dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Α ειναι αυξημενο αυτο. Ε βεβαια ηρθε η αναπτυξη σωστα.χαχαχα. χασατε ολοι. Το μαγαζι λεει +25,+25,+25,+25 . Μονο ΦΠΑ δεν βαζει
Α ειναι αυξημενο αυτο. Ε βεβαια ηρθε η αναπτυξη σωστα.χαχαχα. χασατε ολοι. Το μαγαζι λεει +25,+25,+25,+25 . Μονο ΦΠΑ δεν βαζει
καλα,ειλικρινα ενδιαφερεσαι για αυτο το..πραγμα?γνωριζει καποιος τι παιζει εδω??
Επειδη ρωτησε καποιος για της φωτο αληθινες ειναι. Αυτη στο μπανιο ειναι απο το prive.καλα,ειλικρινα ενδιαφερεσαι για αυτο το..πραγμα?
καλα,ειλικρινα ενδιαφερεσαι για αυτο το..πραγμα?
ειναι κλειδωμενο το θρεντ μονο κριτικη μπορεις να γραψεις στο καταλογοΥπεβαλα κρτικη ηδη στο αναλογο νημα για την ΕΥΑ
Η θρυλικη Αννα590γνωριζει καποιος τι παιζει εδω??
τελείωσαν τα λεφτά η χώρισε το κορίτσι μας;;,πάντως ότι και νανε θα την τιμήσουμεΗ θρυλικη Αννα590
Από πρόγραμμα τα σπάει,είχα πάρει λίγο πριν βγει στο μπου,Καλά Ρε μεγάλε... Έτσι όπως είναι το γράφεις είναι σαν να ενδιαφέρεται για τον δρακουμελ...
Μία χαρά είναι το κορίτσι...
Τουλάχιστον από εμφάνιση
Δεν έχω δοκιμάσει και μάλλον θα προσπερασω
Ωπα φίλε! Γράψε αναλυτικά την εμπειρία σου και πες μας πως θα κάνουμε κονέ; Ο pireasex εξελίσσετε σε μεγάλο πορνοκυνηγό!Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδερφο PIREASEX γιατί με έφερε σε επαφή με το μωράκι εξ Ουκρανίας ( Τάνια το όνομα αυτής ), για την οποία είχε ποστάρει συνοπτική κριτική την περασμένη βδομάδα.Την συνάντησα χθές στο lacomba μετά από εύκολη σχετικά επικοινωνία μέσω viber .
Επιβεβαιώνω με την σειρά μου ότι η συγκεκριμένη αξίζει τα λεφτά της και πως είναι όντως καινούργια στον χώρο . Μιάμιση ώρα , ελεύθερο στοματικό ,γλωσσόφιλα , πίσω πόρτα εκατόν αργύρια -) . Είναι χαρούμενο άτομο -λίγο τρελιάρα αλλά τα δίνει όλα στον αγώνα και έκανε τα πάντα για να φύγω εξαντλημένος και πολύ ευχαριστημένος ! Ευχαριστώ Τανια - Ευχαριστώ Αλεξ !
χα χα χα ! καλημερα φιλε Ντινο !Ωπα φίλε! Γράψε αναλυτικά την εμπειρία σου και πες μας πως θα κάνουμε κονέ; Ο pireasex εξελίσσετε σε μεγάλο πορνοκυνηγό!
Γεια σου pireasex άρχοντα των πόρνωνχα χα χα ! καλημερα φιλε Ντινο !
υπερβαλεις λιγακι αλλα νασαι καλα σ ευχαριστω για τα καλα λογια σου -)Γεια σου pireasex άρχοντα των πόρνων
Δώσε πληροφορίες για την κοπέλα! Όχι pm , εδώ!!!
Δώσε πληροφορίες εδώ. Άντε να μπαίνει νέο αίμα γιατί βαλτώσαμε με τις ίδιες και τι ίδιες!υπερβαλεις λιγακι αλλα νασαι καλα σ ευχαριστω για τα καλα λογια σου -)
φιλαρακι μου καλημερα ! χαρηκα που περασες καλα χθεςΘέλω να ευχαριστήσω τον συνάδερφο PIREASEX γιατί με έφερε σε επαφή με το μωράκι εξ Ουκρανίας ( Τάνια το όνομα αυτής ), για την οποία είχε ποστάρει συνοπτική κριτική την περασμένη βδομάδα.Την συνάντησα χθές στο lacomba μετά από εύκολη σχετικά επικοινωνία μέσω viber .
Επιβεβαιώνω με την σειρά μου ότι η συγκεκριμένη αξίζει τα λεφτά της και πως είναι όντως καινούργια στον χώρο . Μιάμιση ώρα , ελεύθερο στοματικό ,γλωσσόφιλα , πίσω πόρτα εκατόν αργύρια -) . Είναι χαρούμενο άτομο -λίγο τρελιάρα αλλά τα δίνει όλα στον αγώνα και έκανε τα πάντα για να φύγω εξαντλημένος και πολύ ευχαριστημένος ! Ευχαριστώ Τανια - Ευχαριστώ Αλεξ !
ζητάει 100€ την ώρα +20 ακαποτο στοματικό +30 κώλο. Στην φωτό φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν με πείθει ότι θα δω την ίδια της ζήτησα φωτό στο βαιμπερ να την δω ή κλήση με cam και με έστειλε. Για να αποφεύγει κάτι έχει να κρύψει. Μούφα μου φαίνεται οποίος γουστάρειξερουμε κατι γι αυτο κο κοριτσι?
ζητάει 100€ την ώρα +20 ακαποτο στοματικό +30 κώλο. Στην φωτό φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν με πείθει ότι θα δω την ίδια της ζήτησα φωτό στο βαιμπερ να την δω ή κλήση με cam και με έστειλε. Για να αποφεύγει κάτι έχει να κρύψει. Μούφα μου φαίνεται οποίος γουστάρει
να κάνει το κασκαντεριλικη ας μας ενημερώσει.
συνολο 150=γραφειο.απλα μαθηματικα.ζητάει 100€ την ώρα +20 ακαποτο στοματικό +30 κώλο. Στην φωτό φαίνεται πολύ καλό αλλά δεν με πείθει ότι θα δω την ίδια της ζήτησα φωτό στο βαιμπερ να την δω ή κλήση με cam και με έστειλε. Για να αποφεύγει κάτι έχει να κρύψει. Μούφα μου φαίνεται οποίος γουστάρει
να κάνει το κασκαντεριλικη ας μας ενημερώσει.