Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε πούστη μου απορώ...Τη συγκεκριμενη (Φρατζεσκα) τη συναντησα προχθες σε χοτελ. 150 / ωρα στανταρ, 250 / 2ωρο + 50 φουλ που ανεφερε και πιο πανω ο συναδελφος -εγω πηρα το στανταρ-, πιστευω ομως οτι σιγουρα επιδεχεται παζαρι (προσωπικα δεν εκανα γιατι δεν ειναι του στυλ μου, οσοι συναδελφοι ομως μπορουν και το εχουν, συνιστω να κανουν). Απο εμφανιση ειναι ενα σχετικα νοστιμο και τρυφερο μωρο, κοντουλι με τελειο σφιχτο λογω ηλικιας κορμακι, μικρο βυζακι, λειο δερμα και πολυ καθαρο. Υπαρχει δυνατοτητα στριπτιζ / σεξ σοου για οσους επιθυμουν, με αουτφιτς σαν αυτα στις φοτο εφοσον ζητηθει, το οποιο συμπεριλαμβανεται στην τιμη του στανταρ προγραμματος. Στη δραση ειναι υπακουη αλλα εντελως "παθητικη", χωρις ιδιαιτερες πρωτοβουλιες, τοσο σε ορεκτικα/σαλατες οσο και στο κυριως πιατο... Κλασικη περιπτωση απο αυτες που λες "περασα μεν καλα, αλλα χλωμο το κοβω να ξαναπαρω στο καπακι". Η επιλογη εγινε για λογους εμφανισης και μονο.
Εχει και μια φιλη αλλα μου ειπε οτι εργαζεται σε γραφειο
Οποιος γνωριζει κατι περισσοτερο ας δωσει πληροφοριες.
μόνο σε μένα δεν απαντάει;
τι διάολο..μήπως δεν είμα σαφής όταν της ζητάω να μου πει το ποσό για να βρεθούμε ή μήπως δεν μιλάει αγγλικά;;
εκτός και αν απαντάει μόνο στους άνω των 40 οπότε πάω πάσο
όχι πως θα την έπαιρνα με 150 την ώρα (άσε που και εμφανισειακά δεν με πείθει για να την πάρω) αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχει απαντήσει σε ευθεία ερώτηση για τηλέφωνο και ποσό....
μήπως έκανα κάτι λάθος; καμιά διαφώτιση από τους μετρ του είδους;