Poli_Asxetos
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2024
- Like
- 492
- Πόντοι
- 21
Τα δεδομένα πάντα έτσι ήταν. Και παλιά και τώρα υπάρχουν ανεξάρτητες με νοοτροπία γραφείου ή στούντιο ή από όπου έχουν θητέψει.Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε. Εγώ πάντα προτιμούσα ανεξάρτητες, λόγω του ότι ήταν πιο οικονομικές και πιο άνετες με το χρόνο. Πλέον λίγες είναι αυτές οι περιπτώσεις. Ούτε πιο οικονομικές είναι, και αρκετές είναι και με το ρολόι στο χέρι. Κι έρχομαι και αναρωτιέμαι, εγώ που είμαι της μίας φοράς και καλής, όπερ σημαίνει 30-40 λεπτα μάξιμουμ καθαρού ραντεβού, γιατί να διαθέσω τα 150 ευρώ για μία ανεξάρτητη και όχι σε ένα γραφείο, που σαφέστατα υπερέχει σε πάρα πολλά σημεία, π.χ. ποικιλία επιλογών, εύκολη συνεννόηση, δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ++, παρουσία πρόσφατων εξετάσεων ΠΑΝΤΑ (εφόσον το ζητήσεις), και σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στο ραντεβού χωρίς δική σου υπαιτιότητα, υπάρχει η δυνατότητα και η προθυμία, συνήθως, να επανορθώσουν με κάποια έκπτωση στο επόμενο?
Δυστυχώς τα δεδομένα άλλαξαν...![]()
Έχει να κάνει με τους στόχους και τον επαγγελματικό σχεδιασμό που κάνει η κάθε μία. Πχ υπάρχει ανεξάρτητη που βάζει 5-6 ραντεβού την μέρα, ραντεβού back to back, κατασκηνώνει σε συγκεκριμένο ξενοδοχείο και θέλει να βγάλει 1k καθημερινά. Υπάρχει και ανεξάρτητη που βάζει ως δύο ραντεβού την μέρα με μεγάλο κενό μεταξύ τους, φροντίζει να είναι στην ώρα της, να έχει όρεξη και άνεση χρόνου και σου λέει ότι και 400 να βγάλω σε μια μέρα μου φτάνουν και με το παραπάνω. Τον πρώτο τύπο ανεξάρτητης θα τον βρεις σε όλα τα site με αγγελίες παντού και συνέχεια στο κυνήγι για πελάτες. Τον δεύτερο τύπο δεν θα τον βρεις γιατί έχει σταθερή πελατεία με 8 ραντεβού την βδομάδα είναι fully booked οπότε δεν ψάχνεται