adesmeftostypos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2024
- Like
- 431
- Πόντοι
- 21
που την βρισκουμε αδερφε?Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού....
Είναι καλή...Για τα δικά μου γούστα είναι κομπλέ...
που την βρισκουμε αδερφε?Έχουμε κάνει αρκετά ραντεβού....
Είναι καλή...Για τα δικά μου γούστα είναι κομπλέ...
Στο έστειλα φίλεΥπάρχει τηλέφωνο φίλε μου να το στείλεις σε πμ?
σε παρακαλω και σε μενα εαν εχεις την καλωσυνηΣτο έστειλα φίλε
Δν έχει αγγελία φιλαράκι...που την βρισκουμε αδερφε?
αναμενω λοιπονΔν έχει αγγελία φιλαράκι...
Στο στέλνω π.μ
Αυτός που φαινεται στη φωτο ( στο κινητο της ) εσυ εισαι?Καλησπέρα στο team...
Χτεσινο ραντεβού με Carolina at priamos... Πολλοί την ξέρετε από παλιά .. Καλό εργαλείο...
Έχει γίνει πιο μοντελε...
Κολάρα σφιχτή κ στρογγυλή ( κρίμα που δν το δίνει.Προσωπο απ' τα καλά για μελαμψή..Δν κάνει πολλά ραντεβού λόγω των άλλων υποχρεώσεων που έχει...
Κόστος στα 80 λέει για μία πιστόλια αλλά γίνετε κ δύο αν σε ξέρει κ με λίγη ευγένεια..
Υπηρεσίες κομπλέ μπορώ ν πω...
Για τα δικά μου γούστα ..
Όχι φιλαράκι..Αυτός που φαινεται στη φωτο ( στο κινητο της ) εσυ εισαι?
γιατι το εβγαλε και στορυ στο whats up ...
Έχει επιστρέψει...Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πάνε 10 χρόνια που την παίρναμε, από εποχές Μπακνανά!
Πλέον μας ενδιαφέρει αν επιστρέψει η αδερφή της στο κουρμπέτι!
Κωλαρα η Carolina , πολύ καυλιαρα η μαυρουκα , είναι και η αγαπημένη του pilofori , που είσαι pilo να δεις την κοπέλα σου !!!Καλησπέρα στο team...
Χτεσινο ραντεβού με Carolina at priamos... Πολλοί την ξέρετε από παλιά .. Καλό εργαλείο...
Έχει γίνει πιο μοντελε...
Κολάρα σφιχτή κ στρογγυλή ( κρίμα που δν το δίνει.Προσωπο απ' τα καλά για μελαμψή..Δν κάνει πολλά ραντεβού λόγω των άλλων υποχρεώσεων που έχει...
Κόστος στα 80 λέει για μία πιστόλια αλλά γίνετε κ δύο αν σε ξέρει κ με λίγη ευγένεια..
Υπηρεσίες κομπλέ μπορώ ν πω...
Για τα δικά μου γούστα ..
Χάσαμε κ τον Καρυπίδη β γελάσουμεΚωλαρα η Carolina , πολύ καυλιαρα η μαυρουκα , είναι και η αγαπημένη του pilofori , που είσαι pilo να δεις την κοπέλα σου !!!
αυτο λες τυπε μου?καλησπερα παιδιά έχω ένα τηλ 5076336 και δεν θυμάμαι πια κοπέλα είναι μπορεί να με βοηθήσει κάποιος
Το τηλέφωνο 6995076336 από την Παρασκευή 28 του μήνα είναι ανοιχτό για όλους...
Οποίος θέλει, όποιος δε θέλει δικαίωμα του κ εύχομαι να περνά πάντα όμορφα.
Πήρα τον χρόνο μου, πάλεψα με τις κρίσεις πανικού τα έβαλα κάτω κ η ζυγαριά έγειρε.
Πολλοί θα αντιδράσουν, άλλοι θα βρίσουν, άλλοι θα ειρωνευτούν και τους δίνω το δικαίωμα μιας και το τελευταίο 6μηνο είχα μια ψυχική αστάθεια η οποία οφείλεται στην τοξικότητα που δυστυχώς υπάρχει στο επάγγελμα τελικά και εκτός επαγγέλματος....
Δεν θα απαντήσω σε κανένα ειρωνικό η υβριστικό σχόλιο, το ξεκαθαρίζω.
Τα φιλιά μου ?
Ναι μου απάντησε ότι να φίλος με πμ σε ευχαριστώαυτο λες τυπε μου?
Ποια είναι η αδερφή οεο???Ούτε λίγο, ούτε πολύ, πάνε 10 χρόνια που την παίρναμε, από εποχές Μπακνανά!
Πλέον μας ενδιαφέρει αν επιστρέψει η αδερφή της στο κουρμπέτι!
C'è un numero di telefono, amico mio, puoi mandarmelo in PM?Buonasera alla squadra...
Appuntamento di ieri con Carolina a priamos... Molti di voi la conoscono da tempo.. Ottimo strumento...
È diventata più modella...
Colletto stretto e tondo (peccato che non lo dia. E' una brava persona per i melambsi.. Non prende molti appuntamenti per via degli altri impegni...
Il costo dice di 80 per una pistola, ma prendine due se ti conosce e con un po' di gentilezza..
Servizi completati posso dire...
Per i miei gusti..
What ?C'è un numero di telefono, amico mio, puoi mandarmelo in PM?
Ιταλικά πανουλη, φώναξε τόν μέντορα.What ?