Λίγο καθυστερημένα, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Συνάντηση με την Diana πρίν από δύο εβδομάδες αν θυμάμαι καλά. ¨Οπως έμαθα αργότερα έκανα ποδαρικό στην καινούργια της καρριέρα. Το ραντεβού κλείστηκε πολύ εύκολα με ανταλλαγή 6-7 μηνυμάτων στο mamba. Συνάντηση στην καλλιθέα σε ξενοδοχείο κοντά στην παραλία. Στην αρχή ήταν πολύ νευρική και αμήχανη. (εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα πως ήταν η πρώτη φορά) πράγμα που με έκανε να έχω άσχημες σκέψεις. Πέρασε από το μυαλό μου όHτι θα ήταν ακόμα ένα ατυχές ραντεβού και θα έκλαιγα τα λεφτά. Η συνέχεια όμως ήταν το κάτι άλλο... όταν πήρε μπροστά δεν σταμάταγε με τίποτα. Πολύ καλό στοματικό, περιποίηση με τη γλώσσα της παντού. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ περισσότερο από 10 λεπτά. Κατάθεση στο στόμα με τελικό αποδέκτη το στομάχι της. Διαλλειμα για τσιγαράκι, ντουζάκι και πρίν προλάβω να πάρω ανάσα, μου ορμάει και αρχίζει ο δεύτερος γύρος. Αυτή τη φορά τίμησα την πίσω πόρτα... με χάλασε λίγο το πολύ λιπαντικό που έβαλε, αλλά όταν της το ζήτησα πλύθηκε και έβαλε πολύ λιγότερο. Αρκετά δουλεμένη η πίσω πόρτα αλλα όχι χαλαρή. Αντέχει το άργιο σφυροκόπημα και τη μεγάλη διάρκεια.
Κλείνοντας να πώ πως οι φώτο στο προφίλ της είναι αληθινές, αν και έχω την εντύπωση πως τώρα έχει μερικά παραπάνω κιλά χωρίς αυτό να είναι άσχημο. Της αρέσει να παίζεις μαζί της και καβλώνει όταν το κάνει... Από υπηρεσίες αρκετά καλή για τα χρήματα που ζητάει. (κάντε προσπάθεια να πληρώσετε λιγότερα, μ' εμένα έπιασε). Σε συνομιλία που είχα μαζί της χτές με απογοήτευσε όταν ενημέρωσε πως δεν κάνει πια πρωκτικό... την ξεκωλιάσατε φαίνεται όλο αυτό το διάστημα