Δ
Διαγραμμένο μέλος 150081
Επισκέπτης
Καλημερα...ευχαριστω για την απάντηση...είναι ότι βλέπουμε στις φωτο;!πρωσπαθει αλλα τπτ το ιδιαιτερο,κτα την γνωμη μου πολλα τα 120.
Οι υπηρεσίες δεν αξίζουν τα 120;
Καλημερα...ευχαριστω για την απάντηση...είναι ότι βλέπουμε στις φωτο;!πρωσπαθει αλλα τπτ το ιδιαιτερο,κτα την γνωμη μου πολλα τα 120.
Χαχαχα.. και βέβαια, εάν δεν είναι αυτό τότε τιΘεωρείται αυτό αξιοπρεπής ανάπαυση;
Δεν έχω πάει με πολλές ανεξάρτητες αλλά παίζει καμιά τους αν ζητήσω να έχει εξετάσεις πρόσφατες;;;μια γνωστή του bou που ρώτησα χθες με έστειλε να πάω να γαμηθω....λέω να παω
Φιλοι μου μηπως εχει κανεις αποψη για την κυρια;
Και χτεσινη να ειναι , μπορει πριν απο σενα να κολλησε το .... σπυρακι απο αλλο βρωμιαρη. Οποτε DurexΔεν έχω πάει με πολλές ανεξάρτητες αλλά παίζει καμιά τους αν ζητήσω να έχει εξετάσεις πρόσφατες;;;μια γνωστή του bou που ρώτησα χθες με έστειλε να πάω να γαμηθω....λέω να παω
Καλύτερα DUO ;)Και χτεσινη να ειναι , μπορει πριν απο σενα να κολλησε το .... σπυρακι απο αλλο βρωμιαρη. Οποτε Durex
Και χτεσινη να ειναι , μπορει πριν απο σενα να κολλησε το .... σπυρακι απο αλλο βρωμιαρη. Οποτε Durex
Πήρα τηλ την Σίλβια που αναφέρεται κάποιες σελίδες πριν και λέει φουλ πρόγραμμα 70 ευρώ όλα εκτός αναλ αλλά από το τηλ δεν Μ φάνηκε η φωνή της για 25 έχει πάει κανείς με την Σίλβια?
Καμία να έχει δικό της χώρο να τα κάνει όλα και αναλ μέχρι 30 και μέχρι 100 υπάρχει.η αγαπημένη Μ είναι η Βανέσα από τον μάγο αλλά είναι πολλά αυτά π ζητάει και δεν κάνει αναλ τουλάχιστον ακομα!!!
Η Βανέσσα είναι τέλεια τα λεφτά που ζητάει είναι πολλά μου φέρθηκε παρά πολύ ωραία δεν είναι ανεξάρτητη από γραφειο είναι και έκανε ότι έλεγε στην καρτέλα τής!!Να μου την συστήσεις
καλημερα Κυριοι, συγνωμη που επαναφερω την ιδια ερωτηση, εχει κανεις πληροφοριες για Σοφια Μονικα;Κύριοι καλημέρα,
Υπήρχε ένα δίδυμο Σοφια Μονικα, είχα κρατήσει τηλέφωνο αλλά πλέον δεν είναι σε ισχύ,
Κάποιος φίλος ξέρει να μας πει αν έχουν αλλάξει για να τις βρώ;
Ευχαριστώ