iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Πάρε αυτή παραπονιάρη, μη μου πεις ότι θα βρεις πιο οικονομική :S140 και ανεξαρτητη δεν νομιζω :-
και εδω 150
Πάρε αυτή παραπονιάρη, μη μου πεις ότι θα βρεις πιο οικονομική :S140 και ανεξαρτητη δεν νομιζω :-
και εδω 150
ωραιο νουμερο το ΜΗΔΕΝΠάρε αυτή παραπονιάρη, μη μου πεις ότι θα βρεις πιο οικονομική :S
μαλλον για βλακ ψαχνειBlack Friday ισχύει μόνο για αύριο η τιμή ποιος θα προλάβει.....;
Τι γίνεται αν την πάρεις βράδυ Παρασκευής κατά τις 11; Τα μεσάνυχτα λήγει η προσφορά και πληρώνεις κανονικά;Black Friday ισχύει μόνο για αύριο η τιμή ποιος θα προλάβει.....;
Αν την πάρεις στις 11 για μια ώρα όλα καλά.Αν τώρα περάσεις της 12 αρχίζει και γράφει διπλή ταρίφαΤι γίνεται αν την πάρεις βράδυ Παρασκευής κατά τις 11; Τα μεσάνυχτα λήγει η προσφορά και πληρώνεις κανονικά;
θα είναι η πρώτη φορά που η κοπέλα θα θέλει να κάτσει και λίγο παραπάνω κι εσύ θα της λες φύγε να μην αργήσεις σε επόμενο ραντεβούΑν την πάρεις στις 11 για μια ώρα όλα καλά.Αν τώρα περάσεις της 12 αρχίζει και γράφει διπλή ταρίφα
Πάρε αυτή παραπονιάρη, μη μου πεις ότι θα βρεις πιο οικονομική :S
αμάν πιά όλα δικά σου τα θέλεις
Ναι αλλά φωτογραφίες 11 χρόνια πριν ....
δεν ικανοποιούνται με τίποτα!!!Υπερβολικες απαιτησεις !!!
Ας ίσχυε η μηδενική τιμή και της έβγαζα καινούργιες
Ναι αλλά φωτογραφίες 11 χρόνια πριν ....
γιατι οι φωτο εστω και 11 χρονια πριν ισχυουν?¨Ας ίσχυε η μηδενική τιμή και της έβγαζα καινούργιες
Όχι βέβαια, γι' αυτό μπήκε ως δείγμα μούφας αγγελίας ;)γιατι οι φωτο εστω και 11 χρονια πριν ισχυουν?¨
ποια ? Η Παολαρα ?Της εστειλα στο viber πριν λιγο και μου απαντησε εχω ξενοδοκειο που δουλευο τα συμπερασματα δικα σας...
δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία υπάρχουν κ άλλες που είναι σε στάνταρ ξενοδοχείο πιο είναι το συμπέρασμα?Της εστειλα στο viber πριν λιγο και μου απαντησε εχω ξενοδοκειο που δουλευο τα συμπερασματα δικα σας...
Οτι μαλλον προκειται για αλβανακι ετσι οπως γραφει...δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία υπάρχουν κ άλλες που είναι σε στάνταρ ξενοδοχείο πιο είναι το συμπέρασμα?