petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.552
- Πόντοι
- 41.813
κωλο δινει η κοπελλα?
κωλο δινει η κοπελλα?
Ακριβώς όπως τα λες φίλε,και τώρα που θα σταματήσει τα Σαββατοκύριακα όπως μου είπε θα μεγαλώσει πολύ η λίστα ..Πίστεψέ το φίλε Κώστα , ξέρω πολύ καλά τι λέω .
Max 2 .
Το πολύ αν είναι το πρώτο ραντεβού δίωρο , να κάνει άλλο ένα της ώρας και τέλος .
Καί καλά κάνει .
Είδαμε και μερικές άλλες που κλείνουν απανωτά ραντεβού με τι διάθεση έρχονται και με πόση καθυστέρηση .
για τα Χριστουγεννα μιας και ολος ο Ιουλιος της ειναι κλεισμενος και τον Αυγουστο θα λειπω,μετα πιανω δουλεια φουλ,για τα Χριστουγεννα θα τα καταφερω λες?Υπάρχει μεγάλη αναμονή γιατί κάνει max 2 ραντεβού την ημέρα και όχι όλες τις ημέρες . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , μάλλον καλό είναι για να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες και να μην "καεί" το κορίτσι από συνεχόμενη πουτσα .
Μερικοί το βλέπουν όλο αυτό χαζό , αν έχεις υπομονή προσπάθησε το , αξίζει .
Που την θυμηθηκαν αυτη;για τα Χριστουγεννα μιας και ολος ο Ιουλιος της ειναι κλεισμενος και τον Αυγουστο θα λειπω,μετα πιανω δουλεια φουλ,για τα Χριστουγεννα θα τα καταφερω λες?
να της στειλω?
τι νουμερακι εχετε κυριε?Που την θυμηθηκαν αυτη;
Ζει;
Παραιτηθηκα.τι νουμερακι εχετε κυριε?
αργησες.Παραιτηθηκα.
Πηγα σε αλλη υπηρεσια να κανω την δουλεια μου.
Παραιτηθηκα.
Πηγα σε αλλη υπηρεσια να κανω την δουλεια μου.
Πού πήγατε ρε αλάνια νά πάω καί εγώ που δεν ξέρω νά κάνω δουλειά μου.αργησες.
εγω εχω παραιτηθει απο περσι.
κι εγω πηγα αλλου.
εσυ δεν ξερεις?Πού πήγατε ρε αλάνια νά πάω καί εγώ που δεν ξέρω νά κάνω δουλειά μου.
Αλοιμονο.....παντως εγω ειχα παει στα Πετραλωνα να πνιξω τον καημο μου.
κι εκει κωλο δινουν.
αν σου ειναι ευκολο στειλε μου το τηλ με πμ για το κοριτσι γιατι δεν εχω ινστα. ευχαριστω και καλα να περναςΈτσι ακριβώς.
Λίγο πιο αδυνατισμένη. Πρόσωπο ότι έχει ειπωθεί.
Δάκτυλα αφήνει παντού.
Τελείωμα σε στόμα και πρόσωπο και τις 2 φορές.
Στην ώρα της και με τήρηση ωραρίου.
Μια χαρά μου φάνηκε
Ένας απλός καθηγητής είμαιεσυ δεν ξερεις?
εσυ εισαι κρυφη πληγη. Καθηγητης με Κ κεφαλαιο.
παντως εγω ειχα παει στα Πετραλωνα να πνιξω τον καημο μου.
κι εκει κωλο δινουν.
δεν κατουρανε ομως,αλλα οκ θα το αντεξουμε,δεν πειραζει.
Δωστε info για Πετραλωνα...Ένας απλός καθηγητής είμαι
Τί σύμπτωσης καί εγώ στα Πετράλωνα πνιγώ τόν καημό μου , λέτε νά συχνάζουμε στα ίδια μέρη;
Νομίζω με κάλυψες!εδω και κατι χρονια 22 χρονων ειναι αυτη..αν ερθει οτι βλεπεις που αμφιβαλω..
Δίνεικωλο δινει η κοπελλα?
εδω και κατι χρονια 22 χρονων ειναι αυτη..αν ερθει οτι βλεπεις που αμφιβαλω..
Καλησπέρα στείλε κι εμένα ευχαριστώΛοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Γνωρίζω Κολομβιανό πιπίνι στο Tinder. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε τέλος πάντων και επειδή θα έμενε λίγες μέρες, μου γνωρίζει και φίλες της. Επίσης Κολομβιανές. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει.
Ξαναλέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το μοιράζομαι γιατί μου ζητήθηκε. Κάνετε κονέ μόνοι σας.