Dante_80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 361
εδω και κατι χρονια 22 χρονων ειναι αυτη..αν ερθει οτι βλεπεις που αμφιβαλω..
Καλησπέρα στείλε κι εμένα ευχαριστώΛοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Γνωρίζω Κολομβιανό πιπίνι στο Tinder. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε τέλος πάντων και επειδή θα έμενε λίγες μέρες, μου γνωρίζει και φίλες της. Επίσης Κολομβιανές. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει.
Ξαναλέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το μοιράζομαι γιατί μου ζητήθηκε. Κάνετε κονέ μόνοι σας.
Άμα θες σου δίνω την θέση μου έχω κλείσει για μέσα Ιουλίου!!!!!για τα Χριστουγεννα μιας και ολος ο Ιουλιος της ειναι κλεισμενος και τον Αυγουστο θα λειπω,μετα πιανω δουλεια φουλ,για τα Χριστουγεννα θα τα καταφερω λες?
να της στειλω?
Αδερφε σου εστειλα πμΛοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Γνωρίζω Κολομβιανό πιπίνι στο Tinder. Γνωριζόμαστε, βρισκόμαστε τέλος πάντων και επειδή θα έμενε λίγες μέρες, μου γνωρίζει και φίλες της. Επίσης Κολομβιανές. Όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει.
Ξαναλέω για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις το μοιράζομαι γιατί μου ζητήθηκε. Κάνετε κονέ μόνοι σας.
Στείλε αδερφέΛοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Ευχαριστώ φίλε αλλά για μέσα Ιουλίου είμαι σε λίστα αναμονής για Τζίνα.Άμα θες σου δίνω την θέση μου έχω κλείσει για μέσα Ιουλίου!!!!!
Ναι πρόσεχεΕυχαριστώ φίλε αλλά για μέσα Ιουλίου είμαι σε λίστα αναμονής για Τζίνα.
Μη το χάσω το κορίτσι.
Δυόμιση μήνες περίμενα να μου απαντήσει.
Αν δουλευει Κατια ΟυκρανηΚαλησπέρα παιδιά.
Υπάρχει κάποια κοπέλα γύρω στο 1,50 και pretit?
ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. link? δεν είμαι πολύ συχνός εδώΑν δουλευει Κατια Ουκρανη
ευχαριστώ πολύ φιλαράκι. link? δεν είμαι πολύ συχνός εδώ
Καλησπέρα φιλε μου!!! Έχεις τηλέφωνο και ινσταγκραμ της κοπέλας ;;αργησες.
εγω εχω παραιτηθει απο περσι.
κι εγω πηγα αλλου.
συναγωνιστή και απο εδω πλιζ!ευχαριστω!Λοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Είναι απ’ αυτές που απελευθέρωσαν οι αστυνομικές αρχές; Λένε τίποτα από σέρβις ή φόλες όπως οι περισσότερες Λατίνες;Λοιπόν το γράφω εδώ επειδή μου το ζήτησαν και όποιος ενδιαφέρεται μου στέλνει pm.
Δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας…Είναι απ’ αυτές που απελευθέρωσαν οι αστυνομικές αρχές; Λένε τίποτα από σέρβις ή φόλες όπως οι περισσότερες Λατίνες;
Δεν διαβάζεις τα νέα;Δεν ξερω γιατι πραγμα μιλας…
Εγω τις εχω δει εδω και καιρο…