KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.612
- Πόντοι
- 5.946
Με κωλο αν σου αρεσει προχωρας.100€ λεει χαχαχαχαχαχα
Με κωλο αν σου αρεσει προχωρας.100€ λεει χαχαχαχαχαχα
Τα links επιτρέπονται φίλε, ρίχτο ;)μπορούμε εδώ να βάλουμε λινκ από αγγελία με τηλέφωνο στο openday πχ ;
θέλω να δω αν ξέρει κάποιος για μια αγγελία τίποτε
Oχι κοντεύει να σαπίσει
Εχει εδω θρεντ βρες το με το ονομα Ναταλι
Ξέρουμε κάτι για το τούμπανο ?
Κορμάρα αλλά από πρόσωπο ετσι και έτσι
σε ευχαριστω.την κυρια μηπως την έχει δοκιμασει κανεις?
Τα links επιτρέπονται φίλε, ρίχτο ;)
Την έχει δοκιμάσει κανείς ? Τιμή ?
Βγαλε ακρη με τισ φωτο δεν ξερω αν ειναι ιδιες εχει δυο διαφορετικους αριθμους τηλεφωνου :- :-σε ευχαριστω.την κυρια μηπως την έχει δοκιμασει κανεις?
αυτες ειναι αλλες αγγελιες με αλλα τηλεφωνα εχουν καποια σχέση με αυτη που 'εστειλα η μηπως ειναι η ιδια?δεν καταλαβαΒγαλε ακρη με τισ φωτο δεν ξερω αν ειναι ιδιες εχει δυο διαφορετικους αριθμους τηλεφωνου :- :-
-6907640765
το μαγαζακι θελει ανακαίνιση και οργανωση συναγωνιστηπραγματικά έχω αρχίσει και απορώ με το θέμα της φωτογραφίας. Το να βγάλει μία κοπέλα φωτογραφία και έστω να την φιλτράρει λίγο είναι γελοίο με τα κινητά που υπάρχουν πλέον και διαθέτουν ΟΛΑ αξιοπρεπέστατη φωτογραφική μηχανή και φακό.
Για ποιον λόγο επιλέγουν να κάνουν το αντίθετο είναι άξιο απορίας...Λές και δεν θα το πάρουμε χαμπάρι, λες και δεν θα μαθευτεί στην πιάτσα. ΕΛΕΟΣ
Τα κινητά διαθέτουν αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή, κάποιοι όμως δεν διαθέτουν αξιοπρέπεια και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...πραγματικά έχω αρχίσει και απορώ με το θέμα της φωτογραφίας. Το να βγάλει μία κοπέλα φωτογραφία και έστω να την φιλτράρει λίγο είναι γελοίο με τα κινητά που υπάρχουν πλέον και διαθέτουν ΟΛΑ αξιοπρεπέστατη φωτογραφική μηχανή και φακό.
Για ποιον λόγο επιλέγουν να κάνουν το αντίθετο είναι άξιο απορίας...Λές και δεν θα το πάρουμε χαμπάρι, λες και δεν θα μαθευτεί στην πιάτσα. ΕΛΕΟΣ
Τα κινητά διαθέτουν αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή, κάποιοι όμως δεν διαθέτουν αξιοπρέπεια και πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Για να συνεχίζεται σημαίνει ότι έχει αποτέλεσμα. Το έχω ξαναπεί, η έλλειψη χρόνου και η καύλα της στιγμής οδηγούν κάποιους στο να κάνουν το ραντεβού, διαφορετικά όλο αυτό θα είχε πάψει. Φευ...Αυτό γινότανε πάντα ..Ιδίως από εποχή Πόπης και πίσω..Αλλά για τον θεό...Βλέπεις ότι είσαι σαν στραβωχημένη , σάπια γαλότσα.Που πας κουνάμενη -λυγάμενη; ΠΟΥ ΠΑΣ!