dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 61
- Like
- 34.363
- Πόντοι
- 22.936
Αφού έχει κάτι γράμματα ΝΑ ρε τύπεβρεθηκε η Αννουλα απο φαληρο..
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ
Αφού έχει κάτι γράμματα ΝΑ ρε τύπεβρεθηκε η Αννουλα απο φαληρο..
Αφού έχει κάτι γράμματα ΝΑ ρε τύπε
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΟ
ε μα αδικο εχει-ουμε?Ευχαρίστως αγαπητέ μου αλλά γνωρίζω ότι δεν σας αρέσει η αναμονή
Mα τι ειναι αυτα που ρωτας??Αυτες που εστειλε καλυτερες η χειροτερες;
Κατά τό Πάσχα δηλαδή καλά είναι;ε μα αδικο εχει-ουμε?
θελουμε να γαμησουμε σε ευλογο χρονικο διαστημα.
οχι μετα απο κανα τριμηνο-τετραμηνο.
Δυστυχώς για αυτούς που δεν την έχουν δει πρέπει να κάνουν μεγάλη υπομονή. Για εμάς από την άλλη ευτυχώς κλείνουμε εύκολα και συχνά.Κατά τό Πάσχα δηλαδή καλά είναι;
μια χαρα.Κατά τό Πάσχα δηλαδή καλά είναι;
Δική σάς παιδιά, εγώ νά περιμένω 3 μήνες για νά τόν βρέξω με τίποτα.Δυστυχώς για αυτούς που δεν την έχουν δει πρέπει να κάνουν μεγάλη υπομονή. Για εμάς από την άλλη ευτυχώς κλείνουμε εύκολα και συχνά.
Για τους άλλους δυστυχώς ναι. Δεν γίνεται αλλιώς. Για τους γνωστούς 2-3 βδομάδες είναι καλά πιστεύω.Δική σάς παιδιά, εγώ νά περιμένω 3 μήνες για νά τόν βρέξω με τίποτα.
Μπορεί να είναι καλή δεν αντιλέγω αλλά ραντεβού από τώρα καί αναμονή κάνα 3ημηνο ούτε κάν.
Λογικό είναι νά δίνει προτεραιότητα στην σταθερή πελατεία τής.Για τους άλλους δυστυχώς ναι. Δεν γίνεται αλλιώς. Για τους γνωστούς 2-3 βδομάδες είναι καλά πιστεύω.
Για τους άλλους δυστυχώς ναι. Δεν γίνεται αλλιώς. Για τους γνωστούς 2-3 βδομάδες είναι καλά πιστεύω.
εγω αυτο το ''μουνι στην αναμονη''ποτε δεν το καταλαβα.Λογικό είναι νά δίνει προτεραιότητα στην σταθερή πελατεία τής.
Καί εγώ μαζί σου ίδια λογική έχω, αλλά κάποιοι την βρίσκουν αλλιώς, απόλυτα σεβαστό βεβαίως.εγω αυτο το ''μουνι στην αναμονη''ποτε δεν το καταλαβα.
παντα προσπερναω.
μια θα στειλω,δυο θα στειλω,τρεις θα στειλω,ε μετα δεν εχει να ξαναστειλω.
εχει κι αλλου μουνια σωρο.
Δεν πειράζει παιδιά όσοι λιγότεροι της στέλνετε τόσο πιο συχνά την συναντάμε οι σταθεροί.Καί εγώ μαζί σου ίδια λογική έχω, αλλά κάποιοι την βρίσκουν αλλιώς, απόλυτα σεβαστό βεβαίως.
Δεν κατάλαβες, δεν στέλνουμε ούτε κάν... ξανάΔεν πειράζει παιδιά όσοι λιγότεροι της στέλνετε τόσο πιο συχνά την συναντάμε οι σταθεροί.
εγω αυτο το ''μουνιΚΩΛΟΣ στην αναμονη''ποτε δεν το καταλαβα.
παντα προσπερναω.
μια θα στειλω,δυο θα στειλω,τρεις θα στειλω,ε μετα δεν εχει να ξαναστειλω.
εχει κι αλλουμουνιαΚΩΛΟΥΣ σωρο.
Τόν χτύπησες τώρα στό ευαίσθητο σημείο αφού ξέρεις έχει αδυναμία στη πίσω πόρταΣτο διόρθωσα λίγο κύριε τύπε
Σ ευχαριστώ κ από εδώ να είσαι καλά!!!Φιλαράκι επειδή μιλάς ντόμπρα θα στο στείλω εγώ τώρα το τηλέφωνο της Ιωάννας .
( Γενικά δεν στέλνω σε αγνώστους που ΜΌΝΟ ζητάνε )
Έχεις πμ φίλε μου
Ρε φίλε, όχι τώρα σοβαρά, ποσο χρονων είσαι; 16;καλησπερα σε ολους!!!! εχεις κανεις μηπως αποψη για της 2 παρακατω αγγελιες ??? δεν εχω βρει καποια πληροφορια στο φορουμ απο οσο εψαξα!
Αφροδίτη και η Αγγελική 6998298566
Είμαστε δύο φίλες Έχουμε έρθει Αθήνα για λίγες μέρες και μας αρέσουν τα παιχνίδια στο κρεβάτι Μπορούμε να έρθουμε στο χώρο σου η σε ξενοδοχείο της επιλογής σου-Μπορείτε να μας καλέσετε μέχρι αργά το βράδυ στο τηλέφωνο 6998298566 6998263352kanesex.com
Ο ΚΑΛΎΤΕΡΟΣ ΧΡΌΝΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌ ΠΟΎ ΔΊΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΎ 6998172354
Ανεξάρτητες με καμπύλες και βυζάρες δυο πανέμορφες κοπέλες για το χώρο σου ή στο ξενοδοχείο Είμαστε πάντα έτοιμες Στο πάθος την βρίσκουμε μεταξύ μας αλλά γουστάρουμε και έναν Αντρα ανάμεσα μας Πάρε μας τώρα τηλέφωνο στο 6998172354kanesex.com
Είμαι η μόνη κοπέλα στην Αθήνα που θα έφερνα από μόνη μου μία φίλη μου για τρίο.
Είμαι σεξυ–ευγενική–παιχνιδιάρα!!! Γλυκιά τρυφερή όπως ακριβώς με βλέπεις στις φωτογραφίες μου Είμαι η Αλεξάνδρα με καύλα κωλομέρια και πολύ όμορφο πρόσωπο το τηλέφωνό μου είναι 6998310534 και το σηκώνω πάντα εγώ-προσωπική αγγελία για το χώρο σουkanesex.com