όλα αυτά είναι σοβαρά ή τρολάρετε?
εγω προσωπικα σοβαρα μιλαω και σοβαρη απαντηση περιμενω...λεω...
όλα αυτά είναι σοβαρά ή τρολάρετε?
Καλημερα μαγκες...θελω να απαντησω σχετικα με την αφρο που γραφεται τοσες μερες..ειχα μιλησει κ εγω αρκετες φορες μαζι της χωρις επιτυχεια..μεχρι που χτες βρεθηκα μαζι της σε δικο της χωρο στο περιστερι..αυτα τα χωρις που γραφει ισχυουν..ζητησα εξετασεις για να βεβαιωθω και πηρα χωρις με χυσιμο σστον κωλο της..την πηδαγα 2 ωρες και κηρε 200..οσοι εχετε αποριες μου στελνετε
Παιδια ειμαι νεος και δεν μπορω ακομα να απαντησω σε μηνυνατα
Δεν μπορω να καντησω inbox ακομα..αλλα ειναι πολυ καλο μωρο..εχεις χωρο ατο περιστερι και τα κανει ολα
Πολυ καλη..χτες βρεθηκα μαζι της..στο χωρο της..
5 μυνηματα ολα για την ιδια κ διαφημιζεις κ τα ακαποτα...οκ μας επισες... αντε καλες δουλειεςΕγω με μηνυμα στο σαιτ την κανονισα
ναι... αλλος απο δω ο΄λα για τα ματια της... τα ακαπωτα τα ειδες?Μάγκες καλησπέρα παλιός στο bou σαν θεατής μόλις έκανα εγγραφή γιατί έχω αρρωστήσει με τη afrodite από κάνε σεξ και δεν μπορώ να επικοινωνήσω... Όποιος θέλει βοηθαει
5 μυνηματα ολα για την ιδια κ διαφημιζεις κ τα ακαποτα...οκ μας επισες... αντε καλες δουλειες
2 νεα προφιλ κ τα 2 να καιγονται για την ιδια συν ενα μελος 15ετιας με μονη προσφορα στις ταινιες κ τα τραγουδια αντε κ κανα τρολοποστ...όλα αυτά είναι σοβαρά ή τρολάρετε?
2 νεα προφιλ κ τα 2 να καιγονται για την ιδια συν ενα μελος 15ετιας με μονη προσφορα στις ταινιες κ τα τραγουδια αντε κ κανα τρολοποστ...
τι κανει νιαου νιαου?
ενα γαβ γαβ στα κεραμιδια
Καλημερα μαγκες...θελω να απαντησω σχετικα με την αφρο που γραφεται τοσες μερες..ειχα μιλησει κ εγω αρκετες φορες μαζι της χωρις επιτυχεια..μεχρι που χτες βρεθηκα μαζι της σε δικο της χωρο στο περιστερι..αυτα τα χωρις που γραφει ισχυουν..ζητησα εξετασεις για να βεβαιωθω και πηρα χωρις με χυσιμο σστον κωλο της..την πηδαγα 2 ωρες και κηρε 200..οσοι εχετε αποριες μου στελνετε
Για μια ώρα πόσο είναι φίλε;
Παντως οι φωτο κατεβηκαν αποψε.Σοβαρα μιλαω..και οι φωτο ειναι δικες της ναι..απλα ειναι πολυ ανοιχτη..να το γνωριζετε αυτο..στα μεγαλα συν της το πρωκτικο και οτι καταπινει..γενικα γαμιεται πολυ καλα..
Oχι κοντεύει να σαπίσει
Oχι κοντεύει να σαπίσει
Εχει εδω θρεντ βρες το με το ονομα Ναταλι
Κορμάρα αλλά από πρόσωπο ετσι και έτσι