sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
δεν ηταν απο αυτη ... ηταν απο μια απο το μαμπα... τωρα ομως θα εχει και αυτη η κοπελιτσα το ιδιο... αφου πρεπει να εχει παει τις ιδιες μερες και με τις 2
ποσο πλήρωσες δεν μας λεςσε γνωστο σαιτ αγγελιων για ...υπηρεσιες σεξ απο γυναικες κλπ εβαλα προ καιρου μια αγγελια οτι δηλαδη αναζητω κοπελα απο Αθηνα και προσφερω χρηματικο δωρακι για ερωτικη συνευρεση και σεξ . προ ημερων λοιπον ειχα μηνυμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος απο μια κυρια ετων 26 .Αφου μου εστειλε καποιες φωτος της και συμφωνησαμε στο...δωρακι ηρθε χθες και η ωρα της συναντησης. Ραντεβου σε γνωστο ξενοδοχειο της Λεωφ. Βουλιαγμενης - ηρθε στην ωρα της και ηταν ακριβως οπως την εδειχναν οι φωτο που μου ειχε στειλει. Ουκρανεζα 26-28 ετων ξανθια γυρω στο 1.70 με πρασινα ματια και 57-60 κιλα .
Στα του αγωνα τωρα ! Αματουρι 100% Το μωρο ,αλλα με καλη συμμετοχη στον αγωνα με βιζαρες και κωλαρα απαιχτη που με εξτραδακι την δινει -)εγω δεν την πηρα χθες αλλα ..επιφυλασομαι
Αγωνας 2 γυρων κατι πιο λιγο απο 2ωρο κρατησε το ραντεβου - πολυ σοσιαλ -λιγο τρελιαρα και πολυ ανθεκτικη στο γαμισι . κανει πιπα ακα- δινει γλωσσοφιλα και γενικα κανει οσα κανουν οι περισσοτερες κορασιδες που αναφερονται εδω μεσα ( στο σαιτ). εμεινα με πολυ καλες εντυπωσεις
Θεραπεύτηκες σεξοπειραιώτη από το "παράσημο" που σου κόλλησε η Άλα;σε γνωστο σαιτ αγγελιων για ...υπηρεσιες σεξ απο γυναικες κλπ εβαλα προ καιρου μια αγγελια οτι δηλαδη αναζητω κοπελα απο Αθηνα και προσφερω χρηματικο δωρακι για ερωτικη συνευρεση και σεξ . προ ημερων λοιπον ειχα μηνυμα εκδηλωσης ενδιαφεροντος απο μια κυρια ετων 26 .Αφου μου εστειλε καποιες φωτος της και συμφωνησαμε στο...δωρακι ηρθε χθες και η ωρα της συναντησης. Ραντεβου σε γνωστο ξενοδοχειο της Λεωφ. Βουλιαγμενης - ηρθε στην ωρα της και ηταν ακριβως οπως την εδειχναν οι φωτο που μου ειχε στειλει. Ουκρανεζα 26-28 ετων ξανθια γυρω στο 1.70 με πρασινα ματια και 57-60 κιλα .
Στα του αγωνα τωρα ! Αματουρι 100% Το μωρο ,αλλα με καλη συμμετοχη στον αγωνα με βιζαρες και κωλαρα απαιχτη που με εξτραδακι την δινει -)εγω δεν την πηρα χθες αλλα ..επιφυλασομαι
Αγωνας 2 γυρων κατι πιο λιγο απο 2ωρο κρατησε το ραντεβου - πολυ σοσιαλ -λιγο τρελιαρα και πολυ ανθεκτικη στο γαμισι . κανει πιπα ακα- δινει γλωσσοφιλα και γενικα κανει οσα κανουν οι περισσοτερες κορασιδες που αναφερονται εδω μεσα ( στο σαιτ). εμεινα με πολυ καλες εντυπωσεις
Θεραπεύτηκες σεξοπειραιώτη από το "παράσημο" που σου κόλλησε η Άλα;
Δεν θέλω να πιστέψω ότι πήγες με το κορίτσι χωρίς να είσαι 100% υγιής.
Ίσως είχε προηγηθεί της θείας το ουκρανό.. :S :S :SΘεραπεύτηκες σεξοπειραιώτη από το "παράσημο" που σου κόλλησε η Άλα;
Δεν θέλω να πιστέψω ότι πήγες με το κορίτσι χωρίς να είσαι 100% υγιής.
Οταν λες καηκε? Απο τον Ξλιο? Στο μαγειρεμα? Πηγε τις τιμες στον θεο?Αυτό το "έχεις Pm" δεν έχει νόημα. Όταν μπορέσει θα τα δει τα "προσωπικά μηνύματα" που έχει.
Δεν χρειάζεται να το λέτε και δημόσια.
Επίσης, σχετικά με την περίπτωση της Ουκρανάϊζερ, να ξέρετε ότι αυτή κάηκε ήδη. Έτσι, απλά για τη συζήτηση.
ακριβώς !φιλε Πειραιωτη το Ουκρανακι ειναι αυτο
το Ουκρανακι που λεγες ειναι αυτο?!
Τι χρωμμα μαλλια εχει μαν? Κατι βλεπω σε μια φωτοακριβώς !
ναιΠαλικάρια αυτή δεν είναι η Τζούλια που δούλευε παλιά στα στουντιο της Γερμανοαλυσιδας;;;
Παλικάρια αυτή δεν είναι η Τζούλια που δούλευε παλιά στα στουντιο της Γερμανοαλυσιδας;;;
Ναι, πολύ σωστά. Αυτή είναι.Παλικάρια αυτή δεν είναι η Τζούλια που δούλευε παλιά στα στουντιο της Γερμανοαλυσιδας;;;