vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Mπορει κανεις να μου δωσει συντομως πληροφοριες για Ευα38?Τι ειδους γκομενα ειναι,αν ειναι ωραιο μωρο η μονο για μιλφακηδες?
μονο για milfακηδες ;)
Mπορει κανεις να μου δωσει συντομως πληροφοριες για Ευα38?Τι ειδους γκομενα ειναι,αν ειναι ωραιο μωρο η μονο για μιλφακηδες?
μαυρο φιλε ριξτης.ειδε οτι επιασε πελατεια και αυτη και παει να τα αρπαξει!πρωτη φορα θα την συναντουσες?Πριν μια βδομάδα η Maya απο το mamba μου είχε ζητήσει 100 ευρο για δυο ωρες. Σημερα που τις εστειλα μνμ αν μπορεί από Δευτέρα μου είπε για 100 ευρο την 1 ώρα.Ίσως τους έβαλε ΦΠΑ ο Γιωργακης. Της είπα ότι δεν θα ψωνίσω κι' αν αλλάξει γνώμη εδώ είμαστε.
Πρώτη. Και να σκεφτείς οτι μια βδομάδα πριν επέμενε να βρεθούμε άμεσα με 100 ευρο για 2 ωρες. Της το έριξα το μαύρο πάντωςμαυρο φιλε ριξτης.ειδε οτι επιασε πελατεια και αυτη και παει να τα αρπαξει!πρωτη φορα θα την συναντουσες?
χμμμμ περιεργα πραγματα...κατσε να κανω μια ερευνα και θα ενημερωσω!!!Πρώτη. Και να σκεφτείς οτι μια βδομάδα πριν επέμενε να βρεθούμε άμεσα με 100 ευρο για 2 ωρες. Της το έριξα το μαύρο πάντως
Kανα καλο ελληνικο μωρο παιζει μαγκες?Μωρο οχι ανω των 35 δεν ειμαι milflover
Πριν μια βδομάδα η Maya απο το mamba μου είχε ζητήσει 100 ευρο για δυο ωρες. Σημερα που τις εστειλα μνμ αν μπορεί από Δευτέρα μου είπε για 100 ευρο την 1 ώρα.Ίσως τους έβαλε ΦΠΑ ο Γιωργακης. Της είπα ότι δεν θα ψωνίσω κι' αν αλλάξει γνώμη εδώ είμαστε.
Xαιρω πολυ ρε φιλε.Κατι εξτρα αν εχει κανεις κατα νου
Βρες αλλεςΣυναδελφοι θελω να μου λυσετε μια απορια αν ειναι δυνατον, ποια εχει καλυτερο σωμα η η ευα ή η πεννυ γιατι δινω μεγαλη προσοχη στο σωμα οχι οτι στη φατσα θελω να ειναι σκιαχτρο αλλα δεν δινω τοσο βαση.Το σωμα το θελω με ωραιο κωλο(πολυ βασικο αυτο), ψηλα ποδια και βυζι σφικτο οχι απαραιτητα μεγαλο.Τι προτεινετε εμπειροι συναδελφοι?
Βρες αλλες
κοιταξες στις σελιδες τους? εχουν φωτο τουςTοσο χαλια ειναι;εχω διαβασει καλες κριτικες ειδικα για την ευα
Tοσο χαλια ειναι;εχω διαβασει καλες κριτικες ειδικα για την ευα
Καλη χρονια Παιχτες και με ενα τετοιο τεμαχιο καβαλα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46095462140731884068.jpg[/img[/URL]]
[/quote]καλή χρονιά πρόεδρε...!!! τιν τούτο ??? :o απίστευτο !!!