Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 33
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 4.496
Θα το προσπαθησω.Προσπάθησε το, αξίζει!
Θα το προσπαθησω.Προσπάθησε το, αξίζει!
έχει κ μια γλυκεια φατσούλα με 2 ματάρες πράσινες μαγικες!
Οκ, δεν είναι μουνάρα
Χαχα δεν μιλάω για σένα ρε!
Τίποτα???SOS μύστες, εδώ ξέρει κανείς τι παίζει?
Για το squirting μιλαω. Ουρα ψεκαζει, οχι ουρανια τοξα.. Ναι οκ καλο κοριτσι αλλα οχι και ενα μηνα αναμονη...ειπαμε..Δεν νομίζω ότι κατουράει Τζόνι & Τρύφωνα…και είναι σίγουρα VFM και γαμιεται από κώλο δίχως αύριο, λίγες είναι σαν αυτή…και έχει κ μια γλυκεια φατσούλα με 2 ματάρες πράσινες μαγικες!
Οκ, δεν είναι μουνάρα αλλά είναι εξαιρετική περίπτωση!
Καλησπέρα, βρίσκομαι Αθήνα για άλλη μια μέρα.
Για κέντρο, προς Μοναστηράκι, σύνταγμα κ συναφι ή Χαλάνδρι, έχουμε κάποια καλή; θέλω να κάνω αύριο μεσημέρι καμία επίσκεψη
Οχι μένω σε σπίτι φίλων, σκέφτομαι να κατέβω κέντρο να επισκεφτώ κάποια με χώρο.εννοείς με δικό της χώρο; Αν μένεις σε ξενοδοχείο γιατί δεν παίρνεις κάποια στον χώρο σου;
Οχι μένω σε σπίτι φίλων, σκέφτομαι να κατέβω κέντρο να επισκεφτώ κάποια με χώρο.
Έχει αρκετές αγγελίες απλά θα ήθελα κάποια καλή πρόταση
Μοναστηράκι απλά αν έχει κάτιτι σου αρέσει από εμφάνιση;
Τύπε τα έχεις πιεί ή τους έχεις κάνει ανάλυση για να έχεις άποψη τι ψεκάζειΓια το squirting μιλαω. Ουρα ψεκαζει, οχι ουρανια τοξα.. Ναι οκ καλο κοριτσι αλλα οχι και ενα μηνα αναμονη...ειπαμε..
μπορείς να δώσεις ένα λινκ γιατί δεν βρίσκω αυτό που λες;για ψαξε στο ''ψευτικα βυζια''
Λατρεία μου σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια! Ο,τι και να πω είναι λίγο!Δοκιμαστικε η diorpoison ακα μαλβινα με πολύ θετικές εντυπώσεις. Σώμα μοντελε στήθος πολύ καλό μεγάλο και γενικά όμορφη. Υπηρεσίες εξαιρετικές με μεγάλη διάθεση και συμμετοχή αλλά και με πρωτοβουλίες. Φιλάει πάρα πολύ καλά παθιασμένα, δέχεται δάχτυλα και πολύ επικοινωνιακη. Θα ξαναπροτιμηθει σύντομα.
20 χρόνων φοιτήτρια για λίγες μέρες ΘεσσαλονίκηΓια να προστατέψω όλους στον νήμα... Και επειδή αναφέρθηκε αρκετές φορές ότι η κοπέλα κουβαλάει ένα σωρό ΣΜΝ, (επιβεβαίωση φιλαράκι που κόλλησε) ορίστε και η επιβεβαίωση
Μιλησες μαζι της;
Δεν απανταειρώτησες τιμές?
Για πες φίλε μου γιατί το είδα και κάτι μ έκανε ! Μάπα ;20 χρόνων φοιτήτρια για λίγες μέρες Θεσσαλονίκη
Προσοχη παιδες, κατεβαινει αυτη απο σαλονικη Τουρ λεει, μη ψησει κανεναν χωρις να το ξερει, τον νου σας. Παραλιγο να την πατησω.