funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.193
- Πόντοι
- 456
Πουστρακι, το μπουλοεσύ με κώλο ειδοποιείς ?
Αντε ΓΙΔΙ
Πουστρακι, το μπουλοεσύ με κώλο ειδοποιείς ?
θα σε ειδοποιήσω φευγοντας, οκΠουστρακι, το μπουλο
Αντε ΓΙΔΙ
με αυτά που έχω διαβάσει είμαι προκατειλημμένος... οπότε there is no fuckin' chanceΑνεξάρτητη και 24/7 φίλε , πας για Αριάδνη .
Αν έχεις χώρο δικό σου κλείσε ραντεβού και περίμενε .
Κάποια στιγμή θα έρθει
Καλημέρα σίγουρα η ιολη θα μπορούσε τέτοια ώρα 10 με 12 η λύδια24 αλλα δε ξέρω αν δουλεύει αυτές τις μέρες και η αριαδνη αλλα στήνεικαλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς ανεξάρτητες οι οποίες να εργάζονται και πιο αργά μετά τις 10 το βράδυ? ΓΙα ραντεβού σε ώρες 11 με 2 το βράδυ η 10 με 12?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλημέρα εάν θες στείλε μου το τηλέφωνο σου σε πμΑγάπη μου είμαι κοπέλα επειδή είμαι τζουσι πάει να πει ότι είμαι τραβεστί; Νταξη δεν αρέσω σε όλους αλλά σε αυτούς που αρέσω τι σε πειράζει εσένα
το τηλεφωνο σου υπαρχει καπου;στειλτο μου με μνμ αν μπορεις να κανονισουμε!!καλησπέρα σας είμαι η NinaKinky είμαι ανεξάρτητη ελληνίδα 21 ετών είμαι 1,77 και 90 κιλά φοιτήτρια στην Αθήνα από Αγρίνιο λυσσασμένη για σεχ γουστάρω να τα καταπίνω στείλε μου μηνύματακι
δεν νομίζω φίλε... κλεμμένες από ινστα οι φωτό...Παληκάρια, καλησπέρα. Ξέρουμε κάτι για το κορίτσι?
6993443200 Θέλεις μια ιδιαίτερη εμπειρία με ένα πραγματικό callgirl ? - Vrisko Sex
Έχω ένα τέλειο μεταξένιο δέρμα. Μπορώ να είμαι το μικρό σας αγγελούδι ή το άτακτο κορίτσι σας. Θέλεις μια ιδιαίτερη εμπειρία με ένα πραγματικό callgirl […]vriskosex.gr
Ζητάει 80 για 69, ακαποτη πίπα, σεξ 2 φορές κι extra πρωκτικό, ανάλογα το μέγεθος. Ρωσιδουλα.
ναι αυτη ειναι, μακρια θα κλαις τα λεφτα σου κωλοχαραχτηραςΝομιζω οτι ειναι η ντολορες που εργαζοταν στο μαγο.
300€ χωρίς αναλρεε έχουμε ξεφύγει τελείως με τις τιμές!
Τυπε συγγνώμη αλλά θα είμαι λίγο αγενής.Μηπως έχουμε ξεφύγει ψάχνοντας για κορασίδες με τιμές στον Θεό.Ενω υπάρχουν τόσες μα τόσες επιλογές γραφεία, ανεξάρτητες σε τιμές 100 μέχρι 150 που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις .ρεε έχουμε ξεφύγει τελείως με τις τιμές!
τύπε θα μυρίσω τα νύχιαΤυπε συγγνώμη αλλά θα είμαι λίγο αγενής.Μηπως έχουμε ξεφύγει ψάχνοντας για κορασίδες με τιμές στον Θεό.Ενω υπάρχουν τόσες μα τόσες επιλογές γραφεία, ανεξάρτητες σε τιμές 100 μέχρι 150 που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρώτο διαλέξεις .
Ναι αλλά δεν μπαίνω στον κόπο να ασχοληθώ καν αν δω τέτοια τιμή γιατί υπάρχουν εναλλακτικές.τύπε θα μυρίσω τα νύχια
μου για να γνωρίζω από πριν το τι τιμή θα δω στο κάθε λινκ κοπέλας;;; εσύ δεν ψάχνεις πληροφορίες πριν διαλέξεις κάποια;;;
Ναι δεν εχει και,τις καλυτερες κριτικεςναι αυτη ειναι, μακρια θα κλαις τα λεφτα σου κωλοχαραχτηρας
"από πότε είναι αυτή η εφημερίδα"Η Ελίνα μπεκακου κάνει βυζιτες;