T@los
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2022
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 201
Ναι και μένα έτσι μου φαίνεταιΔεν ξέρω αν έχεις θέμα, αλλά δεν νομίζω να γεννήθηκε γυναίκα!
Ναι και μένα έτσι μου φαίνεταιΔεν ξέρω αν έχεις θέμα, αλλά δεν νομίζω να γεννήθηκε γυναίκα!
δουλεψε στο μαγο πριν 2 χρονια κομοδινο και παλιοχαρακτηρας την εδιωξαν σε 10 μερες. Αδερφη της αρτεμης σιρινα δηλαδη αλβανεζες με την νοοτροπια πως να κλεψουν τον πελατη.Καποιος τα φωτα του εδω περα ; Καποιος που να την εχει παρει;
Ναι και μένα έτσι μου φαίνεται
Φιλαράκι αν μπορείς να το στείλεις και εμένασε παρακαλω και σε μενα εαν εχεις την καλωσυνη
παμε ξανα απο την αρχη...μεχρι να μαθεις να ξεχωριζεις τα τραβελια απο τις κανονικες γυναικες....Δεν ξέρω αν έχεις θέμα, αλλά δεν νομίζω να γεννήθηκε γυναίκα!
ξανασκεψου το φιλε σε συμβουλευωΥπάρχει τηλέφωνο φίλε μου να το στείλεις σε πμ;
Δεν ξέρεις ποια είναι η πιο κοντή???... Εκτός και αν η Κλειώ είναι πιο κοντή...καλησπέρα συναγωνιστές....ποια είναι η πιο κοντή και η πιο αδύνατη που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή? είτε ανεξάρτητη είτε γραφείου....
κι αδύνατη να σημειώσω.....όχι δεν ξερωποιες έχουν μείνει ενεργές η όχιΔεν ξέρεις ποια είναι η πιο κοντή???... Εκτός και αν η Κλειώ είναι πιο κοντή...
Hey! New in the business?
νομιζω η μια απο τις 2 κριτικες που εχεις ειναι ........αλλα οταν μας βαζει κατω γινεται 2 μετρα!!!!!!!!!!!!!!κι αδύνατη να σημειώσω.....όχι δεν ξερωποιες έχουν μείνει ενεργές η όχι
Βλέποντας το στορυ της λίγο νωρίτερα μπήκα κ ‘γώ στον πειρασμό κ έψαξα εδώ … λίγο πριν το καλοκαίρι ξανασυζητηθηκε. 130 με κωλο vfmΓια να ρωτήσουμε κάνα εμπειρο μυστη αυτή την annoula ψιλοπαλια στο κουρμπετι , την έχει κλεισει-χυσει κάνας εμπειρος μυστης τελευταία ??
Για πειτε καμοια γνώμη φαίνεται να έχει πολύ δυνατή πατουρα το μιλφακι
Η ελβιρα η γνωστή ;;
Μια χαρά τα ξεχωρίζω και με έχει σώσει μέχρι στιγμής από πολλές κακοτοπιές!παμε ξανα απο την αρχη...μεχρι να μαθεις να ξεχωριζεις τα τραβελια απο τις κανονικες γυναικες....
Δεν φαίνεται να είναι η γνωστή! New entry το κόβω!Η ελβιρα η γνωστή ;;
Από τον Ιούνιο του 23 εγγεγραμμένη πάντως…… για να δούμε τι έχεις να μας πει !Δεν φαίνεται να είναι η γνωστή! New entry το κόβω!
Καλησπέρα εάν εύκολο στείλε μου το τηλέφωνο της. Ευχαριστώ manκαλημερα φιλος . μπορω να εχω το τηλ της παρακαλω?
Κανείς δεν έχει πάρει την Matilda, βρε παιδιά;
Καλησπέρα , παιδιά.
Ξέρει κάποιος από εδώ κάτι γι' αυτήν την κοπέλα;