CRIS 38
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σωστος ο παιχτης αλλα και την μαμα αγροτισα στην αγροτισα μονη ψαχνειαυτή είναι που κάνει την κουμπάρα στην "εκδίκηση της νύφης"?
σωστος ο παιχτης αλλα και την μαμα αγροτισα στην αγροτισα μονη ψαχνειαυτή είναι που κάνει την κουμπάρα στην "εκδίκηση της νύφης"?
Φτάνει ρε μάγκες - 3 σελίδες τώρα με τη συγκεκριμένη θεία ....
παρακαλουνται οι κ.κ. μοντς και αντμίνορες, όπως θεσουν πλαφόν στις σελιδες ΚΑΙ στα ποστ που θα αφορουν την εκαστοτε πουτανα, διοτι η συγκεκριμένη ΔΕΝ αρεσει στον φλότζο.Φτάνει ρε μάγκες - 3 σελίδες τώρα με τη συγκεκριμένη θεία ....
Mετα απο αρκετο καιρο ξανα μανα συνευρεση με την Vanessa γιατι ηθελα να δω το καινουριο Look απο κοντα !!! :o :o :o
Τι να πω οτι το κοριτσι τα σπαει ,αυτο θα μου πειτε το ξερουμε οι πιο πολλοι !!!
Για να μην τα πολυλογω ξεκινησα μερα για meeting της μιας ωρας και εφυγα βραδυ μετα απο 3 ωρες !!!
Μαλλον θα την βλεπω πιο συχνα απο εδω και μπρος γιατι ειχα χασει επισοδεια !!!
ε ναι μωρε ενταξει, τί να κανουμε ? υπαρχουν και τετοια γουστα. και μενα μ αρεσουν τα βουνα, αλλα αυτη ειναι παντελως ατσούμπαλη. ασε απο χαρακτηρα, που την ειχα δει κι εγω στην τι βι. καριολίκι καθαρόαιμο..+++ ;)
check pmεπειδη οντος τα σπαει η κοπελα φιλε μου για ριξε φως πως την βρισκουμε???
ε ναι μωρε ενταξει, τί να κανουμε ? υπαρχουν και τετοια γουστα. και μενα μ αρεσουν τα βουνα, αλλα αυτη ειναι παντελως ατσούμπαλη. ασε απο χαρακτηρα, που την ειχα δει κι εγω στην τι βι. καριολίκι καθαρόαιμο..
τι να κανουμε ομως ? να τους βαλουμε και χερι ? αυτοι που τους αρεσει τα λενε μεταξυ τους..
εδω εχουν ανεβει φωτο με λιπος επικαλυμενο με δερμα και το κουβαντιαζανε κατι μηνες..
εδω εχουν ανεβει φωτο με λιπος επικαλυμενο με δερμα και το κουβαντιαζανε κατι μηνες..
Παιδια λέω σήμερα να πάρω τζουλια η εβιτα τι προτεινετε?
Και ελεγα δεν θα εμφανιστη?χχααχχαχα. Για 1 ωρα λεω να παρω δοκιμαστικα.Γενικα πια ειναι σε συμπεριφορα καλυτερη αυτο με ενδιαφέρειΕντελώς ανόμια πράγματα συγκρίνεις! Η μία έίναι στα 150 μια ώρα η άλλη στα 200 μια ώρα.. Η μία δεν δίνει κώλο.. η άλλη δίνει κώλο.. Η μιά είναι παχουλή η άλλη είναι πιο fit.. Αν πεις τις προτιμίσεις έχεις και τη "πορτοφολιακή" εμβέλεια ευχαρίστως να βοηθήσουμε!
Και ελεγα δεν θα εμφανιστη?χχααχχαχα. Για 1 ωρα λεω να παρω δοκιμαστικα.Γενικα πια ειναι σε συμπεριφορα καλυτερη αυτο με ενδιαφέρει
Μαλιστα. Ειπα το σκεφτομαι απλα η Τζουλια μου κανει λιγο κλικ θα δω εαν δεν εχω επισκεψεις αποψε180 είναι η ώρα της Εβίτας χωρίς πρωκτικό. Και υπάρχει και η διαφορά ηλικίας πάντα.
180 είναι η ώρα της Εβίτας χωρίς πρωκτικό. Και υπάρχει και η διαφορά ηλικίας πάντα.
Παιδια λέω σήμερα να πάρω τζουλια η εβιτα τι προτεινετε?