iRazor
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Achtung! Δεν δοκίμασα πάντως δεν είναι η εικονιζόμενη. Μακάρι να ήταν
Να κι ειναι , να κι αν δεν ειναι. Ακου 250 + ταξι
Achtung! Δεν δοκίμασα πάντως δεν είναι η εικονιζόμενη. Μακάρι να ήταν
Καλημέρα φίλε, επιλογές πολλές...Φίλοι συναγωνιστές καλημέρα.
Νέος στο φόρουμ
Έχετε να προτείνετε καμια καυλιάρα για ξενοδοχείο?
Ευχαριστώ
καλημερα φιλε ;) ανασα δεν προλαβε να παρειΚαλημέρα φίλε, επιλογές πολλές...
Δες στα νήματα των κοριτσιών εδώ και επιλέγεις:
Καλημέρα φίλε. Πάει κι αυτός; Τουλάχιστον πρόλαβε να ενημερωθεί και πήγε χορτάτοςκαλημερα φιλε ;) ανασα δεν προλαβε να παρει
χορτατος ενταξει αντε καμιά μπουγατσα δεν προλαβε πληρες μενου ακομα τωρα μπηκε το καζανιΚαλημέρα φίλε. Πάει κι αυτός; Τουλάχιστον πρόλαβε να ενημερωθεί και πήγε χορτάτος
Για τη Vlada δες εδώ:Καλό μήνα σε όλους. Ψάχνω για δυωρο καλή εμφάνιση αλλά και παραπάνω από αξιοπρεπής service. Είμαι ανάμεσα σε:
Κάθε βοήθεια ή πρόταση για άλλη κοπέλα θα βοηθούσε.
Ναστε καλα
καταρχήν για να βάλεις λινκ πατάς πάνω ένα εικονίδιο σαν υδρόγειος με μια σελίδα θα σου εμφανισει αυτό. [ url]........... [/url ] στην θέση που έχω βάλει τις τελειες κάνε επικόλληση το λινκ εάν δεν δεις αποτελέσμα κάνε 10 ποστ μήπως κ δεν σε αφήνει γι'αυτόκαλησπερα σε ολους. Νεος στο αθλημα και στο site
εχω κανει 2 διαφορετικά ποστ σχετικα με δυο κορασιδες (σε διαφορετικες μερες) που εχουν αγγελια στο sexorama κι ενω αρχικα μου λεει πως το μηνυμα μου περιμενει έγκριση (εμφανιζεται με κοκκινη επικαλυψη) μετα απο καποια ωρα που ξανακοιταω εξαφανίστηκαν. Αυτο συνεβη και τις 2 φορες.
Δεν ξερω αν εκανα κατι λαθος .
τα 2 πρωτα μου ποστ (απο τα 4 που εχω) που παλι ειχα ρωτησει για καποια κολελα σε αγγελια, περασαν κανονικα
δεν ξερω, διαφωτιστε με αν υπάρχει καποιος κανονας που παραβιασα
7 to πρωι ρε θηριο?
Δυνατός παίκτης! Ή Ξενυχτισμένος παίκτης ...
Όπως και να έχει Ωραίος!
ελεύθερος η παντρεμένος?χαχαχαχα. Δεν υπάρχει ωράριο σε αυτή την αγωνιώδη αναζήτηση.