Δ
Διαγραμμένο μέλος 160222
Επισκέπτης
Περιμένουμε με αγωνία όλες τις λεπτομέρειες από τον "αγώνα" για να λυθούν και οι απορίες του συναγωνιστή dryokolaptis.Υπεβαλα κρτικη ηδη στο αναλογο νημα για την ΕΥΑ
Βάλε το link και εδώ.
Περιμένουμε με αγωνία όλες τις λεπτομέρειες από τον "αγώνα" για να λυθούν και οι απορίες του συναγωνιστή dryokolaptis.Υπεβαλα κρτικη ηδη στο αναλογο νημα για την ΕΥΑ
περισοτερες λεπτομεριες;Ευακι τι γαμαω καιρό τώρα και είπα να την μοιραστώ με κάποιους φίλους και να ανταλαξω με κάποιους άλλους με την συνεναιση της βέβαια. Κάνει φουλ πρόγραμμα πίπα κωλο cim 60ευρω 1 φορά σεξ 100 2 μπορεί κάποιες μέρες να μπορεί καιστο σπίτι τις για ραντεβού δεν έχει διευκρινιστεί αυτό
Ευακι τι γαμαω καιρό τώρα και είπα να την μοιραστώ με κάποιους φίλους και να ανταλαξω με κάποιους άλλους με την συνεναιση της βέβαια. Κάνει φουλ πρόγραμμα πίπα κωλο cim 60ευρω 1 φορά σεξ 100 2 μπορεί κάποιες μέρες να μπορεί καιστο σπίτι τις για ραντεβού δεν έχει διευκρινιστεί αυτό
με ένα 80αρη εγώ μέσα 100ε πάρα μα πάρα πολλάΕυακι τι γαμαω καιρό τώρα και είπα να την μοιραστώ με κάποιους φίλους και να ανταλαξω με κάποιους άλλους με την συνεναιση της βέβαια. Κάνει φουλ πρόγραμμα πίπα κωλο cim 60ευρω 1 φορά σεξ 100 2 μπορεί κάποιες μέρες να μπορεί καιστο σπίτι τις για ραντεβού δεν έχει διευκρινιστεί αυτό
ότι μου είπε..Σας γράφω τωρα αν κανει παζάρια δεν ξέρω αλλά συνήθως προτιμάει 1 φορά φουλ και καλή.που θα βρούμε με 60 με κωλο και cim.γνωμη μου.Τα +40 που ζητάει για δεύτερη φορά είναι εκτός πραγματικότητος...
Μαν f21 με ενδιαφερει, εαν θελεις στειλε μου infoΕυακι τι γαμαω καιρό τώρα και είπα να την μοιραστώ με κάποιους φίλους και να ανταλαξω με κάποιους άλλους με την συνεναιση της βέβαια. Κάνει φουλ πρόγραμμα πίπα κωλο cim 60ευρω 1 φορά σεξ 100 2 μπορεί κάποιες μέρες να μπορεί καιστο σπίτι τις για ραντεβού δεν έχει διευκρινιστεί αυτό
Συμφωνω, εμενα δεν με πειραζει καθολου γιατι ειμαι της 1 φορας ετσι κ αλλιωςότι μου είπε..Σας γράφω τωρα αν κανει παζάρια δεν ξέρω αλλά συνήθως προτιμάει 1 φορά φουλ και καλή.που θα βρούμε με 60 με κωλο και cim.γνωμη μου.
ΥΣ.και εγώ για ένα πάω και καλο
Γραφειο μυριζει. ΕΙδικα απο το κειμενο και το οχι sms.
Το θεμα δεν ειναι μονο οι φωτος. Το θεμα ειναι τα +20 +20 +20. Παρε ενα τηλεφωνο δεν κοστιζει να μαθεις.και τα 2?
το θεμα ειναι να παιζουν οι φωτος...
χαχαχα. χασατε ολοι. Το μαγαζι λεει +25,+25,+25,+25 . Μονο ΦΠΑ δεν βαζειΤο θεμα δεν ειναι μονο οι φωτος. Το θεμα ειναι τα +20 +20 +20. Παρε ενα τηλεφωνο δεν κοστιζει να μαθεις.
μου αρεσει που σας λεω εκει τους αθηναιους και πορνοτσακαλα.η πρωτη αγγελια μαγγες ειναι η αννα η μιλφαρα.εμφανιστηκε.αντε ξυπνατε.και τα 2?
το θεμα ειναι να παιζουν οι φωτος...