mikele7413
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 409
- Πόντοι
- 21
Καταπληκτικά..
δεν την ειδα ακομα την γυναικα τωρα τελευταια,αλλα την πηρα τηλεφωνο απο προχθες και στην ερωτηση αν πηρε κιλα ,της ειπα δεν την γνωρισα,μου ειπε οτι εχει οντως παρει,μπολικα.τωρα οποιος την δει ας πει.Αυτη ειναι,ας μας πει οποιος γνωριζει,
ποιες ειναι πιο κοντα στην σημερινη πραγματικοτητα..
Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδερφο PIREASEX γιατί με έφερε σε επαφή με το μωράκι εξ Ουκρανίας ( Τάνια το όνομα αυτής ), για την οποία είχε ποστάρει συνοπτική κριτική την περασμένη βδομάδα.Την συνάντησα χθές στο lacomba μετά από εύκολη σχετικά επικοινωνία μέσω viber .
Επιβεβαιώνω με την σειρά μου ότι η συγκεκριμένη αξίζει τα λεφτά της και πως είναι όντως καινούργια στον χώρο . Μιάμιση ώρα , ελεύθερο στοματικό ,γλωσσόφιλα , πίσω πόρτα εκατόν αργύρια -) . Είναι χαρούμενο άτομο -λίγο τρελιάρα αλλά τα δίνει όλα στον αγώνα και έκανε τα πάντα για να φύγω εξαντλημένος και πολύ ευχαριστημένος ! Ευχαριστώ Τανια - Ευχαριστώ Αλεξ !
Καλησπερα στην παρεα ! Θελω να παρακαλεσω πολυ τους συναδερφους και φιλους εδω μεσα να μην μου στελνουν αλλα pm ζητωντας μου το τηλεφωνο της Ουκρανεζας μου συναντησα προχθες διοτι εχω δεσμευτει και δεν μπορω να το δωσω τηλ σε αλλους..
Εμενα ειχε την καλωσυνη να μου δωσει το τηλ ο pireasex οποτε καλυτερα απευθυνθειτε σε αυτον για να σας το δωσει εαν θελει
καλη συνεχεια και καλα να περνατε ολοι !
Εγραψα και μια κριτικη απο την συναντηση αυτη παραλληλα συναδερφεΤότε φίλε έπρεπε να ευχαριστήσεις με π.μ αυτόν που σου έκανε το κονε και τίποτα περισσότερο. Όλα τα άλλα είναι "ναχαμε να λέγαμε"
Συνάδερφε, τί νόημα έχει η κριτική αφού η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη για το ¨κοινό¨ αλλά μόνο εσύ και ο pireasex την ξέρετε;;;Εγραψα και μια κριτικη απο την συναντηση αυτη παραλληλα συναδερφε
Στελνετε μηνυμα στον pireasex και οποιος ενδιαφερεται πραγματικα του κανει κονε ο φιλος!Συνάδερφε, τί νόημα έχει η κριτική αφού η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη για το ¨κοινό¨ αλλά μόνο εσύ και ο pireasex την ξέρετε;;;
Εσύ πήρες???Στελνετε μηνυμα στον pireasex και οποιος ενδιαφερεται πραγματικα του κανει κονε ο φιλος!
την εχει παρει και αλλος συναδερφος απο εδω μεσα φιλε ντινο απ οσο ξερωΣυνάδερφε, τί νόημα έχει η κριτική αφού η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη για το ¨κοινό¨ αλλά μόνο εσύ και ο pireasex την ξέρετε;;;
Οχι εχω αλλο στοχο αλλα μιλησα με τον φιλο και μου ειπε οταν αποφασισω θα με φερει σε επαφη!Εσύ πήρες???
Για πες μας spago, ποιος είναι ο τρίτος;την εχει παρει και αλλος συναδερφος απο εδω μεσα φιλε ντινο απ οσο ξερω
Δεν του λες ότι το αποφάσισες, να δεις τι θα σου πεί;Οχι εχω αλλο στοχο αλλα μιλησα με τον φιλο και μου ειπε οταν αποφασισω θα με φερει σε επαφη!
Δεν του λες ότι το αποφάσισες, να δεις τι θα σου πεί;
όσο καλή διάθεση και αν έχω όταν βλέπω τέτοιου είδους συναλλαγές με παραπέμπει στο προσωπικό όφελος και όχι στο κοινό όφελος...Συνάδερφε, τί νόημα έχει η κριτική αφού η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη για το ¨κοινό¨ αλλά μόνο εσύ και ο pireasex την ξέρετε;;;
Ο φιλος προτεινε μια κοπελα μπορει να ειναι φιλη του μπορει να εχει και οφελος. Εμενα δεν με πειραζει αυτο αν αξιζει και περασω καλα με το κοριτσι! Ολοι νομιζω εδω κανουμε κονε ο ενας στον αλλον με κοριτσια και δεν ξερουμς τι οφελος εχει ο καθενας. Παντα με σεβασμο φιλε anon απλα την γνωμη μου εκφραζωόσο καλή διάθεση και αν έχω όταν βλέπω τέτοιου είδους συναλλαγές με παραπέμπει στο προσωπικό όφελος και όχι στο κοινό όφελος...
Η γνώμη μου είναι ότι καμιά δεν είναι ανεξάρτητη πλέον. Ολο και κάποιον θα έχει απο πίσωΉθελα να κάνω μία ερώτηση. Η κοπέλες που λένε ανεξάρτητες, όντως είναι έτσι η έχουν πάντα νταβατζήδες πίσω τους. Εγώ δεν αισθάνομαι καλά με την ιδέα ότι θα πάρω μία κοπέλα για να σκάσει μετά τα λεφτά αυτά σε κάποιον άλλον. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε πιθανή απάντηση
ο φίλος πρότεινε μια κοπέλα που δεν έχει αγγελία άρα είναι πριβέ φάση άρα μπορούσε να την προτείνει σε φίλους του με π.μ και όχι δημόσια...Ο φιλος προτεινε μια κοπελα μπορει να ειναι φιλη του μπορει να εχει και οφελος. Εμενα δεν με πειραζει αυτο αν αξιζει και περασω καλα με το κοριτσι! Ολοι νομιζω εδω κανουμε κονε ο ενας στον αλλον με κοριτσια και δεν ξερουμς τι οφελος εχει ο καθενας. Παντα με σεβασμο φιλε anon απλα την γνωμη μου εκφραζω