djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
Μαλιστα. Ειπα το σκεφτομαι απλα η Τζουλια μου κανει λιγο κλικ θα δω εαν δεν εχω επισκεψεις αποψε
Παίδες η Τζούλια ποιά είναι?
Παίζει κανένα λίνκ?
Μαλιστα. Ειπα το σκεφτομαι απλα η Τζουλια μου κανει λιγο κλικ θα δω εαν δεν εχω επισκεψεις αποψε
Σας ακουσα αλλα ως γνωστο δεν μπορει. Να παρω λεει 2-3 μερες πριν λες και προγραμματιζετε αυτο ελεοςΑν και δεν έχω κάνει test drive στην Τζούλια...συστήνω Εβίτα φίλε!!!
Τριάκις δυνατό test drive και δεν κολώνει πουθενά!!!
Είναι δύναμη το Εβιτάκι και αξίζει και το τελευταίο σέντς!!!
Σας ακουσα αλλα ως γνωστο δεν μπορει. Να παρω λεει 2-3 μερες πριν λες και προγραμματιζετε αυτο ελεος
Καθημερινες ειναι γαμισετα. Δεν εχω καθολου ορεξη.Οσο για το τρυκ ας μας πουνε εδω ποιοι την εχουν για αποψεΓάματα!Κι εγώ την έχω πατήσει Σάββατο με το Εβιτάκι!Δεν ξέρω αν είναι full-booked ή είναι τρυκ αλλά να σας πω την αλήθεια εγώ προτιμώ καθημερινές που σίγουρα έχει 'κενά'!
Καθημερινες ειναι γαμισετα. Δεν εχω καθολου ορεξη.Οσο για το τρυκ ας μας πουνε εδω ποιοι την εχουν για αποψε
Καθημερινες ειναι γαμισετα. Δεν εχω καθολου ορεξη.Οσο για το τρυκ ας μας πουνε εδω ποιοι την εχουν για αποψε
Δεν είναι απαραίτητο να την έχουν πολοι!!!! Μπορεί να την έχει και ένας μόνο...
Δεν έχει κανά λόγο να κάνει τρυκ ρε συ.
Λεφτά χάνει με το όχι...
3 ραντεβού την ημέρα είναι υπεραρκετά για κάθε κοπέλα.
Σαββάτο είναι εξάλλου όλο και κάποιος Συναγωνιστής θα έχει έρθει από επαρχία.
μαγκες ξερει κανενας τι παιζει με τη συγκεκριμενη?
Ψάξε λίγο.. Μην λέμε τα ίδια βρε φιλαράκο μου!
ρε απάντα στο παιδί μή σε σκίσω
Mετα απο αρκετο καιρο ξανα μανα συνευρεση με την Vanessa γιατι ηθελα να δω το καινουριο Look απο κοντα !!! :o :o :o
Τι να πω οτι το κοριτσι τα σπαει ,αυτο θα μου πειτε το ξερουμε οι πιο πολλοι !!!
Για να μην τα πολυλογω ξεκινησα μερα για meeting της μιας ωρας και εφυγα βραδυ μετα απο 3 ωρες !!!
Μαλλον θα την βλεπω πιο συχνα απο εδω και μπρος γιατι ειχα χασει επισοδεια !!!
που μπορω να τη βρω ρε παιδια?????????
βοηθεια