο Γκαζι φιλεΠες μας περιοχή του airbnb γισ να σου στειλουμε την Αννούλα της περιοχης.
Διαφορετικά , τηλεφωνησε σε γραφειο
Θα ψαξουμε να δουμε αν δουλευει αυτες τις μέρες η Αννουλα απο Γκαζι. Κάποιος ειπε οτι περιμενε περιοδοστο Γκαζι φιλε
αναμενωΘα ψαξουμε να δουμε αν δουλευει αυτες τις μέρες η Αννουλα απο Γκαζι. Κάποιος ειπε οτι περιμενε περιοδο
....μαγκα, αναλογως τα γουστα κ τις καβλες σας! Οι περισσοτερες το κανουν παντως!καλησπερα στην παρεα αυριο κ μεθαυριο θα βρισκομαι αθηνα με εναν φιλο εχετε καμια καλη προταση για καποια κοπελα που να ερχεται στο airbnb για φαση με 2.. ευχαριστωω
αυτή την παίρναμε 100 με αναλ πριν 10 χρόνια...ρεε έχουμε ξεφύγει τελείως με τις τιμές!
Μα είναι λογική αναλογία ρε συ.αυτή την παίρναμε 100 με αναλ πριν 10 χρόνια...
Καλά ρε Τυπάκι , πλάκα μας κάνεις ?Είχα την χαρά να γνωρίσω και εγώ σήμερα απο κοντά την Ιωάννα34. Θα στείλω και κριτική.
Οτι και να πω για αυτη την γυναίκα ειναι λίγο. Πέρασα υπέροχα μαζί της . Οτι έχει γραφτεί απο τους συναδέλφους ισχύει και πραγματικά αξίζει καθε ευρώ. Χαλάλι η αναμονή, αν κρίνω απο το τελικό αποτέλεσμα.
Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους που μου την πρότειναν.
μάλλον έδωσε ο παίχτηςΚαλά ρε Τυπάκι , πλάκα μας κάνεις ?
Πήρες Ιωάννα και δεν δοκίμασες κώλο ??
Είναι σαν να είσαι σε πανυγήρι γουρνοπούλας στην Ηλεία και εσύ να παραγγείλεις κοτόπουλο στήθος στον ατμό
(χωρίς πέτσα) ...
Eντάξει, αλλες φορές την βγάζω μονο με σαλατούλα ή με μερικές πατατούλες και με κοιτάνε ολοι. Εχω και εγώ τις παραξενιές μου.. Αλλά απο την άλλη έτσι διατηρώ και αυτό το εκπληκτικό κορμί. Θέλει θυσίες παιδιά , οχι αστεία..Καλά ρε Τυπάκι , πλάκα μας κάνεις ?
Πήρες Ιωάννα και δεν δοκίμασες κώλο ??
Είναι σαν να είσαι σε πανυγήρι γουρνοπούλας στην Ηλεία και εσύ να παραγγείλεις κοτόπουλο στήθος στον ατμό
(χωρίς πέτσα) ...
μάλλον έδωσε ο παίχτης
και εμένα μου αρέσει που δέχεται κάποιος το χιούμορχαχαχααχα έκλαψα. Ωραίος. Μου αρέσει το χιούμορ . Ναι σε κώλο , πιο πιθανό θα ήταν να γινει αυτο που λες, παρα να παρω εγώ το δικο της. Για την ώρα παντως τα αφήσαμε και οι δύο ανέγγιχτα..
καλησπερα της μιλησα και μου εστειλε φωτο και ειναι ασχετη με τις φωτο στην αγγελια.Κι εγώ θα θελα να μαθω αν εχει κάποιος άποψη.
Αυτες που εστειλε καλυτερες η χειροτερες;καλησπερα της μιλησα και μου εστειλε φωτο και ειναι ασχετη με τις φωτο στην αγγελια.
ξεκινα με παολα που την βρισκεις σχετικα πιο ευκολα και μετα ΙωανναΚαλησπέρα ομάδα θέλω να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου τι μου προτείνετε;;;
Ιωάννα 34 ή Paola UK??