Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΟΧΙ ..............
@ Dikaios_gamias εγω ομως ειμαι αλλου !!!
Αχαχαχα!! Όπου και να είσαι σημασία έχει να περνάς καλα.. Όλα τα άλλα πάνε σε δεύτερη μοίρα...
ΟΧΙ ..............
@ Dikaios_gamias εγω ομως ειμαι αλλου !!!
παιδες τσεκαρετε αυτη την τυπισα λιγο δεν ξερω αν εχει γεινει καποιο post ξανα
Παράθεση από: zell02 στις χθες στις 21:35
παιδες τσεκαρετε αυτη την τυπισα λιγο δεν ξερω αν εχει γεινει καποιο post ξανα
Aγρότισσα Μόνη Ψάχνε
την συγκεκριμενη την ειδα σε συντευξη στην τατιαννα στεφανιδου
στο youtube..ψαχνω να το βρω τωρα αλλα δεν το βρισκω.
αποτι θυμαμαι ειναι ελληνογερμανιδα,χωρισμενη 2 φορεσ
με 3 παιδια
σωστος ο παιχτης....μπαβο φιλε μου πολυ καλα ενημερωμενος και σωστα παντως αν διαβασεις πιο πανω την Σαντρα την ξερω και εχω προσοπικη εμπειρια πολυ προσφατη....
ειναι οντος πρωταγωνιστρια σε τσοντες.ειναι πολυ πιο αδυνατη απο την ταινια την τελευταια.δουλευει σε στουντιο στην καλιθεα.εχει και αλλες 2-3 κοπελες εκει..ψιλη.νταρντανα.καλη συμετοχη οποιος θελει περισοτερες πληροφοριες ας στειλει μηνυμα μα του πω και να του δωσω το τηλ της...
ειναι οντος πρωταγωνιστρια σε τσοντες.ειναι πολυ πιο αδυνατη απο την ταινια την τελευταια.δουλευει σε στουντιο στην καλιθεα.εχει και αλλες 2-3 κοπελες εκει..ψιλη.νταρντανα.καλη συμετοχη οποιος θελει περισοτερες πληροφοριες ας στειλει μηνυμα μα του πω και να του δωσω το τηλ της...
πηρα τηλ
πηρα τηλ
ζητω συγνωμη , ειπα ακυρο , ειθελα να γραψω για μια που πειρα σημερα ονοματι Ειρηνη 42 μαιων , ψηλη , μελαχρινη , με πρασινα ματια αλλα πολυ ατσουμπαλο σωμα , ολιγον τη plamper και φατσα οχι των γουστων μου , οπου και τελικος απεριφθει και στην συνεχεια κατελιξα σε μασατζιδικο.σε ποιο στουντιο εργαζετε η κοπελια΄ ρε παιδια
?????????
ποιο τηλεφωνο να μας δωσεις?
αφου στην αγγελια υπαρχει τηλεφωνο...
σεποιο ΣΤΟΥΝΤΙΟ είναι ρε παιδια η κοπελιά....σαντρα??????? μην αναβετε φωτιές και μετα κανετε το παγώνι..........
αυτή είναι που κάνει την κουμπάρα στην "εκδίκηση της νύφης"?Εχεισ δικιο φιλε μου γιατι εδω δεν το εχει...