funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.197
- Πόντοι
- 456
Θα την ειδοποιησουμε.Δε δίνει. 180 incall.
Θα την ειδοποιησουμε.Δε δίνει. 180 incall.
Lol ότι να ναι ζητάνε…Δε δίνει. 180 incall.
Ε ναι.. στο μεταξύ με 20 παραπάνω πας με το ξανθό άγγελο απ' τη ΠολωνίαLol ότι να ναι ζητάνε…
O οποίος είναι…;Ε ναι.. στο μεταξύ με 20 παραπάνω πας με το ξανθό άγγελο απ' τη Πολωνία
Κριστίνα. Έφυγε χθες για Βόλο δε πρόλαβα και κοιτούσα εναλλακτική.O οποίος είναι…;
εδω και κατι χρονια 22 χρονων ειναι αυτη..αν ερθει οτι βλεπεις που αμφιβαλω..Uniform boy for couples and men and sex videos
6947693166 Υγιής ▪️ Γυμνασμένος▪️Εχεμυθος Προικισμένος με 21 πόντους εργαλείο. Φωτογραφίες (σώμα, φάτσα) εχω στο quickshare. Δεν χρειάζομαι φωτογραφίες σου. Δεν υπάρχει χώρος. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ Also I can send you with ppresent in what’s up videos of my dick in action with : Couples Slaves...kanesex.com
Καλησπέρα μάγκες! Έχει δοκιμάσει κανείς την εν λόγω κορασίδα που εθεάθη Καβάλα και σκέφτομαι να δοκιμάσω;
Γνωριζουμε καμια ανεξαρτητη, νεαρα κοκκινομαλλα? Ξερετε, με το λευκο το δερματακι κλπ...ειναι λιγο σπανιο ειδος
Γνωριζουμε καμια ανεξαρτητη, νεαρα κοκκινομαλλα? Ξερετε, με το λευκο το δερματακι κλπ...ειναι λιγο σπανιο ειδος
...κοριτσαρε, γραφεις κ απαντας εδω, γραφεις και απαντας και στο διπλα νημα της Κιαρα! Δεν φτιαχνεις ενα δικο σου νημα, να τα εχεις-εχουμε ολα μαζεμενα και ας μπαινεις να συμμετεχεις οποτε θελεις κ εχεις χρονο!Λατρεία μου σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια! Ο,τι και να πω είναι λίγο!
Τελικά τι έχει γίνει με αυτό το κορμί την Ioanna34 ? Γιατί εξαφανίστηκε ?Χάθηκε αυτή χάθηκε και ioanna34 κηδεία στο terrain των petite
Κ εγώ σε αδιέξοδο
Δουλεύει Φούλ φίλε μου .Τελικά τι έχει γίνει με αυτό το κορμί την Ioanna34 ? Γιατί εξαφανίστηκε ?
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια !!
Της έχω στείλει 4-5 φορές μήνυμα για ραντεβού στο καινούργιο τηλέφωνο και δεν απάντησε.Δουλεύει Φούλ φίλε μου .
Απλά έχει κλειδωμένο νήμα και δεν υπάρχει συνεχής ενημέρωση .
Υπάρχει μεγάλη αναμονή γιατί κάνει max 2 ραντεβού την ημέρα και όχι όλες τις ημέρες . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , μάλλον καλό είναι για να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες και να μην "καεί" το κορίτσι από συνεχόμενη πουτσα .Της έχω στείλει 4-5 φορές μήνυμα για ραντεβού στο καινούργιο τηλέφωνο και δεν απάντησε.
Γι αυτό ρωτάω να δω τι γίνεται.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Της έχω στείλει 4-5 φορές μήνυμα για ραντεβού στο καινούργιο τηλέφωνο και δεν απάντησε.
Γι αυτό ρωτάω να δω τι γίνεται.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
ναι αν κλεισεις τωρα το σεπτεμβρη μετα τις διακοπες θα την δεις!Υπάρχει μεγάλη αναμονή γιατί κάνει max 2 ραντεβού την ημέρα και όχι όλες τις ημέρες . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , μάλλον καλό είναι για να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες και να μην "καεί" το κορίτσι από συνεχόμενη πουτσα .
Μερικοί το βλέπουν όλο αυτό χαζό , αν έχεις υπομονή προσπάθησε το , αξίζει .
Όλα τά ξέρεις εσύΥπάρχει μεγάλη αναμονή γιατί κάνει max 2 ραντεβού την ημέρα και όχι όλες τις ημέρες . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , μάλλον καλό είναι για να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες και να μην "καεί" το κορίτσι από συνεχόμενη πουτσα .
Είχα επικοινωνήσει μαζί της, κανονίστηκε ραντεβού χωρίς αναμονή αλλά τελικά η συνάντηση δεν έγινε, ας πούμε λόγω πίεσης χρόνου από τη δική μου πλευρά.Υπάρχει μεγάλη αναμονή γιατί κάνει max 2 ραντεβού την ημέρα και όχι όλες τις ημέρες . Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό , μάλλον καλό είναι για να λάβεις ποιοτικές υπηρεσίες και να μην "καεί" το κορίτσι από συνεχόμενη πουτσα .
Ραντεβού χωρίς αναμονή μόνο από ακύρωση.Είχα επικοινωνήσει μαζί της, κανονίστηκε ραντεβού χωρίς αναμονή αλλά τελικά η συνάντηση δεν έγινε, ας πούμε λόγω πίεσης χρόνου από τη δική μου πλευρά.
Δεν ξέρω αν αξίζει αναμονή εβδομάδων για ένα ραντεβού, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.
Αυτό που δε μπορώ, σε καμία περίπτωση, να πιστέψω είναι ότι με τόση ζήτηση κάνει 2 συναντήσεις τη μέρα και αν.
Πίστεψέ το φίλε Κώστα , ξέρω πολύ καλά τι λέω .Είχα επικοινωνήσει μαζί της, κανονίστηκε ραντεβού χωρίς αναμονή αλλά τελικά η συνάντηση δεν έγινε, ας πούμε λόγω πίεσης χρόνου από τη δική μου πλευρά.
Δεν ξέρω αν αξίζει αναμονή εβδομάδων για ένα ραντεβού, ο καθένας το βλέπει διαφορετικά.
Αυτό που δε μπορώ, σε καμία περίπτωση, να πιστέψω είναι ότι με τόση ζήτηση κάνει 2 συναντήσεις τη μέρα και αν.