maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
έτσι εξηγείται βρίσκεσαι σε Safe mode searching λόγο υπερχείλισηςΛεύτερος όπως το πουλί.
έτσι εξηγείται βρίσκεσαι σε Safe mode searching λόγο υπερχείλισηςΛεύτερος όπως το πουλί.
Επειδή έχω πάρει πμ
Με άτομα να μου ζητάνε τηλέφωνα και πληροφορίες για την άφρο Αφροδίτη
Σας το λέω δημόσια
Δεν έχω πληροφορίες πέρα από αυτά που έχω γράψει εδώ να σας δώσω
Δεν έχω τηλέφωνα να σας πω
Και δεν έχω τρόπους επικοινωνίας
Με γκόμενες κάνουν καπότα και δέχονται και αισθήματα μέσα εγώ δεν έχω πάρε δώσε
Όταν θελήσω να αυτοκτονήσω έχω σαφώς καλύτερους τρόπους
Και με λιγότερη ταλαιπωρία
όποιος θέλει σώνει και καλά να παίξει το κεφάλι του στον ντορβά ας γραφτεί στα site που βάζει αγγελία
Και να μιλήσει κατευθείαν μαζί της
Γιατί εγώ και να είχα δεν πρόκειται να έδινα σε κανέναν τηλέφωνο
Όποιος θέλει να παίξει η ζωή που μπορώ να γράμματα αυτό κάνει μόνο του
Δεν θέλω να έχω το χρήμα στο λαιμό μου για κανέναν εγκέφαλο
Τον επόμενο που θα μου στείλει PM θα τον βγάλω σέντρα
το χρήμα στο λαιμό σου????.... περίεργο..συνήθως είναι στην τσέπη...θα είναι νέα μόδα φαίνεται....Επειδή έχω πάρει πμ
Με άτομα να μου ζητάνε τηλέφωνα και πληροφορίες για την άφρο Αφροδίτη
Σας το λέω δημόσια
Δεν έχω πληροφορίες πέρα από αυτά που έχω γράψει εδώ να σας δώσω
Δεν έχω τηλέφωνα να σας πω
Και δεν έχω τρόπους επικοινωνίας
Με γκόμενες κάνουν καπότα και δέχονται και αισθήματα μέσα εγώ δεν έχω πάρε δώσε
Όταν θελήσω να αυτοκτονήσω έχω σαφώς καλύτερους τρόπους
Και με λιγότερη ταλαιπωρία
όποιος θέλει σώνει και καλά να παίξει το κεφάλι του στον ντορβά ας γραφτεί στα site που βάζει αγγελία
Και να μιλήσει κατευθείαν μαζί της
Γιατί εγώ και να είχα δεν πρόκειται να έδινα σε κανέναν τηλέφωνο
Όποιος θέλει να παίξει η ζωή που μπορώ να γράμματα αυτό κάνει μόνο του
Δεν θέλω να έχω το χρήμα στο λαιμό μου για κανέναν εγκέφαλο
Τον επόμενο που θα μου στείλει PM θα τον βγάλω σέντρα
Υ.γ κάποιοι πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι με τις ίδιες γκόμενες που πάτε εσείς πάμε και εμείς
και εμείς δεν σας φταίμε τίποτα αν εσείς δεν έχετε μυαλό στο κεφάλι σου
Έτσι βλέπουν τα χρήματα οι κοπέλες αμέσως και δεν τα ζητάνε μπροστά ;)το χρήμα στο λαιμό σου????.... περίεργο..συνήθως είναι στην τσέπη...θα είναι νέα μόδα φαίνεται....
το κρίμα ρε γαμω το κινητό μου μην το σπάσω με τα νεύρα που έχω τωρατο χρήμα στο λαιμό σου????.... περίεργο..συνήθως είναι στην τσέπη...θα είναι νέα μόδα φαίνεται....
ααααααα,οκ...είδες τελικά έχω μείνει πίσω..Έτσι βλέπουν τα χρήματα οι κοπέλες αμέσως και δεν τα ζητάνε μπροστά ;)
Το κινητό σου είναι πολύ ρομαντικό φίλε γιατί, αν κατάλαβα σωστά, μετέτρεψε τη λέξη χυσίματα σε αισθήματατο κρίμα ρε γαμω το κινητό μου μην το σπάσω με τα νεύρα που έχω τωρα
Για αυτό υπολογιστής φίλε μου!το κρίμα ρε γαμω το κινητό μου μην το σπάσω με τα νεύρα που έχω τωρα
όχι μην κάνεις τέτοιες κινήσεις,γιατί μετά, νο καμάκι,νο τσατ,νο γοργονουλεςςςςςςς.....το κρίμα ρε γαμω το κινητό μου μην το σπάσω με τα νεύρα που έχω τωρα
Καλύτερα ζήτα το από τον Μάικααααααα,οκ...είδες τελικά έχω μείνει πίσω..
Υ.Γ ενα τηλ επικοινωνίας με την αφρο?....
μην το σπασεις :- που θα σε βρισκει η λατρεια σου (δεν χρειαζεται να λεμε ονοματα )εεετο κρίμα ρε γαμω το κινητό μου μην το σπάσω με τα νεύρα που έχω τωρα
σωστά!...λάθος ποστ.θα του στείλω πι,εμ......Καλύτερα ζήτα το από τον Μάικ
Απόλυτα σωστός και εγώ έφαγα σκάλωμα στην έλλειψη παρατήρησης. Το λοιπόν επανέρχομαι σε κάτι άλλο. Μία Κάτια 35 ετών milf από τα καλά και ΟΧΙ σαύρα(ωραίο σώμα και ξανθιά). Είχα βρει αγγελία πριν από λίγο καιρό αλλά τώρα την έχει κατεβάσει. Μήπως έχειι κάποιος ιδέα για το περί τίνος πρόκειται; Ούτε καν στο τηλέφωνο δεν απαντούσε όταν είχα καλέσει.
Πρωτοεμφανιστηκε πριν 5 χρονια. Στα 35 ελεγε και τοτε, αλλά ονομα, Ζετα. Δεν αξιζε οσο ελεγαν οτι αξιζε εκεινη την περιοδο. Κριτικη ειχαν βαλει 6 στα 10. Η ξαδερφη της πολλες σκαλες ανωτερη.Οκ μετά από αυτή την υπέροχη παρένθεση μήπως να παραθέσετε τις γνώσεις σας για αυτό το κοράσιο;
Πρωτοεμφανιστηκε πριν 5 χρονια. Στα 35 ελεγε και τοτε, αλλά ονομα, Ζετα. Δεν αξιζε οσο ελεγαν οτι αξιζε εκεινη την περιοδο. Κριτικη ειχαν βαλει 6 στα 10. Η ξαδερφη της πολλες σκαλες ανωτερη.
Ε, ναι. Να ψαχτείτε. Ετσι και αλλιώς το καλο παιχνίδι πισω απο το παραβάν γινεται.ξαδέρφη της..;;; Δλδ για πες πληροφορίες ; να ψαχτούμε λίγο φίλε μου. Ευχαριστώ
στα @@ μου τι κάνουν οι άλλοι και αν το ακάποτο πάει σύννεφο το οτι κάποιοι είναι ζώα και δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους Αλλα σκατα δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι ούτε ότι θα δώσουμε κ οδηγίεςΜου αρεσει ο τροπος που ΔΗΘΕΝ αποφευγετε τα ακαποτα ολοι σας. Και δινετε και συμβουλες περα δωθε. Το ακαποτο παει συννεφο και ολοι το ξερετε. Ιδιως ο μοντεράτορας. Αυτος ξερει οτι αν καποιος εστω και τη μιση λεξη γραψει "ακαπ" θα λαβει 100 μνμ το δευτερολεπτο για επαφη.
Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο!
Η συμβουλη η δικη μου, εκτος απο το οτι δεν κανω ακαποτα, δε βγαζω σεντρα ΠΜ ποτέ και επισης δεν κανω αβασιμες αναφορες! ;)στα @@ μου τι κάνουν οι άλλοι και αν το ακάποτο πάει σύννεφο το οτι κάποιοι είναι ζώα και δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι τους Αλλα σκατα δεν σημαίνει ότι είμαστε όλοι έτσι ούτε ότι θα δώσουμε κ οδηγίες
όπως είπα κάποιοι έχουν οικογένειες κάποιοι έχουν παιδιά δεν μπορεί ο καθέ εγκέφαλος να παίζει με τη δικιά μας υγεία
Οπότε αντί να λες εμάς υποκριτές δεν μπαίνεις εσύ και να δώσεις τη δικιά σου συμβουλή?