dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.317
- Πόντοι
- 3.936
χααχχαχαχααχαχχαΔεν ηθελε να σε εγκρινει αυτη, αλλος ηθελε να σε εγκρινει..
χααχχαχαχααχαχχαΔεν ηθελε να σε εγκρινει αυτη, αλλος ηθελε να σε εγκρινει..
Δεν ηθελε να σε εγκρινει αυτη, αλλος ηθελε να σε εγκρινει..
Τι παιζει ρε παιδες;Δεν ηθελε να σε εγκρινει αυτη, αλλος ηθελε να σε εγκρινει..
Κι εσυ χωρισμένος με μωρο αρρωστο ? Κι εγω ρε συ. Της τα δινουμε να τα προσεχει ? χαχαχαχαΜπορεις να μου στειλεις σε πμ τροπο επικοινωνιας με τη λεγαμενη;
Ευχαριστω
Αα τωρα καταλαβαΤι παιζει ρε παιδες;
Θα βγει κανενας απο τη ντουλαπα;..χαχα
Καλημέρα φίλε μπορείς να μου προωθήσεις και εμένα το τηλέφωνο της Vika?δες πμ
μονο μηνυματα για να ζητας στελνεις..ενημερωσε μας για τις δικες σου εμπειριες και μετα ζητα...καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες
μπορει να βοηθησει καποιος και να μου δωσει καμια πληροφορια κααι τηλεφωνο?
ψαχνω κοριτσι για σεξ με 2 εκτονωσεις και οχι πανω απο 60 ευρω
καλησπερα φιλοι και συναγωνιστες
μπορει να βοηθησει καποιος και να μου δωσει καμια πληροφορια κααι τηλεφωνο?
ψαχνω κοριτσι για σεξ με 2 εκτονωσεις και οχι πανω απο 60 ευρω
δεν σου ζητησε κανεις 10 μονοκοπανια..αυτες τις 2-3 που εχεις..τοσο καιρο μονο μπανιστηρι κάνεις?αγαπητε ΙΑΝΑΙ δεν εχω εμπειριες και γι αυτο δεν γραφω
εαν μου δωσετε καμια φτηνη και καλη θα παω και θα ενημερωσω αμεσα
Καλά ρε μάστορα είσαι μέλος απο το 07 κ δεν έχεις γράψει τπτ καλά σ λέει ο συναγωνιστής μονό μάτι είσαι κ απο τηγανίτα τπταγαπητε ΙΑΝΑΙ δεν εχω εμπειριες και γι αυτο δεν γραφω
εαν μου δωσετε καμια φτηνη και καλη θα παω και θα ενημερωσω αμεσα
υπάρχει περίπτωση να είναι κλώνος πολύ απλόΚαλά ρε μάστορα είσαι μέλος απο το 07 κ δεν έχεις γράψει τπτ καλά σ λέει ο συναγωνιστής μονό μάτι είσαι κ απο τηγανίτα τπτ
κ είπε να κάνει προπόνηση χα χα πάντως αν δει καλύτερα θα βρεί αυτο που ψάχνει έχει κ στα 60ε κ στα 70 ευπάρχει περίπτωση να είναι κλώνος πολύ απλό
τωρα 11 χρονια μελος και δεν ξερει που να βρει αυτο που ψαχνει ας του κλεισουν το προφιλ μπας και μαθει σε λιγες ωρες - ημερες θα μας σκασει το παραμυθι περιμενετε ;)κ είπε να κάνει προπόνηση χα χα πάντως αν δει καλύτερα θα βρεί αυτο που ψάχνει έχει κ στα 60ε κ στα 70 ε
Αδελφε γραφειο το κοβω. αν δεις στην αγγελεια στοπροφιλ χρηστη εχει αλλες 2. οποτε ο νοων νοητωΞέρει κάποιος αν αξίζει τον χρόνο και τα χρήματα η συγκεκριμένη κοπέλα;
περιοδευει...Αδελφε γραφειο το κοβω. αν δεις στην αγγελεια στοπροφιλ χρηστη εχει αλλες 2. οποτε ο νοων νοητω