ειναι οι τιμες που εχει ολο το παρεακι...αναβαθμηστικε.... 150 για 30 λεπτα .... 200 για μια ωρα
και η Νικολ η Βουλγαρα και η Αμπερ.Πρωην στουντιοκοριτσα ολες
ειναι οι τιμες που εχει ολο το παρεακι...αναβαθμηστικε.... 150 για 30 λεπτα .... 200 για μια ωρα
Καλά ρε παλικάρια. Υποτίθεται ότι πληρώνεις σίτυ τουρ και έσκορτ ξέρω γω για το κάτι παραπάνω και το καλύτερο κι αυτές είναι πρωην στουντιοκόριτσα? Δηλαδή έχει πέσει η ποιότητα? Σας πασάρονται αυτές για τέτοια?αναβαθμηστικε.... 150 για 30 λεπτα .... 200 για μια ωρα
δες εδώ...Καμία καλή περίπτωση μέχρι 70ε για σπίτι σήμερα το βράδυ, έχει κανένας φίλος να μου προτείνει ευχαριστώ
καλη επιλογη ! συμφωνω κι εγω για την συγκεκριμενη
την εχεις συναντησει?...γραψε κριτικη στην καρτελα της....καλη επιλογη ! συμφωνω κι εγω για την συγκεκριμενη
την εχω συναντησει αλλα πριν γινω εδω στο σαιτ μελος ! επιτρεπεται να γραφουμε κριτικες σ αυτη την περιπτωση?την εχεις συναντησει?...γραψε κριτικη στην καρτελα της....
εννοειται....θα γραψεις?την εχω συναντησει αλλα πριν γινω εδω στο σαιτ μελος ! επιτρεπεται να γραφουμε κριτικες σ αυτη την περιπτωση?
οκ τοτε ! συντομα θα εχετε την κριτικη μου για την ΕΥΑ !εννοειται....θα γραψεις?
σημερα?...οκ τοτε ! συντομα θα εχετε την κριτικη μου για την ΕΥΑ !
είναι καλή τυπε για δώσε καμία πληροφορίατην εχω συναντησει αλλα πριν γινω εδω στο σαιτ μελος ! επιτρεπεται να γραφουμε κριτικες σ αυτη την περιπτωση?
δεν γράφει κάτι για ραντεβού σε σπίτι,,, ξέρεις κάτι την έχεις συναντήσει;;;
διάβασε τις κριτικές της...δεν γράφει κάτι για ραντεβού σε σπίτι,,, ξέρεις κάτι την έχεις συναντήσει;;;
www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=185688]https://www.bourdela.com/forum/index.php?action=profile;u=185688,ρωτα[/URL] εδω.δεν γράφει κάτι για ραντεβού σε σπίτι,,, ξέρεις κάτι την έχεις συναντήσει;;;
Μπορεί να μη θέλει να γράψει δημόσια. Μην τον πιέζεις. Στείλε του pm για να σου απαντήσει.είναι καλή τυπε για δώσε καμία πληροφορία
γιατί λες να ντρέπεται;; Δεν νομίζω άλλωστε εδώ είμαστε για να λέμε για τα καλά τεμάχια,και να μην πετάμε τα ευρο μας σε φολεςΜπορεί να μη θέλει να γράψει δημόσια. Μην τον πιέζεις. Στείλε του pm για να σου απαντήσει.
Υπεβαλα κρτικη ηδη στο αναλογο νημα για την ΕΥΑσημερα?...
Φαίνεται ντροπαλός τύπος μωρέ. Μην τον φέρνεις σε δύσκολη θέση.γιατί λες να ντρέπεται;; Δεν νομίζω άλλωστε εδώ είμαστε για να λέμε για τα καλά τεμάχια,και να μην πετάμε τα ευρο μας σε φολες