gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
καμια φωτο παιζει πουθενα ?
λεω να της κανω φωτογραφηση δευτερα ή τριτη
καμια φωτο παιζει πουθενα ?
1.75 - 70κιλα = 1.65 - 80κιλα
Η Πεύκη δεν είναι κοντά στο Μαρούσι; Μου θυμίζει τη θεία Ρανια και στην ηλικία και στα κιλάεπειδη ειμαι ρεαλιστης θα συμφωνησω μαζι σου ..
Η Πεύκη δεν είναι κοντά στο Μαρούσι; Μου θυμίζει τη θεία Ρανια και στην ηλικία και στα κιλά
Βρε παιδάκια κάτω από το ανεξάρτητες έχει ένα tread για τις milf ….δεν πάτε εκεί να το συζητήσετε το θεμα σας με τις 40+ κυρίες….
Το δεύτερο συνθετικό των call-girls είναι girls= κορίτσια, εκτός και θεωρείται τις 40ρες κοριτσάκια…!!!!!
Άντε γιατί το θεωρώ γρουσουζιά που συζητάτε για γριούλες…αλλάζει και ο χρόνος σε λίγο…χαθήκαν τα πιπίνια ?
Μας έχει ψυχοπλακώσει ο Παπανδρέου με τα νέα…νέα μετρά για το 2011…δεν βοηθάτε τη κατάσταση ρε παιδία
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!!ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:ΕΛΕΥΘ ΣΤΟΜ-ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ-ΣΕΞ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ-69-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΙΑ ΩΡΑ 200Ε-ΔΥΟ ΩΡΕΣ 350Ε.ΕΞΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 50Ε,ΠΡΩΚΤΙΚΟ 100Ε.
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΕΚΤΠΤΩΣΗ-ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ.Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ!!!
Μου εστειλε αυτο η κοπελα... Πως την εχουνε δει με τις τιμες??? Μου εστειλε και photo της και δεν ειναι τιποτα τρομερο απο σωμα.
99% πρόκειται για τον Αρη. Εχουμε αναφερθεί πολυ αναλυτικά στο παρελθόν. Ακόμη και αν είσαι ΟΚ με την τιμή, αν σου ζητήσει προκαταβολικά κατάθεση σε τράπεζα το ξεχνάς.ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΝΟΥΛΑ 24 ΧΡ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.1.68 ΥΨ 55 κιλ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ 100% ΓΥΝΑΙΚΑ αυτο ειναι η αρχη του προηγουμενου που εστειλα...
παιζει τετοια περιπτωση να ζητησουν προκαταβαλικα λεφτα ρε παιδια?και ακομη χειροτερα,υπαρχουν ατομα που θα τα βαλουν;99% πρόκειται για τον Αρη. Εχουμε αναφερθεί πολυ αναλυτικά στο παρελθόν. Ακόμη και αν είσαι ΟΚ με την τιμή, αν σου ζητήσει προκαταβολικά κατάθεση σε τράπεζα το ξεχνάς.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟ!!ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΕ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.
ΤΟ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ:ΕΛΕΥΘ ΣΤΟΜ-ΦΙΛΙ ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ-ΣΕΞ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ-69-ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΜΙΑ ΩΡΑ 200Ε-ΔΥΟ ΩΡΕΣ 350Ε.ΕΞΤΡΑ ΤΕΛΕΙΩΜ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ 50Ε,ΠΡΩΚΤΙΚΟ 100Ε.
ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΕΚΤΠΤΩΣΗ-ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΖΑΡΙΑ.Η ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΓΕΝΝΑΙΟΔΩΡΟ!!!
Μου εστειλε αυτο η κοπελα... Πως την εχουνε δει με τις τιμες??? Μου εστειλε και photo της και δεν ειναι τιποτα τρομερο απο σωμα.
στην Ελλαδα ειμαστε αδερφε στην χωρα του μαλακα...παντα υπαρχει καποιος που θα την κανει ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο...παιζει τετοια περιπτωση να ζητησουν προκαταβαλικα λεφτα ρε παιδια?και ακομη χειροτερα,υπαρχουν ατομα που θα τα βαλουν;
Καλη χρονια Παιχτες και με ενα τετοιο τεμαχιο καβαλα !!!
http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/46095462140731884068.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Καλή χρονιά και σε σένα tresurert και πάντα ο καθένας μας να έχει τέτοια τεμάχια στο κρεβάτι!