matsupitsu
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Like
- 330
- Πόντοι
- 21
Σιγουρα ο TASSOS karipidis θα σου προτεινει κιολαςέχει κατι μεγαλούτσικες σοβιετικές στο μάμπα... ρώτα τον Τάσο Καριπίδι θα σε προσανατολίσει...
Σιγουρα ο TASSOS karipidis θα σου προτεινει κιολαςέχει κατι μεγαλούτσικες σοβιετικές στο μάμπα... ρώτα τον Τάσο Καριπίδι θα σε προσανατολίσει...
Γιατι την πεφτετε ετσι ασχημα στον ανθρωπο τον τασοσ καριπιδισ καποιοι συχνα γραφοντες θελουν να σπρωξουν καποιες σαπιοκοιλιες δεν κανει και τιποτα κακο ενας απο αυτους ειναι απο οτι καταλαβα ολο και κατι τυχερα θα εχει ο ανθρωπος δεν μπορει να ειναι ολη ημερα εδω μεσα ετσι τσαμπαΣιγουρα ο TASSOS karipidis θα σου προτεινει κιολας
Η Σπυριδουλα που κανει εμετο με τον Τασο ειναι μια χοντρη πουτανιτσα που ο Τασος της εκανε χαλια κριτικη . Ετσι για την ιστορια να' όυμ. !Γιατι την πεφτετε ετσι ασχημα στον ανθρωπο τον τασοσ καριπιδισ καποιοι συχνα γραφοντες θελουν να σπρωξουν καποιες σαπιοκοιλιες δεν κανει και τιποτα κακο ενας απο αυτους ειναι απο οτι καταλαβα ολο και κατι τυχερα θα εχει ο ανθρωπος δεν μπορει να ειναι ολη ημερα εδω μεσα ετσι τσαμπα
τοσα λιγα θα πεις :- δεν εχεις αλλα σημερα παντως εχει πολυ κρυοΓιατι την πεφτετε ετσι ασχημα στον ανθρωπο τον τασοσ καριπιδισ καποιοι συχνα γραφοντες θελουν να σπρωξουν καποιες σαπιοκοιλιες δεν κανει και τιποτα κακο ενας απο αυτους ειναι απο οτι καταλαβα ολο και κατι τυχερα θα εχει ο ανθρωπος δεν μπορει να ειναι ολη ημερα εδω μεσα ετσι τσαμπα
Εάν μιλάς συνέχεια μόνο εσύ, τότε θα έχεις πάντα «δίκιο».τοσα λιγα θα πεις :- δεν εχεις αλλα σημερα παντως εχει πολυ κρυο
Καλησπέρα, έχει κάνει κανείς συνάντηση μαζί της η υπάρχει κάποια αναφορά σε κάποια σελίδα πιο πίσω?
Έχει δικό της χώρο..
φιλε μου μαλλον ψαχνεις λανθασμενα. Το μπου ειναι γεματο ανεξαρτητες. Αν διαβασεις το νημα αυτο αλλα και αλλα, θα το δεις. Υπομονη απλα θελει.θα ήθελα να παραθέσω και εγώ κάτι γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση, οχι ότι δεν το γνωρίζουμε ότι δεν γίνεται πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Από περιέργεια είπα να μπω τριγύρω και να ψάξω για ανεξάρτητες μιας και το προτιμώ αντί των γραφείων, διιάβαζα ότι είμαι εγώ το σηκώνω εγώ ανεξάρτητη από γραφεία και ότι τηλέφωνο έπαιρνα ήταν γραφείο στο 90% ποιο το νόημα όλου αυτού?
φιλε μου μαλλον ψαχνεις λανθασμενα. Το μπου ειναι γεματο ανεξαρτητες. Αν διαβασεις το νημα αυτο αλλα και αλλα, θα το δεις. Υπομονη απλα θελει.
δείχνει καλή περίπτωση , να την γράψουμε και σε αυτές με δικό τους χώρο.Αν θυμάμαι καλά αυτή δούλευε Βριλησσού!!!
οχι απο αγγελιες. Ειμαστε απειροι ακομα να ξερουμε να ξεχωριζουμε τις μουφες. Καλα θα ειναι να επισκεφτεις τα νηματα των κοριτσιων πρωτα εδω μεσα. Υπαρχουν και εμπειρα μελη που θα σε βοηθησουν. Να ξερεις οτι εδω μεσα στο μπου θα τα βρεις τα παντα!Θα συμφωνήσω ναι απλά είπα να πάρω μερικά τηλέφωνα από διάφορες ενδιαφέρουσες αγγελίες μπας και,αλλά….
Oπως το να βαζουν fake φωτο και να ερχεται αλλοι. Οποιον πιασουν μαν.θα ήθελα να παραθέσω και εγώ κάτι γιατί πραγματικά μου έχει κάνει εντύπωση, οχι ότι δεν το γνωρίζουμε ότι δεν γίνεται πραγματικά δεν καταλαβαίνω.
Από περιέργεια είπα να μπω τριγύρω και να ψάξω για ανεξάρτητες μιας και το προτιμώ αντί των γραφείων, διιάβαζα ότι είμαι εγώ το σηκώνω εγώ ανεξάρτητη από γραφεία και ότι τηλέφωνο έπαιρνα ήταν γραφείο στο 90% ποιο το νόημα όλου αυτού?
Ποντάρουν στην καύλα της στιγμής φίλε. Και καλά κάνουν γιατί αρκετοί δεν διώχνουν την κοπέλα είτε γιατί δεν έχουν χρόνο είτε γιατί δεν θέλουν να περιμένουν πάλι από την αρχή. Και με fake photos δεν εκτίθενται κιόλας και κάνουν τη δουλίτσα τους όμορφα :SOπως το να βαζουν fake φωτο και να ερχεται αλλοι. Οποιον πιασουν μαν.
Ναι ναι επειδη δεν επεσαν σε εμενα. Εχω στειλει εγω πισω πακετα ολοκληρα. Βρισκουν κ κανουν βεβαια οπως ολοιΠοντάρουν στην καύλα της στιγμής φίλε. Και καλά κάνουν γιατί αρκετοί δεν διώχνουν την κοπέλα είτε γιατί δεν έχουν χρόνο είτε γιατί δεν θέλουν να περιμένουν πάλι από την αρχή. Και με fake photos δεν εκτίθενται κιόλας και κάνουν τη δουλίτσα τους όμορφα :S
Και καλά έκανες. Έχω κάνει το ίδιο εκτός από 2 φορές που αυτή που ήρθε ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα. Απόρησα γιατί δεν την είχαν στο site τους. Αλλά μετά βαρέθηκα τα κασκαντεριλίκια κι άρχισα να επιλέγω με κριτήριο τις κριτικές των παιδιών εδώ μέσαΝαι ναι επειδη δεν επεσαν σε εμενα. Εχω στειλει εγω πισω πακετα ολοκληρα. Βρισκουν κ κανουν βεβαια οπως ολοι
Και εγω. Αυτο γινοταν προ εποχης bou και ποιο νεος κ αμυαλος τοτε. Τωρα προσεχω κ ακολουθω την Βιβλο του bou.Και καλά έκανες. Έχω κάνει το ίδιο εκτός από 2 φορές που αυτή που ήρθε ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα. Απόρησα γιατί δεν την είχαν στο site τους. Αλλά μετά βαρέθηκα τα κασκαντεριλίκια κι άρχισα να επιλέγω με κριτήριο τις κριτικές των παιδιών εδώ μέσα
Και εγω. Αυτο γινοταν προ εποχης bou και ποιο νεος κ αμυαλος τοτε. Τωρα προσεχω κ ακολουθω την Βιβλο του bou.