Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Με το παλιό λούκ!
Με το παλίο λούκ!
ναι, αυτο θα ρωτουσα κι εγω..το καινούργιο ?
δοσε τα φοτα σου μαστοραγια οποιν συναγωνιστη θελει στον ιδιο χωρο με την σαντρα ειναι και αλλες κοπελες λογω προσωπικης πολυ καλης γνωρυμιας με την ιδιοκτητρια του εν λογου χωρου μπορω να στειλω σε πμ το τηλ τησ για να φτιαξει την τιμη καθως και φωτο των κοριτσιων ..μαγκες σε περιοδο λιτοτητας αντι να δωσεις 130 μπορεισ να δωσεισ 100-110 δινω ενα δειγμα μονο και τι αλλο παιζει εκει
σου εστειλα p.mδοσε τα φοτα σου μαστορα
φχαριστοσου εστειλα p.m
μπορεις να στειλεις και σε εμενα?
να μαγκιτες να ρωτησω εγω που ειμαι σχετικα μικρος σε ηλικια 21 μπωρω να τη γαμσησω γτ θελει να της την ηλικια μου δω γουσταρει φραγκα απο μικρους δλδ?.
Στο πρώτο "ΘΕΛΕΙΣ" την κρινω με το μάτι ενός αγαπούλη που θέλει μια δούλα να την διδάξει πώς να κινηθέι για να πετύχει το ραντεβού παρόλου που πληρώνει..
Το δεύτερο "ΘΕΛΕΙΣ" την κρίνω με το μάτι ενός που θέλει να πάει και να πάθει λουμπάγκο από τις αλλαγές στάσεων, πρωτοβουλίες και συνδιασμό PSE/GFE... (δεν το χει με τίποτα)
Υ.Γ έχε χάρη που δεν γουστάρω να γράφω κριτικές για όλες που έχω πάρει.. Να δείτε πόσο φιλολογικός και δίκαιος_γαμιάς είμαι.. Αφού τα είπα τόσο ωραία που σκέφτομαι να ξεκινήσω reviews... χαχαχαχαχ
Υ.Γ2 CURIEE29 καλύφθηκες αγόρι μου???
το καινούργιο ?
ναι, αυτο θα ρωτουσα κι εγω..
ΚΥΡΙΑ 40 ΕΤΩΝ ΑΝΑΖΗΤΑ ΕΥΚΑΤΑΣΤΑΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣΗΛΙΚΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΕΞΥ!!!ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 10-15.30 ΚΑΙ 22-24 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 69...40
Την πήρα τηλέφωνο την κυρία (Μαρία λέγεται) και μου είπε ότι θέλει... 200 ευρώ για μία ώρα + το ξενοδοχείο (μόνο σε ουδέτερο χώρο πάει).
Αν, μάλιστα, κάνουμε πρωκτικό, θέλει άλλα... 150