tandemcycle
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2016
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
κανεις γνωμη?
δείχνει καλή περίπτωση , να την γράψουμε και σε αυτές με δικό τους χώρο.
Έτσι μου φαίνεται κ εμένα από τις φωτογραφίεςΕίναι παλιά περίπτωση η Συλβι, κανει και τουρ επαρχεία και επανέρχεται. Αν θυμάμαι καλα όμως κάποιοι έχουν γράψει οτι ειναι πρωην αγορακι....
Καλησπέρα φίλε. Δεν ανοίγουμε σελίδα για κάθε κοπέλα που έχουμε απορία. Ρωτάμε στο νήμα για τις ανεξάρτητες.Καλησπερα . Μήπως υπάρχουν Κρητικές κάπου γι αυτήν την κοπέλα.
Κ Κρητικές κ Καλαματιανές κ Σαλονικιές κ από όλα έχει ο μπαξέςΚαλησπερα . Μήπως υπάρχουν Κρητικές κάπου γι αυτήν την κοπέλα.
Πολυ καλη..χτες βρεθηκα μαζι της..στο χωρο της..
Η Afro ή Afroditi
Έχει κανείς γνώμη??
Μάγκες καλησπέρα παλιός στο bou σαν θεατής μόλις έκανα εγγραφή γιατί έχω αρρωστήσει με τη afrodite από κάνε σεξ και δεν μπορώ να επικοινωνήσω... Όποιος θέλει βοηθαει
Καλημερα μαγκες...θελω να απαντησω σχετικα με την αφρο που γραφεται τοσες μερες..ειχα μιλησει κ εγω αρκετες φορες μαζι της χωρις επιτυχεια..μεχρι που χτες βρεθηκα μαζι της σε δικο της χωρο στο περιστερι..αυτα τα χωρις που γραφει ισχυουν..ζητησα εξετασεις για να βεβαιωθω και πηρα χωρις με χυσιμο σστον κωλο της..την πηδαγα 2 ωρες και κηρε 200..οσοι εχετε αποριες μου στελνετε